Liity verkostomme!

Azerbaidžan

Azerbaidžan, Georgia ja Kazakstan perustavat yhteisyrityksen Middle Corridorin multimodaalisen palvelun kehittämiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kazakstanin Temir Zholyn kansallinen rautatieyhtiö, Georgian Railway ja Azerbaidžanin rautatieyhtiöt allekirjoittivat sopimuksen yhteisyrityksen perustamisesta multimodaalisen palvelun kehittämiseksi Trans-Kaspian International Transport Route (TITR), joka tunnetaan myös nimellä Middle Corridor, 26. lokakuuta Tbilisissä. Astanan kansainväliseen finanssikeskukseen (AIFC) on perustettu uusi yhtiö nimeltä Middle Corridor Multimodal.

Yhtiö tulee tarjoamaan palveluja yhden luukun pohjalta, takaamaan toimitusajat ja noudattamaan koordinoitua politiikkaa multimodaalisen palvelun kehittämiseksi reitillä Kiina – Eurooppa/Türkiye – Kiina. Svevind Energy Groupin tytäryhtiö Hyrasia One ja Semurg Investin monitoiminen meriterminaali Sarzha ovat sopineet Brysselissä 25.–26. lokakuuta järjestettävän Global Gateway Forumin aikana puhtaan vedyn ja ammoniakin kuljettamisesta Länsi-Kazakstanin Kurykin satamasta Eurooppaan. TITR:n kautta.

Viime vuonna tavaraliikenteen määrä Kazakstanissa TITR:ää pitkin kasvoi 2.5-kertaiseksi ja oli 1.5 miljoonaa tonnia. Vuonna 2017 perustettu TITR International Association sisältää jäsenmaita, kuten Azerbaidžan, Bulgaria, Kiina, Georgia, Kazakstan, Puola, Romania ja Türkiye.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa