Liity verkostomme!

varustellun

#Amex-maine vaakalaudalla kiistanalaisen venäläisen kumppanin takia

Julkaistu

on

Kaikkien standardien mukaan venäläinen miljardööri Roustam Tariko tarvitsee vahvaa juomaa - epäilemättä kaksinkertaista vodkaa - jos hän haluaa torjua syytökset petoksesta.
Toista kertaa miestä, joka antoi maailmalle "Russian Standard Vodka", syytetään lyhyen toimenpiteen suorittamisesta. Jälleen kerran hän laiminlyö euromääräisten joukkovelkakirjalainojen maksamisen.

Ja se voi johtaa siihen, että hänen imperiuminsa menettää yhden parhaimmista asiakkaistaan ​​- American Expressin.

Tariko, 58, toi arjen kortin kaikille venäläisille.
Pomppansa huipulla hän kertoi Forbes Magazine:
"Minulla on yksi maailman parhaista vodkatuotemerkeistä ja yksi Venäjän suurimmista vähittäispankeista.
"Jos vain ylläpidän sitä, mikä minulla on, ja kasvatan sitä, se riittää jo olemaan ylpeä itsestäni."
Mutta ylpeys menee ennen putoamista ...

Roustam Tariko

Roustam Tariko

Tarikon ongelmat alkoivat, kun hänen Venäjän standardipankkinsä (RSB) ei yskännyt 400 miljoonaa dollaria vuonna 2017.
RSB oli lainan vakuus.
Kansainväliset joukkovelkakirjojen haltijat suunnittelevat nyt saavansa 49 prosentin osuuden pankista.
He kutsuivat Financial Investigations and Forensic Expertise (CFIFE) -keskuksen käymään läpi RSB-kirjat.
Vaikka analyysi on luottamuksellinen, se osoitettiin myöhemmin Moskovan välitystuomioistuimelle toimitetuissa asiakirjoissa.
Ja se tekee Tarikolle epämiellyttävän lukemisen.
Tutkijoiden mukaan Tarikon velkojen kokonaissumma on yli 800 miljoonaa dollaria.
He ovat vakuuttuneita siitä, että käteistä ja varoja nostetaan pankista.
CFIFE: n mukaan nämä pelot eivät ole "perusteettomia".
Viime kuussa (heinäkuussa) velkojat aloittivat toimenpiteen vakuuksiensa keräämiseksi.
Keskuksen mukaan yli 300 miljoonaa dollaria on nostettu pankista.
Se lisäsi: "Vuodesta 2017 pankin varojen arvo on laskenut jatkuvasti ja voimakkaasti, kun taas epälikvidien varojen osuus kasvaa päinvastoin yhtä nopeasti."
Sveitsiläisen Pala Assets -rahaston johtaja David Nitlispakh edustaa Russian Standard Ltd: n velkojia.
Pala Assets on sveitsiläinen sijoitusyhtiö, joka keskittyy kehittyvien markkinoiden joukkovelkakirjoihin.
Herra Nitlispakh sanoi: "Olemme jo pitkään todenneet, että Russian Standardin osakkeenomistaja järjesti suuren määrän rahaa pankista.
"Olemme vakuuttuneita siitä, että hänen pitäisi kantaa täysi vastuu laittomasta toiminnasta, joka aiheuttaa niin suurta vahinkoa pankille.
"Olemme varmoja siitä, että lakia ei voida rikkoa rankaisematta."

Venäjän standardipankki

Venäjän standardipankki

Pala Assets harkitsee hakemuksen tekemistä rikosoikeudellisen syytteen nostamiseksi.
Tiedottaja sanoi: "Tapahtuma on selvä lainvastainen rikkomus, ja uskomme, että rikollinen toiminta pankin likvidien varojen riistämiseksi on lopetettava."
Yksi velkoja sanoi: "Russian Standard Bankin osakkeenomistaja on pelannut joukkovelkakirjansa haltijoiden kanssa kolme vuotta, joka kerta lupaamalla velan takaisinmaksua ja rikkomalla sitten lupauksen.
”Tämä tehdään purkamaan kaikki arvokkaat varat pankista, ennen kuin joukkovelkakirjojen haltijat ottavat sen vakuudeksi.
"Tämä skandaali voi vahingoittaa vakavasti Amexin mainetta, jonka yksinomainen kumppani Venäjällä on Tariko."
Kommentoidessaan RSB: n tulevaisuutta Alexey Sanaev, venäläinen välitysyhtiö Finam, kertoi Cards Internationalille:
”Paha asia on, että jos liiketoimet ovat sellaisia ​​kuin ne näyttävät olevan, niin se asettaisi Tarikon maineen merkittävään riskiin.
"Hänet voidaan nimetä petoksi, mikä on huono.
"Todennäköisesti tapahtuu, että kansainvälisistä joukkovelkakirjojen omistajista tulee pankin ensisijaisia ​​osakkeenomistajia.
”Viime kädessä se auttaisi varmistamaan, että pankin maine kasvaa edelleen positiiviseen suuntaan. "
Ja maailmassa, jossa maine on kaikkea, globaali pankkijätti American Express löytää itsensä kiinni taloudellisesta farragosta.
Amex järjesti kuuluisan mainoskampanjan 70- ja 80-luvuilla, jossa oli salalauseke "se onnistuu hienosti, sir".
Sen tarkoituksena oli edistää sitä, kuinka luottokortti otettiin vastaan ​​maailmanlaajuisesti ja kaikki rakastivat sitä.
Amex-kortilla oli välimuisti. Se oli pyrkimys. Se vetoaa uuteen yrittäjähenkiseen venäläiseen.
Amex ja RSB ovat olleet läheisiä kauppakumppaneita 2000-luvun vaihteesta lähtien.
Se oli liittouma, joka näki Venäjällä liikkeeseen lasketut Amex-kortit.
Mutta kun RSB: n maailmanlaajuinen maine vähenee, on pelko, että Amex saattaa hyvinkin etsiä etäisyyttä kumppanistaan.
Herra Sanaev sanoi: "Russian Standard Bank oli ensimmäinen - ja on edelleen ainoa - pankki, joka myönsi American Express -kortteja Venäjällä.
”Kun nämä kaksi yritystä tekivät ensimmäisen kerran yhteistyötä, markkinat kukoistivat ja kuluttajamenot kasvoivat.
”Pankki oli edelläkävijä ja yksi suurimmista edunsaajista näillä markkinoilla.
"Mielestäni ei ole yllätys, että American Express valitsi RSB: n yksinomaiseksi kumppanikseen.
"Tuolloin se oli oikea tapa toimia ja hyvä nimi Amexin tulevilla markkinoilla olla yhteydessä.
"Mutta kysymys on edelleen siitä, onko se oikein nyt.
”Amexin yksinomainen kumppani kärsii maineestaan.

"En ole varma, jatkaako Amex toimintaa RSB: n kanssa.
"Kyse ei ole Amexin maineesta Venäjällä, vaan Amexin maineesta Amerikassa ja maailmanlaajuisesti, johon sen venäläisen kumppanin toiminta voi vaikuttaa."

Herra Sanaev uskoo, että Amex jättää pian vahingoittuneen RBS: n.

Hän sanoi: "Amex valitsee Venäjälle toisen kumppanin, jolla on puhtaampi maine.
"Mielestäni se on ilmeinen asia.
"Amex ei enää hyödy yhteistyöstä Russian Standard Bankin kanssa - taloudellisesti ja maineellisesti."
Tariko esitti alkuaikoina, mistä Amex on kyse.

Hän teki omaisuutensa tyhjästä - toisin kuin monet muut oligarkit, jotka auttoivat itseään huomattavaan osaan kansakunnan teollista omaisuutta 1990-luvulla.

Valmistuttuaan vuonna 1989 taloustieteen tutkinnosta Moskovan rautatieinstituutista hän käänsi kätensä ylellisyystuotteiden tuonnissa Venäjälle.

Hänen rahansa tehtiin suklaissa ja italialaisissa kuohuviinissä.

Se oli askel eteenpäin tuoda lisää tunnettuja juomamerkkejä venäläisille - ja sitten tarjota vodkaa maailmalle.

Tariko esitti alkuaikoina, mistä Amex on kyse.
Hän teki omaisuutensa tyhjästä - toisin kuin monet muut oligarkit, jotka auttoivat itseään huomattavaan osaan kansakunnan teollista omaisuutta 1990-luvulla.

"Tein omaisuuden myymällä vodkaa venäläisille ja nyt teen omaisuuden myymällä sitä brittiläisille", Tariko kertoi Forbes-lehdelle.

Jotkut uskovat kuitenkin, että Roustam Tariko juo nyt viimeisen mahdollisuuden salonissa, kun hän taistelee säilyttääkseen liike-imperiuminsa ja - mikä tärkeämpää - hyvän nimensä.

EU: n lainsäädännön

Avioeroissa kertoimet pinotaan naisia ​​vastaan

Julkaistu

on

Covid-19-pandemian ja sitä seuraavien lukkojen Eurooppaan aiheuttamien monien haittavaikutusten joukossa on erityisen häpeällistä: taivaallinen kotiväkivalta. Ranska - syvään upotetulla sovinismillaan - on erottautunut erityisesti, kun puhelut hallituksen vihjelinjalle väärinkäytetyistä naisista nousivat 400 prosenttia lukituksen aikana.

Samanaikaisesti näiden suhteiden jättäminen ei ole helppoa. Laillisesti naimisissa oleville naisille avioero olisi looginen askel, mutta kaikki naiset eivät halua tai edes pysty tekemään sitä. Syyt tähän ovat moninaiset, mutta yksi yleisimmistä syistä on myös yksi useimmin unohdetuista: tosiasia, että naiset ovat yleisesti epäedullisessa asemassa avioerosopimuksissa, jotka jättävät naisia ​​taloudellisiin ja sosiaalisiin vaikeuksiin useammin kuin miehet.

Naiset saavat lyhyen kepin

Tämä tosiasia on yllättävää yhtenäinen ympäri maailmaa, minkä vuoksi on vieläkin järkyttävämpää, että naiset löytävät heitä vastaan ​​edelleen kertoimet erittäin kehittyneiltä alueilta, joilla on vahva naisten oikeuksien ja tasa-arvon asialista, kuten Euroopassa. Vuonna 2018 tehty tutkimus, jossa arvioitiin sukupuolieroja avioeron seurauksissa käyttäen Saksan sosioekonomisen paneelin tutkimuksen (1984--2015) tietoja, löytyi että "naiset olivat erittäin epäedullisessa asemassa kotitalouksien tulojen menetyksen ja siihen liittyvän köyhyysriskin kasvun suhteen". Mikä pahempaa, nämä tappiot olivat pysyviä ja merkittäviä, ilman merkittäviä muutoksia ajan mittaan.

Vaikka ratkaisu johtaa varojen jakamiseen 50/50, naiset tuntevat usein olevan epäedullisessa asemassa pienemmän ansaintavoiman vuoksi aiheutti lastenhoitovelvollisuuksien ja lyhennettyjen työaikojen perusteella tai tehdä strategisia uravalintoja Lisäksi naiset jäävät usein velkaantunut avioeromenettelyn oikeudenkäyntikulut, koska heidän alhaisemmat säästötasot merkitsevät sitä, että heidän on luotettava silmiinpistäviin lainoihin. Naisten taloudellinen tilanne harvoin toipua tarpeeksi päästäkseen avioeroa edeltävälle tasolle, kun taas miesten tulot yleensä nousevat keskimäärin 25 prosenttia jakautumisen jälkeen.

Rikas tai köyhä, menetät

Vaikka nämä ongelmat ovat yleisiä tapauksia eri kulttuureissa ympäri maailmaa, ne ovat myös riippumattomia sosiaaliluokasta. Voi tuntua itsestään selvältä, että nämä ongelmat ovat yksinomaan keskiluokan eikä yhteiskunnan rikkaimpien jäsenten keskuudessa. Rikkaista aviomiehistä erottavilla naisilla on kuitenkin samat esteet ja epäedulliset näkymät. Todellakin, jos on olemassa yksi yhteinen tekijä, joka yhdistää naiset kaikissa sosiaalisissa kerroksissa, heidän on taisteltava suhteettomasti kovemmin kuin entiset aviomiehensä saadakseen oikeudenmukaisen osuutensa avioerokakusta.

Asia on Azerbaidžanin oligarkin Farkhad Akhmedovin ja hänen entisen vaimonsa Tatiana Akhmedovan välinen katkera avioerotaistelu. Bakussa toimiva Farkhad Akhmedov, joka ei onnistunut saamaan Azeran kansalaisuutta, sai omaisuutensa kaasualalta, mutta lähti teollisuudesta pakko- myydä osuutensa Northgasista Inter RAO: lle vuonna 2012 $ 400 euroa alle arvon. Ison-Britannian kansalainen Tatiana palkittiin 40 prosenttia Ison-Britannian tuomioistuimen vuonna 2016 tekemä entisen aviomiehensä omaisuus on noin 453 miljoonaa puntaa - historian suurin avioerosopimus. Sen sijaan, että hyväksyisi tuomion ja maksaisi, Farkhad Akhmedov on taistellut hampaan ja kynsien varalta välttääkseen maksuja tai luovuttamalla entiselle vaimolleen sovinnossa annettuja varoja, mukaan lukien taidekokoelma, kiinteistöt ja superyacht, jotka on arvostettu £ 350 euroa

Vuosisadan avioero

Prosessi, Akhmedov on usein taistellut vain käsineet pois, mutta suorastaan ​​likainen. Akhmedovin puolustaminen alusta alkaen väitti että pari erosi aiemmin, nimittäin Moskovassa vuonna 2000. Puolustuksen mukaan väitetty avioero korvaa Ison-Britannian päätöksen maalata Akhmedova petokseksi. Yritys herättää entistä vaimoaan palasi kuitenkin takaisin: mitään todisteita aikaisemmasta avioerosta ei koskaan toteutunut, mikä johti oikeusministeri Haddon-Caveen vuonna 2016 julistaa "... että vuoden 2000 Moskovan avioerodokumentit - - olivat väärennettyjä kaikkina olennaisina aikoina."

Tämän olisi pitänyt olla tappava isku Farkhad Akhmedovin puolustukseen, mutta neljän vuoden kuluttua ei ole tehty merkittäviä maksuja - huolimatta siitä, että alkuperäinen Akhmedovan hyväksi vuonna 2016 tehty päätös on pidetty voimassa muissa tuomioistuimissa. Vuonna 2018 Akhmedov oli sulkea Oikeuden halveksuntaa vastaan ​​oikeusministeri Haddon-Cave arvosteli häntä siitä, että hän oli toteuttanut "lukuisia monimutkaisia ​​toimenpiteitä", joiden tarkoituksena oli välttää tuomion täytäntöönpano, kuten "omaisuuden kätkeminen offshore-yritysten verkkoon". Nämä yksiköt, jotka sijaitsevat pääasiassa Liechtensteinissa, olivat äskettäin tilasi siirtää Ahmedovin omaisuus Tatianalle.

Tämä on miesten maailma

Ei pitäisi olla yllättävää, että tätä ei ole vielä tapahtunut, oligarkin aikana ylenkatse sillä sekä Ison-Britannian laki että hänen entinen vaimonsa ovat horjumattomia. Itse asiassa Akhmedovin tapaus - omaisuuden määrän ja suuren julkisuuden vuoksi - paljastaa avioerotulosten jyrkän vastakohdan ja että naiset yleensä taistelevat ylämäkeen taistelua sovinnon oikeudenmukaisuuden puolesta, joka voi kestää vuosia, kiristäen heidän kykyjään. siirtyä eteenpäin ja aloittaa elämänsä uudelleen.

Silti se voisi auttaa lisäämään tietoisuutta tästä syvälle juurtuneesta eriarvoisuudesta, jossa naiset kaikkialla maailmassa, jotka etsivät avioeroa tai oikeudenmukaisuutta perheväkivallan vuoksi, altistuvat ylivoimaisesti heidän entisen puolisonsa hyväksi. Vahvempi ja hellittämättömämpi päätösten täytäntöönpano - mukaan lukien tuskallinen rangaistus noudattamatta jättämisen yhteydessä - on ainoa tapa murtaa noidankehä. Muuten sukupuolten tasa-arvo on ikuisesti epätäydellinen, jopa saavuttamaton.

Continue Reading

Kiina

Pankki omistaa lohkoketjun helpottaakseen vyö- ja maakauppaa

Julkaistu

on

Kiina ja Euroopan unioni ovat molemmat sanoneet nopeuttavansa neuvotteluja Kiinan ja EU: n investointisopimuksen tekemiseksi tämän vuoden loppuun mennessä. Sen valtava infrastruktuurihanke "Belt and Road" on kaupan ja kasvun aikakauden keskipiste. Aasian ja sen ulkopuolella.

Kiinan Belt and Road Initiative (BRI), jota joskus kutsutaan nimellä Uusi Silk Road, on yksi kunnianhimoisimmista infrastruktuurihankkeista, jotka on koskaan suunniteltu. Presidentti Xi Jinpingin vuonna 2013 käynnistämä laaja joukko kehitys- ja investointialoitteita ulottuu Itä-Aasiasta Eurooppaan.

Alkuperäinen Silkkitie syntyi Kiinan Han-dynastian (206 eaa. – 220 eKr.) Länteen suuntautuneen laajenemisen aikana, joka rakensi kauppaverkostoja nykypäivän Keski-Aasian maissa Afganistanissa, Kazakstanissa, Kirgisiassa, Tadžikistanissa, Turkmenistanissa ja Uzbekistanissa sekä Intian ja Pakistanin eteläpuolella. Nämä reitit jatkoivat yli neljätuhatta mailia Eurooppaan.

Belt and Road Initiative (BRI) on tämän päivän uusi Silk Road, mantereiden välinen käytävä, joka yhdistää Kiinan ja Kaakkois-Aasian, Etelä-Aasian, Keski-Aasian, Venäjän ja Euroopan maanteitse - ja 21-luvun meritie, merireitti yhdistää Kiinan rannikkoalueet Kaakkois- ja Etelä-Aasiaan, Tyynenmeren eteläosiin, Lähi-itään ja Itä-Afrikkaan aina Eurooppaan asti.

Yksi sen menestyksen suurimmista haasteista on voittaa monimuotoisen hyödykekaupan monimutkaisuus - useita sidosryhmiä, välittäjiä ja pankkeja tekevät yhdessä kauppaa. Nämä kaupat ovat arvoltaan massiivisia ja tapahtuvat hyvin usein, ja rajojen yli siirretään valtavia määriä rahaa eri osapuolille, jotka kaikki käyttävät erilaisia ​​järjestelmiä ja joilla on erilaiset vaatimustenmukaisuusvaatimukset, tietojen tallennusjärjestelmät, valuutat ja niin edelleen. Nykyinen järjestelmä on kallis, hidas eikä tarjoa asiakkaille melkein mitään läpinäkyvyyttä.

Sveitsin LGR-salauspankki

Sveitsin LGR-salauspankki

Blockchainia käyttäviä innovatiivisia digitaalisia järjestelmiä kehitetään helpottamaan nopeita ja turvallisia menetelmiä näiden kauppojen toteuttamiseksi.

Sveitsin LGR-salauspankki on johtava b2b-digitaalisen rahan liikkumisessa ja end-to-end-kaupan rahoituksessa, ja se on käynnistänyt blockchain-pohjaisen digitaalisen järjestelmän tukemaan toimitusketjun rahoitusta Silk Roadin talouksissa. LGR on myös tuonut markkinoille uudenSilk Road -kolikko”Kryptovaluutta saumattoman ja välittömän kaupan mahdollistamiseksi vyöhykkeellä ja tiellä.

"Luulen, että jotain, jonka aiomme edelleen nähdä, on uusien teknologioiden vaikutus teollisuuteen. Esimerkiksi blockchain-infrastruktuuria ja digitaalisia valuuttoja käytetään lisäämään avoimuutta ja nopeutta tapahtumiin. Myös valtion myöntämiä keskuspankin digitaalisia valuuttoja ollaan luomassa, ja tällä on myös mielenkiintoinen vaikutus rajatylittävään rahaliikkeeseen. " sanoi Ali Amirliravi, Sveitsin LGR-salauspankin toimitusjohtaja.

"Tarkastelemme, kuinka digitaalisia älykkäitä sopimuksia voidaan käyttää kaupparahoituksessa uusien automatisoitujen remburssien luomiseen, ja tämä on todella mielenkiintoista, kun otat käyttöön IoT-tekniikan. Järjestelmämme pystyy käynnistämään maksutapahtumat ja maksut automaattisesti toimitusketjusta saapuvien tietojen perusteella. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voisimme luoda älykkään sopimuksen akkukirjasta, joka vapauttaa maksun automaattisesti, kun alus kuljettaa tietyn sijainnin. Tai yksinkertaisempi esimerkki: maksut voidaan käynnistää, kun joukko vaatimustenmukaisuusasiakirjoja on ladattu järjestelmään ja vahvistettu LGR. Lisäksi rembursseihin liittyvät asiakirjat voidaan jakaa eri kauppakumppanuuksien kanssa käyttämällä blockchain-alustaa, joka parantaa edelleen läpinäkyvyyttä ja vähentää kaupankäynnin riskejä. Automaatio on niin valtava trendi - tulemme näkemään yhä enemmän perinteisiä prosesseja. ” hän sanoi.

Ali Amirliravi, Sveitsin LGR-salauspankin toimitusjohtaja

Ali Amirliravi, Sveitsin LGR-salauspankin toimitusjohtaja

”Datalla on jatkossakin valtava rooli toimitusketjurahoituksen tulevaisuuden muokkaamisessa. Nykyisessä järjestelmässä asiakirjat ovat paperipohjaisia, tiedot hiljennetään, ja standardoinnin puute todella häiritsee tiedonkeruumahdollisuuksia. Kuitenkin, kun tämä ongelma on ratkaistu, end-to-end-digitaalisen kaupan rahoitusjärjestelmä pystyy tuottamaan suuria tietojoukkoja, joita voitaisiin käyttää kaikenlaisten ennustavien mallien ja teollisuuden oivallusten luomiseen. Tietojen laatu ja herkkyys tarkoittavat tietysti, että tiedonhallinta ja turvallisuus ovat uskomattoman tärkeitä huomisen teollisuudelle. "

Ali Amirliravi suhtautuu myönteisesti Belt and Road Initiativen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

”Minulle rahaliikkeen ja kaupan rahoitusalan tulevaisuus on valoisa. Olemme siirtymässä uuteen digitaaliseen aikakauteen, ja tämä tarkoittaa kaikenlaisia ​​uusia liiketoimintamahdollisuuksia etenkin yrityksille, jotka omaksuvat seuraavan sukupolven tekniikat. "

Continue Reading

Arts

LUKOIL's Oil Pavilion nimettiin maailman parhaaksi virtuaalitodellisuuden projektiksi

Julkaistu

on

LUKOILista tuli kansainvälisen voittaja IPRA Golden World -palkinnot neljässä luokassa historiallisen palauttamiseksi Öljy Paviljonki Moskovan VDNKh: ssa. Se on Venäjän suurin soveltavaan tieteeseen omistettu multimedianäyttely, joka esittelee öljyteollisuutta vierailijoilleen interaktiivisten installaatioiden avulla.

- Öljypaviljonki sai parhaan globaalin projektin vuonna XNUMX Pelaaminen ja virtuaalitodellisuus, Yritysten välinen yhteistyö, Mediasuhteet että Sponsorointi luokat.

Tämä on toinen LUKOIL IPRA Golden World -palkinnot voittaa; yhtiö sai kaksi palkintoa viime vuonna. LUKOILin kampanja Kogalymin (Yugra) mainostamiseksi Länsi-Siperian matkailukeskuksena sai palkinnot maailman parhaaksi hankkeeksi Matkustus ja turismi että Yhteisön sitoumus luokkiin.

IPRA Golden World Awards (GWA) on maailman vaikutusvaltaisin globaali suhdetoiminta- ja viestintäkilpailu.

Vuonna 1990 perustettu IPRA GWA tunnustaa suhdetoiminnan huippuosaamisen maailmanlaajuisesti ottaen huomioon sellaiset kriteerit kuin luovuus, toteutuksen monimutkaisuus ja projektin ainutlaatuisuus. GWA: n tuomariston muodostavat maailman suurimmat viestintä- ja markkinointiasiantuntijat ja johtajat, mukaan lukien useiden suurten yritysten edustajat.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa