Liity verkostomme!

Talous

Euroopan parlamentti käynnistää tiedotuskampanja kohti 2014 vaaleissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

LiputVuoden 2014 Euroopan parlamentin vaalien virallinen valmistelu alkoi 10. syyskuuta, jolloin Euroopan parlamentti aloitti tiedotus- ja tiedotuskampanjan. Tämä kampanja jatkuu itse vaalien jälkeenkin, kunnes vasta valittu parlamentti puolestaan ​​valitsee seuraavan Euroopan komission puheenjohtajan.

"Ainoa tapa legitimoida ja vaikuttaa EU: n päätöksentekoon on Euroopan parlamentti", painotti Anni Podimata (S & D-EL), yksi kahdesta EP: n viestinnästä vastaavasta varapuheenjohtajasta. "On käsitys, että EU: n poliittisessa päätöksenteossa nykyisessä talouskriisissä ei ole ollut riittävää legitimiteettiä. Ihmisillä, EU: n äänestäjillä, on yksinomainen mahdollisuus määrittää parlamentin poliittinen enemmistö, joka asettaa kurssin lainsäädännön vääristämiselle haastamalla huonot politiikkaa ja johtaa keskustelua vaalien jälkeisten viiden vuoden aikana. "
"Euroopan parlamentti on EU: n kansalaisten kamari - me olemme kansalaisten ääni EU: n päätöksentekoprosessissa", sanoi toinen viestinnästä vastaava varapuheenjohtaja Othmar Karas (PPE, AT). "Mutta tällä kertaa asia on erilainen. Tämä kampanja johtaa 22. ja 25. toukokuuta 2014 pidettäviin Euroopan parlamentin vaaleihin, mutta myös pidemmälle, kunnes parlamentti valitsee Euroopan komission puheenjohtajan ja hyväksyy komission uuden poliittisen asialistan." Useimmat lait ovat nyt peräisin EU: n tasolla, mikä tekee Euroopan parlamentista vähintään yhtä voimakkaan kuin mikä tahansa kansallinen parlamentti. Siksi äänestäjien on tiedettävä, mitkä päätökset tehdään "Brysselissä" (tai Strasbourgissa) ja miten he voivat vaikuttaa näihin päätöksiin.

Kampanjassa on neljä vaihetta. Ensimmäinen vaihe alkaa nyt perustason esittelyllä ACT. REACT. VAIKUTUS. Tämän vaiheen tarkoituksena on selittää Euroopan parlamentin uudet valtuudet ja niiden vaikutukset EU: ssa asuviin ihmisiin.

Mainos

Toisessa vaiheessa, lokakuusta helmikuuhun 2014, tuodaan esiin viisi keskeistä aihetta - talous, työpaikat, elämänlaatu, raha ja EU maailmassa - vuorovaikutteisissa tapahtumissa Euroopan kaupungeissa.

Kolmas vaihe, varsinainen vaalikampanja, alkaa helmikuussa. Se keskittyy 22. – 25. Toukokuuta pidettäviin vaaleihin. Nämä päivämäärät lisätään logoon vaalien lähestyessä.

Vaalien jälkeen viimeinen vaihe keskittyy vasta valittuun Euroopan parlamenttiin, sen seuraavaan Euroopan komission puheenjohtajaan valitsemiseen ja uuden komission virkaanastumiseen.

Mainos

Perustason logo ACT.REACT.IMPACT. korostaa, että EU: n äänestäjät voivat käyttää valintamahdollisuuksiaan äänestyslaatikon kautta määritelläkseen Euroopan tulevaisuuden muodon.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa