Liity verkostomme!

liiketoiminta

USA-Caribbean Investment Forum: Kumppanuus kestävän kehityksen edistämiseksi Karibialla

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Caribbean Association of Investment Promotion Agencies (CAIPA) ilmoittaa ylpeänä odotetusta USA-Caribbean Investment Forumista, joka on suunniteltu pidettäväksi 15.-16 New Yorkissa. Tämä foorumi on keskeinen tapahtuma sijoittajille, yrittäjille ja sidosryhmille, jotka haluavat hyödyntää Karibian alueen lukuisia mahdollisuuksia.

USA-Caribbean Investment Forum on ensisijainen foorumi mahdollisten sijoittajien ja Karibian liiketoimintaekosysteemin väliselle yhteistyölle, ja se tarjoaa joukon etuja osallistujille:

  • Nopeus markkinoille: Löydä nopeat pääsypisteet Karibian markkinoille hyödyntämällä alueellisten ammattilaisten asiantuntemusta liiketoimintasi nopeuttamiseksi.
  • Tutustu julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuusmahdollisuuksiin: Selvitä mahdollisia yhteistyömahdollisuuksia valtion elinten kanssa kestävän kehityksen hankkeiden ajamiseksi kaikkialla Karibialla.
  • Shovel-Ready Site Availability: Tunnista parhaat sijoituspaikat valmiina välittömään kehittämiseen, mikä lyhentää projektin läpimenoaikoja ja lisää hankkeiden tehokkuutta.
  • Tapaa potentiaalisia sijoittajia: Ota yhteyttä monenlaisiin sijoittajiin, jotka etsivät mahdollisuuksia Karibian markkinoilta ja edistävät yhteyksiä, jotka voivat edistää merkittävää kasvua ja kumppanuuksia.
  • Rakenna verkostosi: Luo arvokkaita suhteita alan johtajien, valtion virkamiesten ja muiden yrittäjien kanssa laajentamalla verkostoasi ja saadaksesi näkemyksiä uusimmista markkinatrendeistä.

”Olen innoissani voidessani korostaa korvaamattomia etuja, jotka odottavat USA-Caribbean Investment Forumin osallistujia. Tämä dynaaminen tapahtuma ei ole vain foorumi vuoropuhelulle; se on katalysaattori kestävien kumppanuuksien luomisessa, talouskasvun edistämisessä ja kulttuurien välisen ymmärryksen edistämisessä. Valaisevien keskustelujen, yhteistyöaloitteiden ja vertaansa vailla olevien verkostoitumismahdollisuuksien avulla ihmiset lähtevät kohonneella näkökulmalla ja tiekartalla hyödyntämään USA:n ja Karibian kumppanuuden tarjoamia rajattomia mahdollisuuksia”, totesi CAIPA:n presidentti.

Hyödynnä tilaisuus olla osa tätä poikkeuksellista tapahtumaa, joka lupaa ennennäkemättömiä oivalluksia, yhteyksiä ja mahdollisuuksia investoinneille ja kasvulle Karibian alueella. Rekisteröidy nyt varmistaaksesi paikkasi USA-Caribbean Investment Forumissa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen, Klikkaa tästä.

Tietoja CAIPAsta

CAIPA-sihteeristö perustettiin seitsemän (7) jäsenmaan kanssa CARIFORUM Investment Promotion Agencies (IPA) -järjestöksi, jonka tavoitteena on mahdollistaa yhteistyö Karibian IPA:iden välillä. Tähän mennessä CAIPA:n jäsenyyteen kuuluu kaksikymmentäkolme (23) IPA:ta alueella, mukaan lukien edustus Alankomaiden ja Ison-Britannian merentakaisista maista ja alueista.

Jäsenmaita ovat: Anguilla, Antigua ja Barbuda, Aruba, Bahama, Barbados, Belize, Brittiläiset Neitsytsaaret, Caymansaaret, Curacao, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Grenada, Guyana, Haiti, Jamaika, St. Kitts ja Nevis, Montserrat, Saint Lucia, Sint Maarten, St. Vincent ja Grenadiinit, Suriname, Trinidad ja Tobago sekä Turks- ja Caicossaaret.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa