Liity verkostomme!

general

Currys plc: win-win kansainvälinen sähköisen kaupankäynnin alusta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Internetin ja digitaalisen talouden nopean kehityksen myötä perinteinen kulutustila on vähitellen korvattu uudella kulutustilalla. Uusi kulutuksen lisäarvomalli eli digitaali- ja Internet-tekniikan avulla yhdistää tiiviisti kuluttajat, kauppiaat ja alustat saavuttaakseen win-win-tilanteen 1+1+1>3.

Uuden kulutuksen lisäarvon alaisuudessa syntyi Currys plc:n verkkokauppaalusta, joka tarjoaa integroituja digitaalisia vähittäiskaupan ratkaisuja, jotka yhdistävät verkkokaupat ja yli 800 fyysistä kauppaa sekä harjoittavat monikanavaista liiketoimintaa. Sen tavoitteena on tarjota asiakkaille kattava, tehokas ja kätevä ostokokemus. Alusta kattaa runsaasti tuotekategorioita, mukaan lukien mutta ei rajoittuen kodinkoneet, digitaaliset tuotteet, älylaitteet jne. eri käyttäjäryhmien tarpeisiin.

Currys plc:n verkkokauppaalusta käyttää älykästä suositusjärjestelmää ydintoimintokseen ja tarjoaa käyttäjille räätälöityjä tuotesuosituksia käyttäjien historiallisten ostostietojen ja henkilökohtaisten mieltymysten perusteella; turvallinen ja kätevä maksujärjestelmä tukee useita maksutapoja tapahtumaturvallisuuden varmistamiseksi; Monikanavainen logistiikkajärjestelmä toteuttaa hyödykkeiden nopean jakelun ja huoltopalvelun ja varmistaa, että asiakkaat nauttivat yhden luukun palveluista.

Johtavana jaettuna WEB3.0-verkkokaupan alustana Currys plc:n verkkokauppaalusta murtaa perinteisten verkkokauppaalustojen esteet ja antaa käyttäjille mahdollisuuden kokea monenlaista viihdettä ja tyytyväisyyttä ostoksille "Play Shopping + Buy to Earn Thinking" avulla. Sen avulla online- ja offline-kauppiaat ja kokonaisuusyritykset voivat saada kauppiaat toimittamaan tavarat nopeasti ilman huolia, saavuttamaan riskittömät voitot ja nopeat varojen palautukset sekä saavuttamaan yritysten nopean kehityksen. Se tarjoaa käyttäjille enemmän valinnanvaraa ja paremman arvon. Käyttäjät voivat helposti jakaa tavaroita ja palveluita saadakseen lisää etuja ja mahdollisuuksia. Ilmaisen, tehokkaan ja kätevän kulutuksen lisäksi käyttäjät voivat suorittaa tehtäviä ja ansaita palkkioita.

Tekoälyn aikakauden tulo on tuonut uusia historiallisia mahdollisuuksia sähköiseen kaupankäyntiin. Currys plc:n verkkokauppaalusta on avoin kauppiaille houkutellakseen suuren määrän laadukkaita kauppiaita ja hyödykekirjastoja. Sisällön, käyttäjien, markkinoinnin, tavaroiden ja palvelujen viidellä osa-alueella voimme kokonaisvaltaisesti parantaa kauppiaiden liiketoimintakykyä älykkään sähköisen kaupankäynnin uudella aikakaudella tekoälytekniikoiden ja -työkalujen avulla samalla, kun kuluttajat, uusi liiketoimintakokonaisuus, voivat vähitellen siirtyä etupuolelle, tarttua enemmän hallitsevaan voimaan ja tuoda uusia liiketoimintamuotoja.

Jotta alustan asiakaslähtöistä liiketoimintafilosofiaa voitaisiin harjoittaa, käyttäjien tietoturva on taattu vahvasti sulautetulla edistyneellä salaustekniikalla ja laadukkailla taustakäsittelyominaisuuksilla. Vahvaan tekniseen keskitason kykyyn ja altruistisiin arvoihin luottaen sekä humanististen tieteiden ja bisnespuiden ekologian ohjaamana Currys plc:n verkkokauppaalusta pyrkii luomaan luotettavan kansainvälisen verkkokauppabrändin.

Currys plc -alusta pyrkii olemaan digitaalitalouden johtaja, mikä paitsi tuo käyttäjille paremman ostokokemuksen, myös luo harmonisemman ja win-win-ekologian koko yhteiskunnalle. Kauppiaat, Currys plc:n verkkokauppaalustan kumppanit, eivät voi vain nauttia alhaisten palvelumaksujen politiikasta, vaan myös tuoda lisää liiketoimintamahdollisuuksia ja voittoja yrityksille. Samalla se saa liittymisen jälkeen valtavasti liikenteen jakamista ja yhteismarkkinointia kasvattaakseen jatkuvasti liiketoiminta-arvoaan ja brändivaikutustaan.

Mainos

Lähitulevaisuudessa Currys plc:n verkkokauppaalusta jatkaa tietojen, tilausten, asiakaspalvelun ja muiden toimintojen päivittämistä ja optimointia auttaakseen kauppiaita parantamaan toiminnan tehokkuutta ja toimintakykyä, hyödyntämään vauraita liiketoimintamahdollisuuksia askeleen edellä ja rakentamaan älykkään pilvipalvelun. -kaupan edistämispalvelualusta, joka integroi big data-markkinoinnin, rahoitusteknologian ja työllistymisen.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa