Liity verkostomme!

Etusivu

Lausunto: kääntäminen eroosio elintason

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

jsmw_Kazakhstan Government - ORE INKUBATOR 5 TARKISTETTUMiksi elintasomme heikkenee jatkuvasti ja mitä voidaan ja pitäisi tehdä tämän suuntauksen kääntämiseksi? Vastaus on ihmisissä itsessään, ja heidän on oltava olennainen osa jälleenrakennusprosessia.

Noin 18 vuotta sitten tunnetut tiedemiehet ja insinöörit ympäri maailmaa alkoivat kokoontua tarjoamaan keinoja ihmiskunnalle muuttaa suuntaa ja kehittyä tavalla, joka takaisi sen rauhallisen tulevaisuuden. Näihin suuriin ajattelijoihin kuului Nobel-palkittu Glenn Seaborg (Element 106 Seaborgium jaksollisessa taulukossa, joka nimettiin hänen kunniakseen ja joidenkin ihmisten mielessä suurempi palkinto kuin Nobelin palkinto), John Argyris (FEM: n keksijä, jonka Yhdysvaltain suurin rakennusinsinööri Ray Clough 1960-luvun julkaisussa FEM: n keksijänä) ja Nobelin palkittu Jerome Karle.

Yhdistyminen ei ollut näiden maailman johtavien tieteellisten henkilöiden henkilökohtaisen varallisuuden, vaan koko ihmiskunnan yleisen tulevaisuuden varallisuuden. Se oli uusi tapa jakaa maailman varallisuus tasaisemmin ja estää sodat taloudellisen epäedullisuuden kautta, joka on kaikkien sotien, myös kaikkien suurten historioitsijoiden mukaan, maailmansotojen perusta. Jopa Seaborg tiesi yhtenä tärkeimmistä Manhattan-projektin parissa työskentelevistä tutkijoista, että asioiden oli vain muututtava; sillä jos ei, lopulta todennäköisesti olisi WW3.

Mainos

1990-luvun alusta lähtien varallisuuserot pienen määrän maailman väestön ja suuren enemmistön ihmisten keskuudessa kertyvän valtavan rikkauden välillä ovat kasvaneet. Meillä on nyt järjestelmä, jossa vain 2,000 yritystä hallitsee 51% maailman taloudellisesta liikevaihdosta Forbesin mukaan, jättäen vain 49% kaikille muille. Mutta valitettavasti asiat tulevat olemaan paljon terävämpiä, kun ihmiset tietävät, kun EU: n ja Yhdysvaltojen kauppasopimus tulee todellisuudeksi ja missä päinvastoin kuin poliitikot sanovat, hinnat nousevat varmasti eikä laske. Syynä siihen, missä paholainen tavallisesti on yksityiskohdissa, yritykset eivät voi tappiollisesti myydä myyntiään, ja jos niin tapahtuu, suvereenien hallitusten on otettava jokin löysä asiasta. Siksi näyttää siltä, ​​että marssimme jatkuvasti kohti maailmaa, jossa suuret yritykset hallitsevat kaikkea, jopa käsirautoihin hallituksia, jotta ne ovat impotentteja toimimaan monin tavoin yritysten taloudellista ja taloudellista voimaa vastaan.

Valitettavasti tällä taloudellisella järjestelmällä, joka antaa suuren vaurauden hyvin harvoille, on ylimääräinen vaikutus, joka luo syvästi negatiivisen tekijän, joka lisää merkittävästi köyhien määrää kaikkialla maailmassa. Tässä suhteessa on vain yksi taloudellinen piirakka, josta voi ruokkia, ja jos vain harvat ottavat suuremman viipaleen, suurin osa kärsii lopulta. Suuret yritykset ovat todellakin tukeneet kaikkia sotia tavalla tai toisella taloudellisen voiton vuoksi ja joissa ensimmäinen ja toinen maailmansota ovat erinomaisia ​​esimerkkejä.

Siksi tämä rappeuttava ihmisympäristö, jota meillä on tänään, oli eikä tule koskaan edistämään mahdollisten sotien pysäyttämistä ja missä näiden maailman johtavien tutkijoiden, insinöörien, teknologien, matemaatikkojen ja taloustieteilijöiden kokoontuminen oli tarkoituksena luoda uusi pluralistinen ja tasainen hajautetun talouskasvun malli. Valitettavasti ja tällä hetkellä 99 prosentille maailman väestöstä tämä elintason jatkuva aleneminen jatkuu hitaasti ja siellä, missä harvat rikastuvat päivittäin ja suurin osa köyhyy.

Mainos

Uusi visio

Mikä oli tämä uusi näkemys, jonka nämä 'Eminent Minds' suunnitteli?

Selvästi sen täytyi olla jotain, jolla oli jakomekanismi, josta ihmiset hyötyisivät kaikkialla, ei kuten Yhdistyneen kuningaskunnan pohjois-etelä-jakauman tapauksessa, jossa varallisuus jakautuu täysin epätasaisesti.

Siksi heidän näkemyksensä oli, että kansan valitsemille hallituksille annettiin keinot ottaa takaisin taloudelliset voimat, jotka suuryritykset olivat ottaneet heiltä. Vastaus, jonka he lopulta perustelivat, oli se, että kaikella luodulla "uudella" varallisuudella oli tavalla tai toisella juuret, uuden tekniikan luominen. Siksi tämä ajattelu laukaisi ajattelun siitä, kuinka hallitukset voisivat olla yhteydessä ihmisiin ja jakaa tulevaisuudessa kaiken "uuden" varallisuuden uudelleen? Lopulta ja vaikka se onkin yksinkertainen päätös, hallitusten oli saatava kiinni tulevaisuuden taloudellisen dynamiikan siemenet ja valvottava liiketoiminnan toimintaa. Sillä ajattelu oli, että jos joku vangitsee alkuperäisen ideoiden vaiheen, hallitset lopputulosta. Siksi pääosa ratkaisusta oli tarjota keinot tehdä tämä ja missä ei ollut havaittavaa ongelmaa yhteydenpidossa suuryritysten ja yliopistojemme kanssa tulevaisuudessa, jos hallitsisit lähdettä.

Mentaliteetti lännessä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Yksi suurimmista kompastuskivistä, joka määritettiin, oli se, että länsimaisilla talouksilla oli '' elitistinen '' järjestelmä ja jossa vain harvat pystyivät määrittämään kansakunnan tulevaisuuden. Tämä nykyinen järjestelmä perustui täysin valikoituun numeroon, jota pyydettiin pöydälle ja jonka hallitus tai suuryritys yleensä valitsi tukemaan näitä elitistisiä tavoitteita, pysymään poliittisessa vallassa ja vastaavasti voittona. Tämän kapean ajattelutavan suuri haittapuoli oli, että se ei antanut eikä salli ihmiskunnan suuremman luovan voiman kukoistaa, kun vähemmistö johtaa aina esitystä.

Itse asiassa on kysyttävä itseltään, onko tämä nykyinen elitistinen järjestelmä niin hyvä, miksi länsi ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat niin kauheassa taloudellisessa tilassa ja missä taloudelliset asiat ovat todellisuudessa pahenemassa huomattavasti vuoteen mennessä. Sillä tässä suhteessa on vain tarkasteltava "kaupunkia", johon ns. "Kirkkaimmat" kirkkaimmista "palkattiin Oxbridge et ai., Mutta missä kaikki tapahtui oli rahoitusjärjestelmän romahdus ja jossa tietyt pankkihenkilöt tulivat muutaman vuoden kuluessa huomattavan varakas villimpien unelmiensa yläpuolella. Muiden meidän täytyi tietysti kärsiä ja noutaa lasku. PwC: n pääekonomistin mukaan vuonna 2009 ja jos hänen tietonsa perustuivat paljon parempiin taloudellisiin ennusteisiin kuin meillä on tänään, yksin Yhdistyneellä kuningaskunnalla on projektin kokonaisvelka vuoteen 2015 mennessä 16.4 biljoonaa dollaria. Tämä luku sisälsi kaiken eikä vain sitä, mitä ihmiset saattavat ajatella ja mitä hallitus haluaa ihmisten uskovan.

Siksi nämä suuret tutkijat päättivät, että tarvitaan moniarvoista osallistumisjärjestelmää ja jossa koko kansan kansan luova ajattelu voidaan hyödyntää ja vapauttaa ratkaisupuolella. Ottaen huomioon tämän tosiasian keskusteltiin, kuinka tällainen osuuskuntayritys voitaisiin perustaa? Lopulta vastaus oli sen perustaminen, jota voidaan kutsua kansallisten tutkimushautomoiden verkostoksi ihmisille ja heidän ainutlaatuiselle ajattelulleen.

Kansallinen kuva

Näiden maailman johtavien tutkijoiden ajattelu kuvasi yhden inkubaattorikompleksin luomisen jokaista 6 miljoonaa ihmistä kohti ja jossa he voisivat tuoda ideansa inkubaattorikomplekseihin alustavaa analysointia ja kehittämistä varten, jos taloudellisia mahdollisuuksia olisi. Tässä suhteessa tämä panos on puuttunut ja puuttuu kokonaan nykyisestä "elitistisestä" järjestelmästä, ja missä tämä kansakunnan hyödyntämättömän luovan ajattelun varasto puuttuu kokonaan. Todellakin toinen kysymys, joka on kysyttävä itseltään, on se, että jos entinen ja nykyinen elitistinen yliopistoyritysmalli on niin hyvä, miksi olemme kauheassa taloudellisessa tilassa, jossa olemme kaikki tänään.

Nämä luovat kansalliset keskukset olisivat siis ainutlaatuisia ja poikkeavat muista aiemmin luotuista tai nykyisin olemassa olevista. Tämä ainutlaatuisuus oli kaksinkertainen. Ensinnäkin ei ollut olemassa luovia hautomoita, jotka tarttuisivat ihmisten kansalliseen ajatteluun. Toiseksi yli 3,500 maailman johtavaa mieltä omalla tieteellisen alan erikoisalallaan ympäri maailmaa toimisi `` itsenäisinä '' konsultteina, seulomalla ihmisten luovaa ajattelua ideoihin, jotka antaisivat seuraavan sukupolven teknisiä ihmeitä, tuotteita, palveluita ja globaalilla teollisuudella. Siksi näillä tunnetuilla konsultteilla ei ollut omat intressinsä toisin kuin tavanomaiset hallituksen ja suuryritysten neuvonantajat. Itse asiassa he pystyivät tunnistamaan suuria läpimurtoja korostamatta ennakkoluuloja päätöksentekoprosessissaan. Kaiken kaikkiaan saisimme sen oikein tällä kertaa, koska suuret yritykset eivät voineet estää näitä ideoita protektionismin avulla!

Ison-Britannian tapauksessa se tarkoittaisi kahdeksan kansallisen toisiinsa linkitetyn inkubaattorikompleksin perustamista ja missä tämä luku perustuu ikäryhmään, jossa luovista ajatuksista tulee täysin kognitiivisia. Sillä Yhdistyneessä kuningaskunnassa luku on noin 48 miljoonaa ja missä näitä maailman johtavia seulontakeskuksia kehitettäisiin strategisesti koko maassa. Tulosanalyysin perusteella vain yksi pitkäaikainen hyöty pelkästään ajan myötä olisi, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei olisi pohjoisen ja etelän välistä taloudellista jakautumista uuden alueellisen vaurauden uudelleenjaon kautta. Syy tähän merkittävään luovaan järjestelmään sijoittaa varallisuuden yleensä koko kansakuntaan ja missä ihmisten taloudellisen edun mukaista on tulla osaksi inkubaattoriprosessia.

Mutta on monia syitä, miksi tämän pitäisi tapahtua myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja missä ensisijainen seikka on siinä, että Japanin hallituksen 1980-luvulla ja Saksassa 1990-luvulla tekemän tutkimuksen mukaan Yhdistynyt kuningaskunta on innovatiivisin ja kekseliäin valtio Yhdistyneessä kuningaskunnassa. ja missä näiden tutkimusten mukaan yli 53% modernin maailman luoneesta perusajattelusta on peräisin Iso-Britanniasta. Todellakin, jos ihmiset tekevät perusteellisen tutkimuksen globaalista innovaatiosta televisiosta suihkumoottoriin ja sähköstä WWW: hen, huomaat, että perusajatus tuli brittiläisestä mielestä. Mutta myös yleisesti tuntematon, huomaat, että jopa 75% ihmisistä, joilla oli ensimmäinen perustavanlaatuinen eureka-hetki, olivat ihmisiä yliopistomme ja yritysten t & k-toiminnan rajojen ulkopuolella. Siksi nämä hautomot ovat jälleen niin tärkeitä Yhdistyneen kuningaskunnan tulevaisuuden kannalta ja missä nykyinen elitismijärjestelmä ei salli suuren yleisön osallistua panokseensa. Tämä ei voi olla oikein, ja jopa todennäköisyyslaeissa todetaan, että mitä enemmän yritystä on tekemisissä, sitä suurempi on todennäköisyys menestyä.

Kokonaiskuva

Nämä tunnetut tutkijat näkivät myös "suuren kuvan" ja sen, missä nämä kansalliset hautomot voisivat lopulta kansainvälistyä ja missä jokaisella maailman kansalla voisi olla tämä luova infrastruktuuri, joka lopulta liittyi ympäri maailmaa muihin kansallisiin järjestelmiin viestinnän, yhteistyön ja yhteistyön avulla. Paljon kuin WWW.

Toistaiseksi mikään länsimainen talous ei ole ottanut tätä perustavaa kehitystä maansa tulevan taloudellisen kehityksen kannalta, mutta missä idän kansakunnat pitävät näitä hautomoverkkoja vakavasti kansallisena prioriteettina ja kansallisena pitkän aikavälin taloudellisena turvallisuutena. Siksi historia saattaa lopulta kirjoittaa, että tämä oli vain yksi esimerkki keksinnöstä Britanniassa, mutta muu maailma hyödynsi sitä. Valitettavasti, jos näin tapahtuu, lännellä ja Yhdistyneellä kuningaskunnalla on vain vähän vastauksia globaalin luovan ajattelun voimaan, kun ne vapautetaan kokonaan!

Tohtori David Hill
Toimitusjohtaja
Maailman innovaatiosäätiö

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa