Liity verkostomme!

Puola

Asiantuntijat kokoontuvat Varsovan foorumiin, jossa käsitellään Venäjän Ukrainan hyökkäyksen aiheuttamia psykologisia traumoja

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Puolan parlamentti isännöi asiantuntijoita ja järjestöjä maanantaina 12. syyskuuta käsittelemään Ukrainan väestön kärsimän psykologisen trauman kiireellistä aihetta. Konferenssin liikkeellepaneva voima on Julia Gershun Ukrainan rauhankomitea. Rouva Gershun on a UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs ja entinen Ukrainan Miss Universe. Ukrainan rauhankomitea isännöi tapahtumaa jossa Israelin suurlähetystö Ukrainassa ja rimon, hyväntekeväisyyssäätiö, joka keskittyy lääketieteellisen tutkimuksen innovaatioihin.

Monet johtavat yhdistykset, mukaan lukien Ukrainan psykiatrien liitto, Puolan psykiatrien yhdistys, Ukrainan psykologien liitto ja Ukrainan psykoterapeuttien liitto, osallistuvat kumppaneiden ja suurlähetystöjen tuella ensimmäiseen kansainväliseen tieteelliseen ja metodologiseen foorumiin "Sodan psykologinen trauma".

Sosiaalioperaatioiden taustalla sosiologit ja psykologit ovat viime kuukausina havainneet Ukrainan väestön psykologisen stressin jatkuvan lisääntymisen, mikä ilmenee sosiaalisena aggressiona, apatiana ja masennuksena. Asiantuntijoille on selvää, että tämä mielenterveyskriisi on suora seuraus Venäjän Ukrainaa vastaan ​​aloittamasta konfliktista.

Foorumin tarkoituksena on tuoda yhteen mielenterveysalan tutkijoita, ammatinharjoittajia ja asiantuntijoita kehittämään tehokkaita käytäntöjä, jotka mahdollistavat selviytymisen näistä suurista haasteista. Tavoitteena on keskustella ja toteuttaa kattava monitieteinen lähestymistapa sodanjälkeisen yhteiskunnan posttraumaattisen oireyhtymän seurauksiin. Foorumin tavoitteena on kehittää yhtenäisiä lähestymistapoja Ukrainan yhteiskunnan psykoemotionaalisen tilan maailmanlaajuisen ylikuormituksen ongelman ratkaisemiseksi, jonka objektiivisesti aiheuttaa Ukrainaa vastaan ​​kohdistuva aggressio. Toivottu lopputulos on, että ammatillisen keskustelun aikana tiedemiehet, asiantuntijat ja asiantuntijat voivat tarjota yhteiskunnalle, Ukrainan viranomaisille ja ulkomaisille kumppaneille todellisia tapoja poistaa Ukrainan akuutein psykologinen kriisi. itse Venäjän hyökkäyksen seurauksena.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa