Liity verkostomme!

general

Tottumukset, jotka auttavat sinua oppimaan paremmin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Tarvitsetko hyvän GPA:n yliopistossa ja lukiossa? Sosiaalisen elämän ja opintojen yhdistäminen voi olla haaste. Hyvä uutinen on, että on olemassa joitain oikeita ja hyväksi havaittuja vinkkejä, joiden avulla voit tulla suoraan opiskelijaksi ja varmistaa, että sinulla on aina muutama opiskelutemppu hihassasi. Yksi idioottivarmista tavoista varmistaa, että tehtäväsi suoritetaan ajoissa, on antaa kotitehtäväsi Essaypro.com. Muita laillisia menetelmiä, jotka auttavat sinua tulemaan paremmaksi opiskelijaksi, voit lukea tästä artikkelista.

Opiskelutilan järjestäminen

Etsi paikka, jonka avulla voit peittää kovat äänet ja minimoi häiriötekijät. Jos klassiset kirjastotutkimukset ovat mielestäsi liian tylsiä, ajattele kotitoimistoasi - mitä hiljaisempi, sen parempi. Jos olet opiskelija, jonka ympärillä on jatkuvasti muita ihmisiä, jotka tekevät keskittymisen mahdottomaksi, voit parantaa arvosanojasi, kun päätät tarkistaa lähimmässä kahvilassa.

Kaikki missä opiskelutoverisi, huonetoverit tai ihmiset, jotka tarvitsevat jotain sinulta, eivät häiritse sinua, on täydellinen. Sinun ei pitäisi pysyä yhdessä paikassa ja yrittää vuorotellen paikallista kirjastoa ja henkilökohtaista työhuonetta. Tämä auttaa aivojasi tallentamaan tietoa ja helpottamaan assosiaatioiden luomista tiettyyn materiaaliin, mikä parantaa akateemista suorituskykyä.

Häiriöiden poistaminen

Muistiinpanojen tarkistaminen vaatii paljon kärsivällisyyttä ja keskittymistä. Valitettavasti puhelimemme voivat olla häiriötekijä, koska tarkistamme jatkuvasti ilmoituksiamme ja odotamme tämän erittäin tärkeän sähköpostin saapumista. Välttääksesi kiusauksen käyttää puhelinta opiskelun aikana laita se laukkuun ja laita ilmoitukset pois päältä. Lataa opiskelusovelluksia, joiden avulla voit asettaa ajastimia opintojaksollesi ja poistaa sovelluksia, joita et käytä.

Ryhmässä opiskelu on toinen tapa hallita viivyttelyä ja jatkuvia häiriötekijöitä. On luonnollista, että tunteesi nousevat korkealle, kun sinun on vaikea ymmärtää materiaalia. Sinun on kuitenkin pidettävä pää kylmänä ikään kuin olisit peluri pokeripöydässä ja joutuisit saamaan pelisi ässään. Pokeri opiskelijoiden strategiseen ajatteluun auttaa sinua saavuttamaan kaivatun tunteiden hallinnan tason ja varmistamaan, että pidät itseäsi vastuussa edistymisestäsi.

Klassisen musiikin valinta

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että musiikki voi olla hyödyksi akateemisen suorituskyvyn kannalta monilla tasoilla, koska se stimuloi aivojasi ja auttaa sinua pysymään energisenä koko opintojen ajan. Se voi myös vähentää stressiä ja karkottaa ahdistusta, kun valmistaudut erityisen monimutkaiseen luokkaan. Sinun on kuitenkin vältettävä musiikkia, joka sisältää sanoituksia ja on liian nopeaa ja toistuvaa. Se voi keskeyttää opintojaksosi ja vaikuttaa luetun ymmärtämiseen. Kaikki klassinen musiikki, jossa ei ole sanoituksia, lisää keskittymiskykyäsi ja tekee sinusta luokan huippuoppilaan.

Aikataulun luominen

Jos yrität pakata kaiken yhteen istuntoon, voit tuntea olosi uupuneeksi etkä pysty suorittamaan monimutkaisia ​​aiheita. Voit parantaa oppimistehokkuutta kahdella tavalla. Avun hakeminen luotettavalta kirjoituspalvelulta säästää aikaa ja vaivaa, jonka voit käyttää tulevissa projekteissasi. Mutta onko Essay Pro laillinen? Yksityiskohtainen katsaus kirjoituspalveluun kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen eduista. On kuitenkin tärkeää pysyä johdonmukaisena, koska sinulla on säännöllisiä opintoja.

Mainos

Aikataulun luominen ja siitä pitäminen koko viikon ajan voi muuttaa opintopelisi kokonaan. Sinun on kuitenkin varmistettava, että jokaiselle istunnolle on tietty tavoite. Opiskelu ilman ohjausta ei ole yhtä tehokasta kuin tehtävä, joka sinun on suoritettava viikon loppuun mennessä. Jos sinulla on englannin kielen koe maanantaina, aseta tavoitteeksesi oppia ulkoa 60 uutta sanaa, kun seuraavan kerran istut alas tarkistamaan. Suunnitelman tekeminen auttaa mielesi keskittymään opintoihisi sen sijaan, että etsit porsaanreikiä opiskelurutiinisi välttämiseksi.

Taukojen pitäminen

Jos olet varannut tunnin mittaisen opiskeluistunnon, pidä sen lopussa 10 minuutin tauko, jotta vältyt uupumukselta ja väsymykseltä. Tarkoituksenmukaisten taukojen pitäminen opintojen välillä liittyy tuottavuuden kasvuun ja parempaan suoritukseen. Lähde kävelylle ulkona, jos sää sallii, tai kuuntele kappaletta, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.

Joidenkin mielestä venyttely tai meditointi on hyvä tapa latautua ja käsitellä jokapäiväistä yliopistostressiä. Vyöhykettä jättäminen ja mielesi vaeltaminen voi olla hyödyllistä myös, jos sinulla on liian paljon ahdistuneita ajatuksia ja sinun on vaikea keskittyä. Kaikki tauot eivät kuitenkaan ole yhtä tuottavia. Instagram-syötteen selaaminen ei ole terve tapa häiritä itseäsi, koska se heikentää suorituskykyä.

Osallistuminen materiaaliin

Tiesitkö, että aktiivinen osallistuminen materiaaliin voi olla tehokkaampaa kuin vain muistiinpanojen passiivinen lukeminen ja kaiken tiedon pitäminen päässäsi? Voit käyttää joitain aktiivisia lukustrategioita parantaaksesi arvosanojasi. Tämä sisältää kysymysten esittämisen itseltäsi kappaleen lukemisen jälkeen tai loogisten johtopäätösten tekemistä opiskelustasi materiaalista. Sinun ei tarvitse käyttää monimutkaisia ​​sanoja tai lauseita tiivistääksesi luvun – löydä oma äänesi ilmaistaksesi ajatuksesi, kysy itsesi aiheesta tai luo ajatuskartta siitä, mitä olet oppinut opintojaksojen aikana.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa