Liity verkostomme!

Japani

Lisäksi 42 EU:n ja Japanin maantieteellistä merkintää on suojattu molemmin puolin

SHARE:

Julkaistu

on

In puitteissa EU: n ja Japanin välinen talouskumppanuussopimus, molemmat osapuolet suojaavat tästä päivästä alkaen 42 muuta maantieteellistä merkintää (GI), kuten Raclette de Savoie, Vinagre de Jerez EU:ssa ja sanuki shiro miso (miso pasta) tai Osaka-viini Japanissa.

Tämä on kolmas kerta, kun Japanissa ja EU:ssa suojattujen maantieteellisten merkintöjen luetteloa laajennetaan, kun helmikuussa lisättiin 56 maantieteellistä merkintää. 2021 ja 56 helmikuussa 2022. EU:n ja Japanin talouskumppanuussopimus, joka tuli voimaan 1. helmikuuta 2019, suojelee lueteltuja maatalouselintarvikkeiden nimiä jäljitelmiä ja anastamista vastaan, tuo molemminpuolista kauppaetua ja esittelee kuluttajille taattuja, aitoja tuotteita kahdelta alueelta, joilla on rikas kulinaarinen ja kulttuurinen. perinne.

EU ja Japani sopivat myös lisäävänsä enintään kuusi maantieteellistä merkintää Japanista tämän vuoden loppuun mennessä ja päättävänsä vuonna 6 uudesta suojattujen maantieteellisten merkintöjen luettelon laajentamisesta. Japani on 2025th suurin vientipaikka EU:n maatalouselintarvikkeiden viennille. EU:n Japaniin viemiä päätuotteita ovat sianliha, viinit ja väkevät alkoholijuomat, sikarit ja savukkeet, juustot, suklaa- ja sokerimakeiset sekä muut jalostetut maataloustuotteet. EU tuo pääasiassa keittoja ja kastikkeita, kasvistuotteita sekä elintarvike- ja viljavalmisteita. Saatavilla on lisätietoa sekä luettelo uusista rekisteröidyistä tuotteista tätä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa