Liity verkostomme!

Business Information

Tutustu HUBBURGERiin: vallankumouksellinen lohkoketjupohjainen projekti

SHARE:

Julkaistu

on

The Blockchain Economy Summit, joka pidettiin 28. helmikuuta Lontoossa, on maailman suurin blockchain-konferenssi, joka houkuttelee maailmanlaajuista yleisöä. Tapahtuma tarjosi yrityksille erinomaisen alustan innovatiivisten tuotteidensa esittelyyn, ja Hubbergerin toimitusjohtaja Maciej Sagal puhui CoinReporterille yrityksensä lohkoketjuteknologian käytöstä.

"Blockchain-projektimme on hyvin ainutlaatuinen. Se on erilainen lähestymistapa kuin useimmat muut projektit. Meillä on neljä NFT-kokoelmaa ja hyödyllisyystunnus. Vaikka markkinat ovat olleet laskussa viime aikoina, suunnittelimme tokenomiikkamme ennen markkinoiden romahdusta. Minusta tuntui, että meidän oli tehtävä jotain toisin, joten käytimme NFT:itä markkinointiprojektimme ensimmäisellä varainkeruukierroksella. Monissa projekteissa on hyödyllisyystokeneita, joita ei voi käyttää työkaluna, mikä vaikuttaa niiden arvoon. Tämä on suurin kohta, joka meidän on muutettava.

"Mitä lohkoketjua käytät?"

"Käytämme Ethereumia NFT:lle ja hyödyllisyystokenille. Meillä on yli vuosi aikaa, ja kaiken muuttuessa krypto- ja maailmanmarkkinoilla nopeasti, meidän on valittava paras tapa edetä sijoittajillemme ja itsellemme."

"Säännökset voivat hidastaa projektia, jos ne ovat huonoja, mutta jos säännöt ovat hyviä, ne voivat lisätä luottamusta projektiin ja kryptovaluuttaan. Olen esimerkiksi lääkekannabiksen kannattaja Puolassa. Monet ihmiset luulivat aluksi, ettei se voi olla mahdollista. säänneltiin, mutta lopulta sääntelimme sitä, mikä oli hyvä askel teollisuudelle. Saimme teollisuuden käyntiin, koska Puolassa ei ollut teollisuutta. Tämän konservatiivisen hallituksen lain saaminen lainsäädäntöön oli vaikeaa. Se vei meidät neljä vuotta, ja kaksi vuotta oli omistettu vain lääketieteelliselle marihuanakysymykselle, hankkeen alusta presidentin merkkiin. Tilanne krypto- ja maailmantalouden markkinoilla on dynaaminen. Tarvitsemme aikaa innovaatioille ja tarvitsemme myös asiantuntijoita. Menemme eduskuntaan asiantuntijoina, ja meillä on takanamme parhaat lääkärit, tiedeprofessorit ja yliopistot. Pyrimme auttamaan sitä tarvitsevia potilaita."

"Toimitko maailmanlaajuisesti?"

"Tällä hetkellä toimimme vain Puolassa offline-liiketoiminnan kanssa. Emme ole vain markkinapaikka. Meillä on koulutuskeskus, kryptoosasto, franchising-myymälöitä ja myyntiautomaatteja. Toteutamme parhaillaan koneen kokoonpanoprojektia automaatteja huoltoasemilla, ja tämä on ainutlaatuinen uutinen sinulle tänään. Ensi viikolla tuomme sen lehdistölle. Kuvittele, että menet huoltoasemalle ja voisit ostaa lääkekannabista. Jos joku pitää krypto-yhteisöstä lääkekannabista, he voivat tukea liiketoimintaamme ostamalla NFT:itä automaateista franchising-mallissa ja saat osuuden voitosta. Se on ensimmäinen kannabiksen liiketoiminta, jossa voit laillisesti jakaa rahasi sijoittajien kanssa."

Mainos

"Blockchain auttaa meitä rakentamaan suuren ja vahvan yhteisön maailmanlaajuisesti. Kyse ei ole vain rahasta. Kannabis on nopeasti kasvava talouden ala, joka kestää ulkoisia tekijöitä. Monet ihmiset nauttivat rikkaruohon polttamisesta, eikä kannabis ole vain tupakointia varten. on teollista hamppua vaatteisiin, CBD-öljyjä ihmisten terveyteen, syövän hoitoon ja sitä voidaan käyttää lemmikkieläinten hoitoon. Se on hyvin hajautettu toimiala, etkä löydä mitään Googlesta. Pyrimme olemaan todellinen markkinapaikka, jossa voit mainostaa ja muodostaa yhteyden kannabisteollisuuteen. Tunnemme tämän alan kokemuksemme perusteella, eikä meillä ole toistaiseksi kilpailijoita.
Meillä on esoteeriset ohjeet lääkäreiden kouluttamiseen lääkäreiden koulun kautta. Tiedämme, kuinka lääkäri voi määrätä reseptejä potilaille, ja tämä on nyt vain Puolassa. Teemme työn maailmanlaajuisesti."

Hubburger-projekti osoittaa, kuinka lohkoketjulla on rajattomasti potentiaalia auttaa kaikkia yrityksiä, jopa terveydenhuoltoa!

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa