Liity verkostomme!

Euroopan komissio

InvestEU: jopa 250 miljoonan euron lainat portugalilaisille yrityksille kestävien investointien, osaamisen sekä kulttuuri- ja luovien alojen tukemiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan investointirahasto (EIR) ja Santander Portugal ovat allekirjoittaneet takuusopimuksen, jota tukee InvestEU-ohjelma, jopa 250 miljoonan euron lainat. Kohdennettu rahoitus hyödyttää portugalilaisia ​​yrityksiä i) kestävän kehityksen, ii) koulutuksen ja iii) kulttuurin ja luovien alojen aloilla.

Santanderin kanssa allekirjoitetun InvestEU:n EIR:n takuutuotteita ovat Kestävän kehityksen takuu, Taito- ja koulutustakuu sekä Kulttuuri- ja luovien alojen takuu. The EIR:n kestävän kehityksen takuu tukee hankkeita, jotka edistävät ilmastonmuutoksen hillitsemistä ja sopeutumista kestävämpään, kierto- ja hiilineutraalimpaan talouteen. The EIR:n taidot ja koulutustakuu on perustettu rahoittamaan koulutus-, koulutus- ja uudelleenkoulutushankkeita, jotta voidaan houkutella ja pätevöittää enemmän ihmisiä työmarkkinoille. Lopuksi, EIR:n kulttuuri- ja luovien alojen takuu Tavoitteena on tukea yrityksiä, jotka investoivat näille aloille (kuten restaurointi, kirjastot, lehdistö, arkkitehtuuri, esittävä taide ja audiovisuaaliala).

Talouskomissaari Paolo Gentiloni sanoi: ”Tämän merkittävän sopimuksen ansiosta InvestEU auttaa portugalilaisia ​​yrityksiä saamaan jopa neljännes miljardin euron rahoituksen. Tällä rahoituksella tuetaan vihreän siirtymän monia näkökohtia, kehitetään osaamista ja vauhditetaan luovaa ja kulttuurista alaa. Tämä on hieno uutinen portugalilaisille yrityksille ja työntekijöille heidän liikkuessaan nykyisessä haastavassa taloudellisessa tilanteessa.

- InvestEU-ohjelma tarjoaa EU:lle pitkän aikavälin rahoitusta hyödyntämällä yksityisiä ja julkisia varoja EU:n politiikan painopisteiden tukemiseksi. Osana ohjelmaa InvestEU-rahastoa toteutetaan rahoituskumppaneiden kautta, jotka investoivat hankkeisiin EU:n budjettitakauksella ja saavat siten lisäinvestointeja vähintään 372 miljardia euroa. 

Lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa