Liity verkostomme!

Sairaudet

EAHP Harvinaisia ​​Disease Day 2014: kaikkien Euroopan maiden pitäisi olla harvinainen sairaus suunnitelma

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

rdd2014Kun Maailma Rare Disease Day (28. helmikuuta), tohtori Roberto Frontini, Euroopan sairaalapteekkariliitto (EAHP) on lisännyt äänensä kehotuksiin, jotka koskevat kaikkia Euroopan maita suunnittelemaan ja toteuttamaan harvinaisia ​​sairauksia koskevat kansalliset suunnitelmat.

Vuoden 2009 Eurooppa-neuvoston suositus kannusti kaikkia jäsenvaltioita määrittelemään ja toteuttamaan kansallisia strategioita harvinaisen sairauden omaavien kansalaisten tilanteen parantamiseksi vuoden 2013 loppuun mennessä. Kuitenkin vuoden 2014 alussa vain 19 EU: n 28 jäsenmaasta on julkaissut ja jakanut suunnitelmia.

Tohtori Frontini kuvaili tilannetta "valitettavaksi" ja kehotti muita kansallisia terveydenhuoltojärjestelmiä asettamaan vuoden 2009 suosituksen noudattamisen painopistealueeksi: "Sairaala-apteekkien tulisi olla keskeinen osa harvinaisia ​​sairauksia koskevia kansallisia suunnitelmia, esimerkiksi tehokkaan vastuuvapauden ja käyttöliittymän varmistamiseksi. lääkkeiden hallinta ja potilaille annettava yksilöllisesti valmistettuja lääkkeitä - yhdessä niiden tehokkaan käytön edellyttämien tietojen kanssa.

"Sairaalapteekit ovat myös keskeisiä harvinaisten sairauksien yleiseurooppalaisen tutkimustietokannan parantamisessa. Harvinaisten sairauksien hoito ja kliinisten tutkimusten suorittaminen ovat keskeisiä osia ammatillisessa erikoistumisessamme."

Mainos

Puhuessaan laajemmin Frontini lisäsi: "Tämän vuoden harvinaisten tautien päivän teema"liity yhteen parempaan hoitoon '', on erinomainen motiivi siitä, miten meidän on tehtävä yhteistyötä parempien hoitopalvelujen tarjoamiseksi harvinaisten sairauksien potilaille. Se muistuttaa terveydenhuollon ammattilaisten tarpeesta työskennellä enemmän yhteistyössä tieteenalojen välillä ja Euroopan maiden tarpeesta yhdistää resurssit ja asiantuntemus harvinaisten sairauksien hoidossa.

"Toivon, että kansallisten terveydenhuoltojärjestelmien yhteistyön henki, joka oli keskeinen osa vuoden 2009 suositusta, voidaan saavuttaa toteuttamalla se kokonaisuudessaan ja edistymällä siitä eteenpäin."

Mainos

koronavirusantigeenin

Eurooppalaiset startup-yritykset hyötyvät # Covid-lisäyksestä

Julkaistu

on

Globaalin taantuman myötä monet yritykset joutuvat kohtaamaan eksistentiaalisen kriisin. Koronaviruspandemia on merkinnyt rauhoittumattoman talouskasvun päättymistä, käynnistänyt työttömyyden voimakkaan kasvun ja pakottanut hallitukset kaikkialla Euroopassa ottamaan käyttöön laajat liiketapahtumat maksukyvyttömyyden pysäyttämiseksi.

Vaikeat ajat ovat edessä - ja silti se ei ole kaikki tuomio ja synkkyys. Eurooppalaisten päätöksentekijöiden huomion keskittyessä tiukasti blokin talouden palauttamiseen raiteille a elvytyssuunnitelma Tavoitteena on nopeuttaa digitaalisia ja vihreitä siirtymiä, ja kriisi voisi itse asiassa julistaa Euroopan startup-yritysten mahdollisuuksien kultaisen ajan.

Mainos

Työnnän eteenpäin

USA: lla ja Aasialla oli merkittävä edistysaskel startup-puomissa. Eurooppa on kuitenkin pysyvästi kiinni - ja sen ennustetaan palaavan takaisin parempi joustavuus pandemiasta. Eurooppa ei vain pannut pandemiaa hallintaan paljon nopeammin kuin Yhdysvallat, vaan myös nykyinen Euroopan sosiaaliturvajärjestelmä ja hallitusten yhteinen lähestymistapa työpaikkojen säilyttämiseen sulkemisen aikana sen sijaan, että työttömyys lisääntyisivät, maksavat osinkoja.

Vaikka palaaminen "normaaliin liiketoimintaan" on vaikeaa, viimeisimmän maailmanlaajuisen talouskriisin todisteet osoittavat, että kriisit ohjaavat innovaatioita. Luvut osoittavat, että vuoden 2008 jälkeen enemmän sijoittajia otti mahdollisuuksia siemen-vaihe rahoituskierroksilla, esimerkiksi suuntaus, joka voi toistua, kun vasta työttömät yrittäjät luovat aloittavia yrityksiä - sekä keinona työttömyyden torjumiseksi että kiireellisten sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Näitä vastaperustettuja yrityksiä odottaa ammattitaitoinen työvoima: Eurooppalaiset startup-yritykset voivat odottaa houkuttelevansa joko USA: ssa irtisanottuja tai maasta kiellettyjä kykyjä Donald Trumpin ryhtyessä viisumisääntöihin. Yritykset, jotka ovat valmiita palkkaamaan, voisivat nopeasti nähdä osakkeidensa nousun tämän ennennäkemättömän lahjakkuuden ansiosta.

Mainos

Tech-aloittelijat nousussa

Jotkut eurooppalaiset startupit ovat erityisen valmiita kasvamaan kriisin seurauksena. Ota Ranskassa toimiva sosiaalisen median alusta Yubo, jonka perustajat varustellun tämän vuoden Forbes 30 alle 30 -luettelossa. Yhtiö tavoite- 13–25-vuotiaiden nuorten välisten pitkän matkan ystävyyssuhteiden edistämisestä live-videon suoratoiston ja pikaviestien avulla - näytti erityisen ennenaikaiselta pandemian aikana. Nuorille, jotka on yhtäkkiä pakotettu lopettamaan tutkimuksen tekemä henkilökohtainen seurustelu ikäisensä kanssa esitetty on välttämätöntä heidän kehitykselleen, sovellus on osoittautunut tärkeäksi resurssiksi.

Koska Covid-19-suljettujen koulujen, elokuvateatterien ja konserttipaikkojen leviämisen hidastamiseen tarvittavat sulkemiset tapahtuivat, Gen Zers kääntyi älypuhelimiinsa sekä sosiaalisen ylläpidon että keskustellakseen päivän kiireellisistä poliittisista kysymyksistä Yubon tai Housepartyn kaltaisten sivustojen kanssa, jotka tarjoavat turvallisen ja joustava alusta seurusteluun ja keskusteluun ryhmäympäristössä. Yubon päivittäiset ilmoittautumislukut puhuvat puolestaan ​​puolestaan yli kaksinkertaistui lukumäärä vuoden 2020 alusta alkaen ja saavuttaa 30,000 huhtikuun puoliväliin mennessä. Koska Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Kanadan - maiden, jotka muodostavat leijonan osan Yubon käyttäjäryhmästä - koulut avautuvat kokonaan uudelleen, live streaming -sovellusten suosio todennäköisesti kasvaa edelleen.

Healthtech tutkimuksen eturintamassa

Samaan aikaan eurooppalaiset terveydenhuollon aloittelijat - joilla oli jo etu mantereen vahvojen kansanterveysjärjestelmien ansiosta - näkevät varmasti uudistetut investoinnit kansanterveyskriisin keskellä.

Lontoossa toimiva Hyvälaatuinen AIesimerkiksi käyttää tekoälyä tunnistaakseen lupaavat uudet lääkekohteet ja on jo tunnistanut joitain Covid-19: n mahdollisia hoitoja, joita tutkitaan nyt edelleen. Käyttämällä tekniikkaa, jonka tarkoituksena oli seuloa virukselle viittaavan tieteellisen kirjallisuuden reamien läpi, tutkijat pystyivät nopeasti tunnistamaan mahdollisen hoidon: barikitinibin. Alun perin kehitetty tapa vähentää äärimmäistä immuunivastetta, joka johtuu sellaisista sairauksista kuten nivelreuma, bariktinibi testataan pian nopeutettu kliininen tutkimus potentiaalisena lääkityksenä yliaktiiviselle immuunijärjestelmävasteelle, jota kutsutaan sytokiinimyrskyksi, joka on tappanut lukemattomia koronaviruspotilaita.

Varhaiset arviot barictinibin tehokkuudesta ehdottaa että Benevolent AI: n algoritmit saattavat olla oikeassa rahan suhteen. Neljä riippumatonta tutkimusta on osoittanut, että lääke voi olla tehokas estämään sytokiinimyrskyjä. Suurimmassa neljästä tutkimuksesta, jonka Prato-sairaalassa toteutettiin Italiassa, kuolemia oli merkitsevästi vähemmän baricitinibillä hoidetuissa potilaissa verrattuna vertailuryhmään, ja baricitinibipotilaat purettiin huomattavasti todennäköisemmin sairaalasta kaksi viikkoa.

Lukemattomat muut terveydenhuollon aloilla toimivat eurooppalaiset startupit ovat käynnistäneet erityisiä aloitteita pandemian torjumiseksi - antaneet auttavan käden ja samalla esitelleet uraauurtavia tuotteitaan. Nämä yritykset tarjoavat korkean teknologian interventiot jotka antavat ihmisille - myös terveydenhuollon ammattilaisille - työskennellä tehokkaammin kotoaan, sekä toimittavat työkaluja ja alustoja, jotka tarjoavat vanhemmille ja opiskelijoille etäoppimismahdollisuuksia.

Ajanvarauksen varausjärjestelmä Doctolib- Yksi Ranskan viidestä aloitusyksiköstä - on tehnyt puhelinneuvottelualustansa vapaasti saatavilla kaikille lääkäreille Ranskassa, kun taas toiset, kuten virolainen digitaalinen startup Velmio, Zürichissä toimiva Scandit ja brittiläinen digitaalisen terveyden yksisarvinen Babylon Health, ovat luvanneet resursseja Covid-19: n tietojen seurantaan, testaamiseen ja vertailuun.

Taistelu kirkkaamman tulevaisuuden puolesta

Euroopan startup-ekosysteemin pitäminen elossa ja toimintakykyisenä maailman mukautuessa pandemian jälkeisiin olosuhteisiin on ollut tärkeä prioriteetti Euroopan komissiolle. 10 miljoonan euron potin, jonka Euroopan innovaationeuvosto "Euroopan suurimman syvätekniikan osakerahaston" keräämiseen, joka lisätään runsaaseen 13 miljardin euron budjettiin tutkimusapurahoiksi, on mahdollisuus muuttaa peliä teknologisen alan aloittajille.

Koska Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset jännitteet luovat blokille uusia mahdollisuuksia houkutella sisäisiä investointeja - etenkin kun etäinen ja hajautettu työskentely kasvaa - Eurooppa voisi löytää itselleen parhaat mahdollisuudet kyseenalaistaa status quo. Euroopan tunnustettu ensisijaisuus sellaisilla aloilla kuin energia ja ilmailu voivat myös antaa tunnustusta blokin tarjoukselle maailmanlaajuisesta teknologiajohtajuudesta. Kun Eurooppa on toipumassa taantumasta, voi hyvinkin olla eurooppalaisten startupien vuoro loistaa.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

# COVID-19 ei ole tekosyy #US-petoksiin

Julkaistu

on

Kun Yhdysvallat on siirtymässä kriittiseen vaiheeseen taistelussa COVID-19: n hillitsemiseksi, liittohallitus vapauttaa miljardeja dollareita apua taudin hillitsemiseksi ja auttaa lieventämään tuhoisat vaikutukset talouteen, joka on hidastunut sekä kansallisesti että maailmanlaajuisesti. Mutta tuki itsessään luo uusia huolenaiheita, kirjoittaa Henry St. George.

Yhdysvaltain hallituksen vahtikoirat ja rehellisyysasiantuntijat varoittavat, että käytettävissä olevat valtavat rahamäärät ovat alttiita tuhlauksille ja väärinkäytöksille, kun viranomaiset näkevät merkittävän määrän kasvustojen nousu Yhdysvalloissa tarkoitus hyödyntää julkisia pelkoja.

Mainos

Kertoivassa merkissä kongressi näyttää ottavan uhkaa vakavasti. Lainsäätäjät sopivat historiallisesta 2 biljoonan dollarin avustuspaketistaan, johon sisältyi rahaa terveydenhuollon tarjoajille, lainaohjelmia amerikkalaisille yrityksille ja apua vaikeuksissa oleville teollisuudenaloille.

Asiantuntijat kuitenkin varoittavat, että petosmahdollisuudet ovat paljon suuremmat kuin mikään suojatoimenpide, kun otetaan huomioon aikaisempi historia ja Yhdysvaltojen hallituksen vastausten laajamittaisuus, joka on vaatinut laaja joukko liittovaltion virastoja joka valvoo sisäisiä ja ulkoisia asioita.

Esimerkiksi Yhdysvaltain armeijalle on annettu tehtäväksi käsitellä suuri osa kansakunnan vastauksista sekä maassa että ulkomailla. Armeijan osallistuminen saatiin aikaan paljon keskustelua siitä, mikä asevoimien tarkka rooli kriisin torjunnassa pitäisi olla, vaikka armeijan johtajat yrittivät hillitä puhkeamisia joukkojen ympäri maailmaa.

Mainos

Yhdysvalloissa armeija lähettää henkilöstöä ja paljon tarvitsevia tarvikkeita ja resursseja ympäri maata sijaitseviin paikkakunniin ja osavaltioihin pandemian leviämisen estämiseksi. Amerikan armeija on myös painostettu toimimaan myös kansainvälisesti. Presidentti Trump ilmoitti äskettäin joukkojen mobilisoinnista huumekarteleja vastaan, jotka yrittävät hyödyntää koronavirusta, kun Yhdysvallat ja muut maat kiinnittävät huomionsa pandemian kohtaamiseen.

"Kun hallitukset ja kansat keskittyvät koronavirukseen, on kasvava uhka siitä, että kartellit, rikolliset, terroristit ja muut pahanlaatuiset toimijat yrittävät hyödyntää tilannetta omaksi hyödykseen", Trump sanoi. "Emme saa antaa sen tapahtua."

Mutta kuten muutkin liittohallituksen aseet, armeija on jo kauan ollut alttiina jätteille ja petoksille. Tämä johtuu osittain siitä, että puolustusministeriö luottaa paljolti ulkomaisiin urakoitsijoihin 350 miljardia dollaria sopimuksiin tilikaudella 2018 yksinomaan joukko tavaroita ja palveluita, hallituksen tarkastajien mukaan.

Itse asiassa niin äskettäin kuin viime joulukuussa, hallituksen tilintarkastusvirasto, puolueeton liittovaltion tarkkailijavirasto, antoi raportin varoitus siitä, että puolustusministeriön on tehtävä enemmän havaitakseen petoksia palkkaamiensa urakoitsijoiden keskuudessa.

Puolustusvirastolla on viime vuosina varmasti ollut enemmän kuin osuutensa urakoitsijoiden skandaaleista. Ja joskus ongelmat näyttävät olevan itsestään johtuvia.

Tarkastellaan Agilityn tapausta, Kuwaitissa sijaitsevaa yritystä, jolla oli a sopimus toimittaa ruokaa kaikille Irakissa, Syyriassa, Kuwaitissa ja Jordaniassa sijaitseville Yhdysvaltain joukkoille.

Vuonna 2017 yritys sovittu maksaa 95 miljoonan dollarin suuruinen ratkaisu ja luopua toisesta 249 miljoonan dollarin korvausvaatimuksista sen jälkeen, kun Pentagonin ylimääräisestä hinnasta 374 miljoonaan dollariin nostettiin syytte ostamalla ruokaa toiselta perheen omistamalta yritykseltä - Sultan Center -ketjun supermarketista - ja lisäämällä sitten nämä kustannukset laskutettaessa MEILLE. Sille annettiin myös syyttää 80 miljoonan dollarin paluuta Yhdysvaltojen toimittajilta.

Mutta huomattavasti, skandaali ei ilmeisesti juurikaan syrjin yritystä sotilasurakoinnin tuottoisasta liiketoiminnasta. Saatuaan vuonna 2007 syytteen järjestelmästä, yhtiö kiellettiin harjoittamasta liiketoimintaa Yhdysvaltojen armeijan kanssa.

Mutta seuraavina vuosina se lopetti olemisen myönnetty vähintään 14 erillistä luopumista USDOD: lta - ennennäkemätöntä määrää - Yhdysvaltojen sopimusten vastaanottamisen jatkamiseksi. erityisesti Agilityn vanhempi virkamies oli aiemmin työskennellyt toimistossa, joka vastaa monien luopumisten hyväksymisestä, puolustuslogistiikan virasto.

Enemmän kuin 2017 tilitys sakkojen määrääminen Agilitylle sisälsi yllättävän hyviä uutisia yritykselle: Yhdysvaltojen sopimuksia voitiin aloittaa uudelleen tarjoamalla ilman luopumista.

Saatu kohtelu Agilityn ja etenkin luopumisten johdosta Kalifornian tasavallan edustaja Jackie Speier, joka on House Armed Services -komitean jäsen, kirjoittaa USDOD: n virkamiehille vuonna 2018 vaativat vastauksia.

Puolustusministeriö ei ole ainoa väärinkäytöksille herkkä hallitus. Kun liittovaltion hallitus alkaa vapauttaa biljoonia dollareita yksityishenkilöille, yrityksille ja muille, viranomaiset lupasivat torjua kaikki huijaukset, jotka muistuttavat huijauksia, jotka ovat sitoutuneet vastaukseksi vuoden 2008 finanssikriisin aikana hyväksytylle massiiviselle pelastuskongressille.

Esimerkiksi maaliskuussa 2010 Manhattanin Park Avenue -pankin entinen presidentti oli peritään petosten ja kavalluksen johdosta viranomaisten mukaan oli ensimmäinen syytteeseenpano tapauksesta, joka sisälsi kongressin hyväksymän pelastusohjelman petoksia.

Pankin pääjohtaja Charles J. Antonucci Sr. syytettiin osallistumisesta monimutkaiseen järjestelmään valtioiden ja liittovaltion viranomaisten harhaan johtamiseksi yli 11 miljoonan dollarin hakemuksesta, joka on saatu liittovaltion pelastusohjelmasta, joka tunnetaan nimellä Troubled Asset Relief Program tai TARP.

Hän yritti vakuuttaa viranomaiset, että hän oli järjestänyt pankille 6.5 miljoonan dollarin ulkomaisen sijoituksen, kun hän itse asiassa oli salaa käyttänyt pankin omia varoja käyttämällä yksityiskohtaista rahansiirtoverkkoa.

Hän jakoi salaa pelaamalla pankkitilit hallinnoimilleen yksiköille ja osti sitten määräysvallan pankista - tosin kuvitteellisten sijoittajien nimissä. Se puolestaan ​​antoi hänelle mahdollisuuden ilmoittaa, että pankilla oli kaksinkertainen määrä rahaa, joka sillä tosiasiallisesti oli, 11 miljoonan dollarin hakemuksessa TARP-ohjelman pelastusrahaa varten.

Nyt, kun nämä jaksot ovat osa taustaa, oikeusministeriö perusti työryhmän tutkimaan mahdollisia petoksia. Liittovaltion virastot, jotka ovat suoraan mukana reagointitoimissa, ovat myös erittäin hälyttäviä, mukaan lukien Food and Drug Administration, Joka lähetti kirjeitä varoitusyrityksiä, joiden epäillään virheellisten tai vääriä koronaviruskäsittelyjen ja testien markkinoinnista

Continue Reading

Kiina

Britannia puhuu kansainvälisten kumppaneiden kanssa #Coronavirus - PM: n tiedottaja

Julkaistu

on

Britannia puhuu kansainvälisten kumppaneiden kanssa löytääkseen ratkaisuja brittien ja muiden ulkomaalaisten auttamiseksi poistumaan Kiinan Wuhanin kaupungista, joka on koronaviruksen puhkeamisen keskipiste, pääministerin Boris Johnsonin tiedottaja sanoi maanantaina (27. tammikuuta), kirjoittaa William James ja Elizabeth Piper.

”Ulkoministeriö on ilmoittanut tänä aamuna tutkivansa vaihtoehtoja Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisille, jotka lähtevät maakunnasta. Ulkoministeriö on läheisessä yhteydessä kansainvälisiin kumppaneihin, kuten Yhdysvaltoihin ja Euroopan maihin, tutkiakseen mahdollisia ratkaisuja ”, tiedottaja kertoi.

"Ison-Britannian kansalaisten turvallisuus on tärkein prioriteettimme."

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa