Liity verkostomme!

general

Greyhound Racingin kasvava suosio

SHARE:

Julkaistu

on

Vinttikoirakilpailu, aivan kuten hevoskilpailut, on urheilulaji, josta monet voivat nauttia. Sillä ei ehkä ole aivan yhtä arvostusta kuin hevosparissa, mutta vinttikoirakilpailut ovat loistava tapa seurustella ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa, ja siitä on tulossa yhä suositumpi nuorten urheilufanien keskuudessa.


Yhdistyneellä kuningaskunnalla ja Irlannissa on aina ollut sukulaisuus lajiin, mutta radalla vietetyn yön jännitys ja kilpailujen katselu eri puolilta maailmaa on viime vuosina levittänyt siipiään koko Euroopan alueelle.


Miksi Greyhound Racing on niin suosittua?

Vinttikoirakilpailussa yhdistyvät rakkaus urheiluun ja koirien rakkaudesta kaikkialla maailmassa.
Tietysti toinen suuri osa suosiosta on se vedonlyönti vinttikoirakilpailuista on liittynyt jalkapallon ja hevosurheilun pariin tärkeimpänä syynä siihen, miksi nuoremmat fanit seuraavat urheilua. Se on erityisen suosittu urheiluvedonlyöntifanien keskuudessa Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.
Vinttikoirakilpailut antavat myös radalle osallistuville faneille mahdollisuuden nähdä koirien uskomaton urheilullisuus ja nähdä läheltä omistajiensa ja kouluttajiensa sitoutumista ja huolenpitoa, kun he valmistavat juoksijoitaan toimintaan.

Kuten nimestä voi päätellä, vinttikoirakilpailussa äärimmäisen urheilulliset koirat kilpailevat radalla nähdäkseen, kummalla on suurin nopeus ja kestävyys. Yhteensä kuudesta kahdeksaan koiraa taistelee keskenään voitosta jahtaamalla mekaanista jänistä useilla eri etäisyyksillä.
Juoksijat ovat ensin ladattu ansoihin' porttien avautuessa mekaanisen jänisen kulkiessa ohi. Kun ansoja avautuvat, mukana olevat koirat kilpailevat päästäkseen ensimmäiseen mutkaan parhaassa asennossa, ja kilpailu alkaa sitten tosissaan, kun he kiihtyvät suoraan alaspäin.
Ensimmäisenä edellä linjan ylittävä koira julistetaan voittajaksi.


Vinttikoirakilpailut ympäri maailmaa
Vaikka Iso-Britannia ja Irlanti ovat maita, joissa vinttikoirakilpailut ovat suosituimpia, sen suosio kasvaa edelleen muualla maailmassa. Australia ja Uusi-Seelanti ovat perustaneet erittäin suositun vinttikoirakilpailun, mutta myös Yhdysvalloissa kiinnostus lajia kohtaan on kasvussa.

Meksikolla on myös kasvava vinttikoira-fanijoukko, kun taas osassa Aasiaa käytetään edelleen urheilua osana valtavaa urheilu- ja vedonlyöntiteollisuutta.

Mainos


Suuret Kisat
Englanninvinttikoira Derby
Luultavasti maailman kuuluisin vinttikoirakilpailu on arvostettu Englanninvinttikoira Derby. Vuodesta 1927 peräisin oleva Derby järjestetään Colwick Parkissa Nottinghamissa Englannissa, ja se on halutuin kaikista urheilun tarjoamista palkinnoista.
Englanti Oaks
Oaks vastaa Derbyä, mutta se on rajoitettu naaraskoirille. Tällä hetkellä se ajetaan Swindon Racetrackilla Isossa-Britanniassa, ja se ei ehkä ole yhtä arvokas kuin Derby, mutta se on yhtä arvokas.
Vinttikoirakilpailu tunnettiin aikoinaan erikoislajina, josta nauttivat vain alan toimijat, mutta nyt se herättää kiinnostusta muiden urheilun ystävien keskuudessa, jotka ovat alkaneet ymmärtää sen tarjoamaa hauskuutta ja jännitystä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa