Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 100 miljoonan euron Italian ohjelman catering-alan toimijoiden tukemiseksi koronaviruspandemian yhteydessä

SHARE:

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt Italian 100 miljoonan euron ohjelman catering-palvelujen tukemiseksi koronaviruspandemian yhteydessä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina enintään 10,000 XNUMX euroon asti toimijaa kohden. Jäljelle jäävä budjetti jaetaan tukikelpoisten edunsaajien kesken kunkin toimijan työntekijöiden lukumäärän ja kaikkien edunsaajien työntekijöiden kokonaismäärän välisen suhteen perusteella. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille catering-alan toimijoille.

Järjestelmän tavoitteena on auttaa edunsaajia vastaamaan likviditeettitarpeisiinsa ja auttamaan heitä jatkamaan toimintaansa pandemian aikana ja sen jälkeen. Komissio totesi, että Italian järjestelmä on väliaikaisissa puitteissa asetettujen ehtojen mukainen. Erityisesti tuki (i) ei ylitä 2.3 miljoonaa euroa edunsaajaa kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 30 päivänä kesäkuuta 2022. Komissio katsoi, että toimenpide on välttämätön, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion taloudessa olevan vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti. SEUT:n ja väliaikaisten puitteiden ehtojen mukaisesti.

Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen nojalla. Lisätietoja väliaikaisesta kehyksestä ja muista toimista, joita komissio on toteuttanut koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten torjumiseksi, löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.101883 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa