Liity verkostomme!

Kypros

Vertaisarviointiraportti Kyproksesta nyt verkossa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Eurostatilla on ilo ilmoittaa, että toinen vertaisarviointiraportti Euroopan tilastojärjestelmän (ESS) vertaisarvioinnin kolmas kierros — Kyprosta koskeva vertaisarviointiraportti — on nyt julkisesti saatavilla osoitteessa Eurostatin temaattinen verkkosivu ja web-sivulla Kyproksen tilastopalvelu.

Raportin laati Kyprokselle tekemän vertaisarviointivierailun jälkeen neljän asiantuntijan ryhmä, joista yksi oli Eurostat. Vierailu tapahtui 6.-10 kasvokkain.

Ulkopuoliset asiantuntijat (sekä ESS:n sisältä että ulkopuolelta) suorittivat kansallisten tilastojärjestelmien vertaisarvioinnit, ja niissä noudatettiin samaa menetelmää. Tähän sisältyi useiden tilastoviranomaisten itsearviointikyselyiden täyttäminen, jota seurasi vertaisarviointikäynti. Tuloksena on vertaisarviointiraportti, joka sisältää asiantuntijasuosituksia parannusehdotuksille, sekä arvioitavan maan kansallisen tilastolaitoksen laatima toimintasuunnitelma näiden suositusten noudattamiseksi.

Kolmas ESS-vertaisarviointikierros toteutettiin syyskuun 2023 alkuun saakka. Kesäkuun lopusta joulukuuhun 2021 tehtiin kahdeksan ESS-vertaisarviointia, joista neljä virtuaalisesti ja neljä fyysisesti. Vuonna 2022 suoritettiin kaksitoista vertaisarviointia, kaikki fyysisessä tai hybriditilassa. Loput yksitoista vertaisarviointia on suoritettu vuonna 2023 kasvokkain.

Jokaisen XNUMX ESS:n jäsenen loppuraportit ja niihin liittyvät parannustoimintasuunnitelmat julkaistaan ​​hyvissä ajoin Eurostatin verkkosivuilla

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, käy osoitteessa ottaa yhteyttä sivu.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa