Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Varapresidentti Jourová Japanissa osallistumaan 18. Internetin hallintofoorumiin ja käynnistämään sidosryhmien kuulemisen G7-maiden generatiivisen tekoälyn toimintasäännöistä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Arvoista ja avoimuudesta vastaava varapuheenjohtaja Věra Jourová 8. ja 9. lokakuuta (Kuvassa) osallistui Yhdistyneiden Kansakuntien järjestämän Internet Governance Forumin 18. vuosikokoukseen. Japanin hallitus isännöi tämän vuoden julkaisua 8.-12. lokakuuta 2023 Kiotossa.

Yhdessä hallituksen, tiedotusvälineiden ja kansalaisyhteiskunnan edustajien kanssa varapresidentti keskusteli ajankohtaisista asioista ja haasteista avoimen Internetin, ihmisoikeuksien, disinformaation torjunnan, mutta myös tiedonhallinnan, virtuaalimaailmojen, kyberturvallisuuden, digitaalisen transformaation ja tekoälyn alalla. keskittyen erityisesti generatiiviseen tekoälyyn.

Vierailun aikana varapresidentti käynnisti yhdessä Japanin ministeri Suzukin kanssa sidosryhmien kuulemisen G7-maiden generatiivisen tekoälyn käytännesäännöistä G7 Hiroshiman tekoälyprosessin puitteissa. G7-johtajat ottavat saadun palautteen huomioon säännöstön viimeistelyssä ennen vuoden loppua.

Jourová sanoi: "On aika nostaa painoarvoa globaaleihin demokratioihin ja puolustaa näkemystä internetistä, joka pysyy avoimena ja jossa kunnioitetaan yksilöiden vapautta ja ihmisarvoa. Tämä on YK:n peruskirjan ydin, ja meidän on noudatettava sitä verkossa. Meidän on myös kehitettävä kiireellisesti globaaleja standardeja varmistaaksemme, että tekoäly voi olla ihmiskeskeistä ja luotettavaa. Aloitan maailmanlaajuisen kuulemisen generatiivisen tekoälyn G7-eettisistä toimintasäännöistä, mikä tasoittaa tietä sen valmistumiselle vuoden loppuun mennessä.

Varapresidentti Jourová aikoo osallistua julkisiin tapahtumiin ja järjestää lukuisia kahdenvälisiä tapaamisia, myös Japanin hallituksen edustajien kanssa.

Komissio oli vahvasti läsnä 2023 Internetin hallintofoorumi ja järjesti tapahtumia Internetin tulevaisuuden julistuksesta vihreä digitaalinen tulevaisuusSekä virtuaalimaailmat. Lisätietoja on saatavilla tätä.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa