Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Saksan talous saattaa jättää pandemian taakse syksyllä, Bundesbank sanoo

Julkaistu

on

Työntekijä nähdään rakennustelineiden takana rakennustyömaalla lähellä Fernsehturmin televisiotornia Berliinissä 7. heinäkuuta 2014. REUTERS / Thomas Peter / File Photo
Saksan Bundesbankin presidentti Jens Weidmann esittelee vuosiraportin 2018 Frankfurtissa, Saksassa, 27. helmikuuta 2019. REUTERS / Kai Pfaffenbach / File Photo

Saksan talous saattaa jättää pandemian taakseen heti syksyllä, jos rokotuskampanja nopeutuu ja toiminnan hillitseminen rentoutuu, maan keskuspankki on ilmoittanut.

Bundesbank ennusti myös, että Saksan inflaatio saattaa nopeasti nousta 4 prosenttiin myöhään tänä vuonna, tosin osittain aikaisemman arvonlisäveron alennuksen kääntymisen vuoksi.

Sen mukaan Saksan BKT kasvaa todennäköisesti merkittävästi tällä vuosineljänneksellä teollisuustuotannon ja rakentamisen vetämänä, ja talous voi ylittää pandemiansa edellisen koon syksyllä, kun myös palvelut palavat elämään.

"Jos rokotuskampanjassa edistytään nopeasti, on todennäköistä, että rajoituksia voidaan helpottaa merkittävästi tulevina kuukausina", Bundesbank kertoi kuukausiraportissaan.

"BKT voi sitten kasvaa voimakkaasti kolmannella neljänneksellä ja ylittää kriisiä edeltäneen tason syksyllä."

Se totesi, että korkeammat raaka-aine- ja kuljetuskustannukset nostivat jo tuottajahintoja, mutta ne siirtyivät kuluttajille vain viiveellä ja rajoitetusti.

koronavirusantigeenin

Koronavirus: Komissio allekirjoittaa sopimuksen monoklonaalisen kehon vastaisen hoidon hankkimisesta

Julkaistu

on

Yesterday (27 July), the Commission signed a joint procurement framework contract with the pharmaceutical company Glaxo Smith Kline for the supply of sotrovimab (VIR-7831), an investigational monoclonal antibody therapy, developed in collaboration with VIR biotechnology. It is part of the first portfolio of five promising therapeutics announced by the Commission in June 2021, and is currently under rolling review by the European Medicines Agency. 16 EU member states are participating in the procurement for the purchase of up to 220,000 treatments. Sotrovimab can be used for the treatment of coronavirus patients with mild symptoms who do not require supplemental oxygen, but who are at high risk for severe COVID-19. Ongoing studies suggest that early treatment can reduce the number of patients that progress to more severe forms and require hospitalisation or admission to the intensive care units.

Health and Food Safety Commissioner Stella Kyriakides said: “We committed in our COVID-19 Therapeutics Strategy to have at least three new therapeutics authorised by October. We are now delivering a second framework contract that brings monoclonal antibodies treatments to patients. Alongside vaccines, safe and effective therapeutics will play a pivotal role in Europe's return to a new normal.”

Monoclonal antibodies are proteins conceived in the laboratory that mimic the immune system's ability to fight the coronavirus. They attach to the spike protein and thus block the virus' attachment to the human cells. The European Commission concluded nearly 200 contracts for different medical countermeasures worth over €12 billion.

Under the current framework contract with Glaxo Smith Kline, member states can purchase sotrovimab (VIR-7831) if and when needed, once it has received either emergency use authorisation in the member state concerned or a (conditional) marketing authorisation at EU level from the European Medicines Agency. Further information can be found tätä.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Rokotteiden viivästyessä hoidot tarjoavat avaimen Intian COVID -kuolemantapausten hillitsemiseen

Julkaistu

on

Washingtonissa sijaitsevan Global Development Centerin raportissa on paljasti Vaikka viralliset luvut asettavat Intian Covid-19-kuolleiden määrän hieman yli 420,000, todellinen luku voi olla jopa kymmenen kertaa suurempi. Keskuksen mukaan se tekisi Intiasta maan, jolla on korkein koronaviruksen kuolleiden määrä maailmassa, kaukana verraton Yhdysvaltoihin ja Brasiliaan, ja se tekisi pandemiasta myös "epäilemättä Intian pahimman inhimillisen tragedian sitten jakautumisen ja itsenäisyyden", kirjoittaa Colin Stevens.

Covid-19-kuolemia on todennäköisesti aliarvioitu myös Euroopassa, Maailman terveysjärjestö (WHO) raportointi kuolemantapaukset maailmassa ovat todennäköisesti "kaksi -kolme" kertaa korkeammat kuin viralliset luvut. Mutta Intiassa, neljä viidestä kuolemia ei tutkittu lääketieteellisesti jo ennen pandemiaa; nyt sairaalapaikkojen ja hapen puutteen vuoksi tuntematon määrä koronavirusta sairastavia on kuoleva testaamaton ja rekisteröimätön kotona. Laaja sosiaalinen häpeä ympäröivä COVID-19 on pahentanut tätä ilmiötä, ja perheet ilmoittavat usein eri kuolinsyyn.

Vaikka Intian koronavirusinfektiot ja kuolemat ovat vähentyneet jyrkästi vuodesta huippu toukokuun toisesta aallosta maa on edelleen hävinnyt 16,000 ihmiset Covidille heinäkuun alusta lähtien. Kansanterveyden asiantuntijat varoittaa Intian pitäisi varautua kolmanteen tuhoisaan aaltoon lokakuuhun mennessä, mikä lisää kiireellisyyttä työkalujen etsinnässä, jotka auttavat potilaita, jotka saavat vakavia Covid -tapauksia.

Intian rokoteajo menettää tavoitteet

Rokotteet ovat tärkein ennaltaehkäisevä väline vakavien infektioiden pitämisessä kurissa, ja Intia on jo jakanut niitä 430 miljoonaa annosta- enemmän kuin mikään muu kansa Kiinan jälkeen. Siitä huolimatta vain 6.9% Intian väestöstä on tähän mennessä täysin rokotettu 1.4 miljardia kansalaiset. Koska syntyminen erittäin tarttuvasta Delta-muunnoksesta lokakuussa 2020 Intian immunisaatiota on vaivannut rokotepula, rikkoutuneet toimitusketjut ja rokotteiden epäröinti.

Tässä kuussa WHO ilmoitti Intian vastaanottavan 7.5 euroa annoksia Moderna -rokotetta COVAX -laitoksen kautta, mutta Intian kotimainen rokotteiden käyttöönotto on edelleen kompastuskiviä. Bharat Biotech - joka tuottaa maan ainoan kotimaisen rokotteen, Covaxinin - tällä viikolla ennustetaan lisää viivästyksiä, mikä tekee Intian mahdottomaksi saavuttaa jakelutavoitteensa 516 euroa laukausta heinäkuun loppuun mennessä.

Kansainvälinen erimielisyys hoidosta

Koska lauman koskemattomuus on vielä kaukana, Intian lääketieteelliset palvelut tarvitsevat edelleen kipeästi tehokkaita hoitoratkaisuja sairaalahoitopotilaiden auttamiseksi. Onneksi Euroopassa koetellut ja testatut hengenpelastusmenetelmät voivat pian tarjota tehokkaita aseita vaarallisimpia infektioita vastaan.

Vaikka saatavilla olevien Covid -hoitojen määrä kasvaa, kun lääkkeet suorittavat kliiniset tutkimukset, maailmanlaajuiset kansanterveyselimet ovat edelleen eri mieltä siitä, mitkä niistä ovat tehokkaimpia. Ainoa hoito, joka saa Euroopan unionin vihreän valon, on Gileadin remdesivir, mutta WHO neuvoo aktiivisesti kyseistä viruslääkettä, suositella sen sijaan kaksi 'interleukiini-6-reseptorin salpaajaa', jotka tunnetaan nimellä tosilitsumabi ja sarilumabi. Tosilitsumabi on myös ollut osoittautunut tehokkaaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa toteutetussa laaja-alaisessa RECOVERY-kokeessa, mikä vähentää sairaalassa vietettyä aikaa ja mekaanisesti avustetun hengityksen tarvetta.

Huolimatta siitä, että Intia on huumeiden valmistuksen globaali keskus, Intia ei aina hyväksy niitä niin nopeasti. Yhdysvaltalainen lääkeyhtiö Merck kasvatti Intian viruskapasiteetin molnupiraviirin tuotantokapasiteetti auttaa torjumaan toista aaltoa viime huhtikuussa, mutta paikallisia lääkekokeita ei valmistunut aikaisintaan syyskuuhun. Sillä välin Intian viranomaiset ovat palkittiin hätälupa erilaiseen hoitoon Covid-19, 2-DG: lle, vaikka molekyylistä ei ole julkaistuja koetietoja.

Uusia hoitoja, kuten Leukine, valmisteilla

Tätä rajoitettua Covid-19-lääkkeiden sarjaa tuetaan pian muilla lupaavilla hoidoilla. Yksi tällainen hoito, Partner Therapeuticsin sargramostiimi - joka tunnetaan kaupallisesti nimellä Leukine - on parhaillaan testattavissa sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa nopean hyväksynnän saamiseksi. Helmikuussa, tutkimukset johtivat Gentin yliopistollisesta sairaalasta ja yhdistämällä viisi belgialaista sairaalaa havaitsi, että Leukine "voi parantaa merkittävästi hapetusta COVID-19-potilailla, joilla on akuutti hypoksinen hengitysvajaus", lisäämällä hapetusta useimmilla potilailla vähintään kolmanneksella lähtötasosta.

Huomattuaan Leukinen potentiaalin Yhdysvaltain puolustusministeriö allekirjoitettu 35 miljoonan dollarin sopimus kahden vaiheen 2 kliinisen tutkimuksen rahoittamiseksi alustavien tietojen täydentämiseksi. Viime kesäkuussa, tulokset toisen satunnaistettu Yhdysvalloissa tehdyt inhaloitavan leukiinin tutkimukset osoittivat jälleen positiivisen parannuksen potilaiden, joilla oli vakavan Covidin aiheuttama akuutti hypoksemia, keuhkofunktioissa, mikä vahvisti Belgian havainnot siitä, että happipitoisuudet potilailla, joilla oli sai Leukiini oli korkeampi kuin ne, jotka eivät.

Tehokkaat Covid-hoidot vähentäisivät intialaisten terveydenhuollon tarjoajien painetta paitsi parantamalla selviytymismahdollisuuksia myös nopeuttamalla elpyminen ja vapauttamalla sairaalasängyt muille potilaille, mukaan lukien potilaat, joilla on hoito muut sairaudet. Nopeampi hoito vähentäisi myös tarttuvien olosuhteiden, kuten jo aiemmin esiintyneen mustasienen, potilaille aiheuttamia vaaroja sekaantunut Intiassa yli 4,300 sairaalassa olleen Covid-potilaan kuolemassa. Hoitojen ympärillä oleva selkeys ja saavutettavuus parantaisivat myös intialaisten perheiden huolestuttavaa nousua mustapörssi ostaa lääketieteellisiä tarvikkeita, joiden alkuperä on tuntematon, erittäin korkealla hinnalla.

Hoidot, jotka parantavat toipumista ja estävät kuolemaan johtaneet Covid -tapaukset, ovat ratkaisevia niin kauan kuin suurin osa intialaisista on rokottamattomia. Jos uudet lääkkeet hyväksytään ajoissa, parantunut lääketieteellinen ymmärrys viruksesta tarkoittaa sitä, että uusilla Covid -potilailla pitäisi olla parempi ennuste kuin koskaan.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

COVID-19-rokotteet: Interaktiivisen kartan käynnistäminen rokotteiden tuotantokapasiteetista EU: ssa

Julkaistu

on

Komissio on julkaissut interaktiivisella kartalla COVID-19-rokotteiden tuotantokapasiteetti EU: ssa koko toimitusketjussa. Kartoitustyökalu perustuu tietoihin, jotka on saatu COVID-19-rokotteen tuotannon teollisen mittakaavan työryhmän työstä, komission maaliskuussa järjestämän matchmaking-tapahtuman aikana kerättyihin tietoihin sekä julkisesti saataviin tietoihin jäsenvaltioiden mukaan. Näitä tietoja täydennetään ja päivitetään, kun lisätietoja tulee saataville.

Sisämarkkinoista vastaava komissaari Breton ja työryhmän johtaja totesivat: "Yli miljardin rokoteannoksen tuotannon myötä teollisuutemme on auttanut EU: ta tulemaan maailman rokotetuimmista mantereista ja johtavista COVID-19-rokotteiden viejistä. Tämä vuorovaikutteinen kartta, joka sisältää satoja EU: ssa sijaitsevia valmistajia, toimittajia ja jakelijoita, näyttää teollisen ekosysteemin laajuuden sekä mahdollisuudet uusille teollisille kumppanuuksille, joilla voidaan edelleen parantaa terveyshätävalmiuttamme. ”

Työryhmä luokitti yritykset päätoimialueensa perusteella, joten yrityksillä voi olla enemmän kapasiteettia kuin kartassa näkyvät. Komissio perusti helmikuussa 19 COVID-2021-rokotteiden tuotannon laajentamista käsittelevän työryhmän lisäämään COVID-19-rokotteiden tuotantokapasiteettia EU: ssa ja toimii keskitetysti tukea hakeville valmistajille. sekä tunnistaa ja korjata tuotantokapasiteetin ja toimitusketjun pullonkaulat. Interaktiivinen kartta on saatavilla tätä.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa