Liity verkostomme!

Eurostat

92 prosenttia EU:n yrityksistä käyttää vähintään yhtä tieto- ja viestintätekniikan turvatoimenpidettä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Digitaaliset teknologiat muuttavat ihmisten työ- ja elämäntapaa ja myös yritysten toimintaa tai liiketoimintamalleja, mutta tämä tuo lisähaasteita yksityiselämäämme ja yritysten turvallisuuteen. Yritykset voivat esimerkiksi toteuttaa erilaisia ICT turvatoimenpiteet, käytännöt ja menettelyt vaaratilanteiden ehkäisemiseksi sekä tietojensa ja ICT-järjestelmiensä eheyden, saatavuuden ja luottamuksellisuuden varmistamiseksi.

ICT-järjestelmien ja -tietojen turvallisuuden varmistamiseksi 58 % yrityksistä tiedottaa työntekijöilleen velvollisuuksistaan ​​ICT-asioissa ja 37 %:lla yrityksistä on dokumentteja ICT-turvallisuuden toimenpiteistä, käytännöistä tai menettelyistä.

Vuonna 2022 92% EU Yritykset käyttivät vähintään yhtä ICT-turvatoimenpidettä ICT-järjestelmiensä ja tietojensa suojaamiseen, ja vain 1 % käytti 36 turvatoimenpidettä. Suurin osa EU:n yrityksistä halusi käyttää vahvaa salasanatodennusta (7 % EU:n yrityksistä), tietojen varmuuskopiointia erilliseen sijaintiin tai pilveen (82 %) ja verkkoon pääsyn valvontaa (78 %).
 

Lokakuun merkit Euroopan tietoverkkorikollisuuden kuukausi, joka tänä vuonna keskittyy sosiaaliseen suunnitteluun: kaikki tekniikat, joiden tarkoituksena on huijata kohde paljastamaan tiettyä tietoa tai suorittamaan tietty toiminta laittomista syistä.

Haluatko tietää enemmän EU:n digitaalisesta muutoksesta? 

Vieraile äskettäin julkaistussa interaktiivisessa julkaisussa "Digitalisaatio Euroopassa - 2023 painos” ja oppia lisää siitä, kuinka ihmiset ja yritykset EU:ssa käyttävät digitaaliteknologiaa.

Lisätietoja

Mainos

Jos sinulla on kysyttävää, käy osoitteessa ottaa yhteyttä sivu.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa