Liity verkostomme!

Business Information

Räppäri Piotr Krzysztof Liroy-Marzec sijoittaa Blockchainiin

SHARE:

Julkaistu

on

Blockchain Economy Summit, maailman suurin blockchain-konferenssi, pidettiin Lontoossa 28. helmikuuta ja tarjosi yrityksille alustan esitellä innovatiivisia tuotteitaan maailmanlaajuiselle yleisölle. Räppäri Piotr Krzysztof Liroy-Marzec, joka sijoittaa HUBBURGERcomiin -ensimmäiseen maailmanlaajuiseen🌎 lääkekannabiksen ekosysteemiin, kertoi kovasta työstään CoinReporterille.


Huippukokouksen aikana LiRoy keskusteli Bitcoinin tulevaisuudesta ja lohkoketjuteknologian merkityksestä. Hän huomautti, että lohkoketju on tulevaisuus monille asioille, mukaan lukien lääketieteelle, ja korosti tarvetta kouluttaa ihmisiä siitä. LiRoy vertasi lääketieteellistä kannabiksen maailmaa, jonka laillistamisessa Puolassa hän oli avainasemassa, blockchain-maailmaan. Hän uskoo, että koulutus on välttämätöntä, jotta ihmiset ymmärtävät näitä nousevia toimialoja ja hyötyvät niistä.
LiRoy jakoi myös innostuksensa lohkoketjun mahdollisuuksista musiikkiteollisuudelle, erityisesti rojaltien suhteen. Hän uskoo, että lohkoketju on digitaalisten rojaltien tulevaisuus, joka poistaa välittäjäorganisaatioiden tarpeen ja tarjoaa läpinäkyvyyttä. Hän mainitsi puolalaisten, saksalaisten ja yhdysvaltalaisten ystäviensä kanssa tehdyn projektin, jossa he pyrkivät muuttamaan rojaltien ympärillä olevaa ajattelua.
Hubburger.com -first global🌎 kannabisekosysteemiin sijoittamisen lisäksi Piotrin yritys myös kouluttaa ihmisiä lääketieteellisestä kannabiksesta ja tarjoaa lääkekannabisteollisuuteen liittyviä tuotteita. Hubburger aikoo avata tv-kanavan Isossa-Britanniassa ja laajentaa toimintaansa maailmanlaajuisesti kouluttaakseen ihmisiä lääkekannabisista ja tarjotakseen siihen liittyviä tuotteita.
LiRoyn kova työ ja investoinnit lohkoketjuteollisuuteen heijastavat hänen intohimoaan koulutusta ja innovaatioita kohtaan.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa