Liity verkostomme!

general

DOT Compliance Essentials kuljetusyrityksille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kuljetusala on yksi tiukimmin säännellyistä toimialoista maassa. Kun kuorma-auto joutuu onnettomuuteen, se johtaa usein loukkaantumiseen tai kuolemaan. Se voi myös aiheuttaa vaaraa yhteisölle ja ympäristölle, jossa onnettomuus tapahtuu. 

Mukaan Simplex, Liikenneministeriö vastaa kuljetusalaa koskevien lakien täytäntöönpanosta. Jos yrityksesi rikkoo näitä lakeja, saatat kohdata maksuja ja jopa sulkemisen. 

Jos olet uusi kuljetusyritys, sinulle suoritetaan uuden tulokkaan auditointi ensimmäisen toimintavuotesi aikana. Kokeen läpäiseminen on välttämätöntä yrityksesi selviytymiselle. 

Kun perustat kuljetusyrityksen, sinun on rekisteröitävä se yritykseksi osavaltiossasi. Sinun on hankittava DOT-numero ja hankittava vastuuvakuutus. Sinun on myös dokumentoitava toiminnot joka vaiheessa.

Tarkista kuljettajasi huolellisesti

Mikä tahansa yritys aikoo tarkistaa työnhakijan ansioluettelon ja soittaa heidän viitteilleen. Kuljetusyrityksen on lain mukaan noudatettava tiettyjä ohjeita palkattaessa kuljettajia.

Interstate-kuljettajan on oltava vähintään 21-vuotias ja hänellä on oltava kaupallinen ajokortti. Sinun on varmistettava, että heillä ei ole lisenssin keskeytystä missään osavaltiossa, soita heidän työviitteensä ja tarkista heidän työsuhteensa päivämäärät. 

Kuljettajan on läpäistävä FMCSA:n hyväksymän lääkärin hänelle antama lääkärintarkastus. Hakijoiden on myös läpäistävä huumetesti ennen kuin he voivat ajaa. 

Mainos

Tarkastusasiakirjat

Kuljettajien on tarkastettava ajoneuvonsa ennen ja jälkeen jokaisen matkan. He voivat tallentaa tarkastuksensa sähköisiin kirjauslaitteisiinsa. Tarkastusasiakirjat on säilytettävä vähintään kolme kuukautta. Jos kuljettaja havaitsee kuorma-autossaan jotain vikaa, se on korjattava ennen kuin se lähtee tielle. Sinun on myös pidettävä kirjaa korjauksesta. 

Palveluajat

Kuljettaja ei saa käyttää ajoneuvoaan yli 11 tuntia yhtäjaksoisesti. Heillä on 14 tunnin päivittäinen ikkuna ajamiseen, ja heidän on pidettävä 30 minuutin ruokatauko tänä aikana. Heidän on kirjattava tauot ja ajoaikansa ELD:ään. Laite liitetään heidän kojelautaansa ja se tallentaa joka tunti, että he ajavat. Sinun on säilytettävä nämä tiedot kuusi kuukautta.

onnettomuudet

Kun käytät kuljetusyritystä, jotkin onnettomuudet ovat väistämättömiä. FMCSA vaatii sinua ilmoittamaan onnettomuuksista, jotka johtavat loukkaantumiseen, kuolemaan tai hinattavaan ajoneuvoon. Kuljettajasi tarvitsee huumetestin onnettomuuden jälkeen. Sinun odotetaan pitävän kirjaa onnettomuudesta ja testituloksista.

DOT-vaatimustenmukaisuus on yksi kuljetusyrityksen johtamisen tärkeimmistä osista. Onneksi jotkin yritykset keskittyvät kokonaan auttamaan pieniä yrityksiä noudattamaan sääntöjä. He voivat varmistaa, että läpäiset uuden tulokkaan tarkastuksen ja kaikki tulevat auditoinnit.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa