Liity verkostomme!

general

Miksi online-yrityksille on niin tärkeää käyttää ihmiskasvoja markkinointimateriaalissa?

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Verkkoyritykset etsivät nykyään jatkuvasti tapoja erottua digitaalisen maailman kilpailijoista. Ihmiskasvojen käyttö markkinointimateriaalissa on loistava tapa saavuttaa tämä. Tutkimukset viittaavat siihen, että yritykset, jotka työllistävät ihmiskasvoja muodostavat todennäköisemmin yhteyksiä asiakkaidensa kanssa. Tämä voi parantaa sitoutumista, brändiuskollisuutta ja myyntiä.

Suosituimmat verkkoyritykset käyttävät ihmiskasvoja markkinoinnissaan

Monet menestyvät verkkoyritykset käyttävät markkinoinnissaan ihmiskasvoja luodakseen läheisen yhteyden kuluttajiin. Esimerkiksi Warby Parker, silmälaseja myyvä verkkokauppa, esittelee työntekijöidensä kasvot verkkosivuillaan ja sosiaalisen median profiileissaan. Tämä auttaa luomaan asiakkaiden luottamuksen ja aitouden tunteen. Toinen loistava esimerkki on Casper, suosittu online-patjojen jälleenmyyjä, joka käyttää oikeita ihmisiä mainoskampanjoissaan esitelläkseen tuotteidensa mukavuutta ja laatua.

Verkkopeliteollisuus on loistava paikka nähdä ihmisten kasvoja houkuttelevan pelaajia. Etenkin iGaming-sektorilla pelaajat kohtaavat niin valtavan määrän valintoja, että sivustojen on tehtävä kaikkensa päästäkseen etumatkaan ja erottuakseen joukosta. Monet ihmiset pelaavat online live blackjackia sosiaalisen kokemuksen vuoksi, ja heidän on nähtävä, kenen kanssa he leikkivät, ennen kuin he napsauttavat linkkiä. Siksi menestyneimmät sivustot sisältävät ihmiskuvia sisältäviä pikkukuvia, jotka näyttävät pelaajille, kenen kanssa he pelaavat.

Tämän strategian taustalla olevat psykologiset syyt

Ihmiskasvojen hyödyntämisen menestys markkinoinnissa johtuu pääasiassa psykologisista tekijöistä. Toisin kuin logot ja symbolit, kasvot pystyvät herättämään tunteita. Kasvot vangitsevat luonnollisesti ihmisten huomion, ja ne alitajuisesti yhdistävät ne tunteisiin ja persoonallisuustyyppeihin. On myös joitain evoluutiotekijöitä pelissä, kun katsomme ihmisten kasvoja, ja usein arvioimme niitä houkuttelevuuden perusteella. Tästä syystä yritykset, jotka työllistävät oikeita ihmisiä markkinointimateriaaleissaan, ovat todennäköisemmin yhteydessä asiakkaisiin, edistävät tuntemusta ja luottavat luottamusta.

Ihmiskasvojen hyödyntäminen voisi olla tapa parantaa tuotemerkin tunnettuutta. Tutkimusten mukaan ihmiset ovat todennäköisempiä olla vuorovaikutuksessa kasvoja sisältävien valokuvien kanssa kuin ne ilman. Tämä johtuu siitä, että aivomme on ohjelmoitu havaitsemaan kasvot ja korreloimaan ne tunteiden ja muistojen kanssa.

Kuinka ottaa tämä strategia käyttöön yrityksessäsi

Yrityksen omistajat, jotka haluavat toteuttaa tämän strategian, voivat tehdä sen useilla tavoilla. Ensinnäkin on tärkeää tunnistaa paikat, joissa ihmisten kasvoja voidaan käyttää. Pelisivustoilla, joissa on oikeita ihmisiä, on helppo nähdä, mihin ihmisten kuvien sijoittaminen toimisi. Muiden yritysten kanssa se voi olla vaikeampaa.

Mainos

Paras paikka muodostaa välitön yhteys asiakkaisiin on markkinointimateriaali. Siksi mainonnassa on tärkeää käyttää ihmiskasvoja. Sosiaalisen median sponsoroimissa viesteissä ihmiset eivät todennäköisesti rullaa ohi, jos he näkevät ihmisen kasvot. Sivusto on toinen paikka laittaa kuvia oikeista ihmisistä. Näitä voivat olla työntekijät tai tyytyväiset asiakkaat. On selvää, että pelissä on monia psykologisia tekijöitä, kun ihmiset näkevät ihmisten kasvoja verkossa. Yritykset voivat antaa itselleen etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden luomalla tämän henkilökohtaisen yhteyden

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa