Liity verkostomme!

EU

Israel EU: hun: "Emme hyväksy laitonta EU: n rahoittamaa rakennusta Länsirannan C-alueella"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

ShowImageIsraelin ulkoministeriö on varoittanut EU: ta Israelin lakien horjumisesta rahoittamalla laitonta palestiinalaisten rakennusta Länsirannan alueella C.

"Tuomme tämän asian esille melkein jokaisessa keskusteluissamme eurooppalaisten kanssa", kertoi ulkoministerin apulaisosastopäällikkö Aviv Shir-On.

Hän puhui aiheesta Knessetin ulkoasiain- ja puolustuskomitean alaryhmän kokouksessa Judea ja Samaria (Länsiranta) tällä viikolla.

Mainos

"Emme hyväksy laitonta rakentamista", Shir-On sanoi. Hän lisäsi, että eurooppalaisille on tiedotettu Israelin asenteesta tässä asiassa.

"Olemme sanoneet heille, että heidän on otettava huomioon, että tällainen rakennus voidaan tuhota", Shir-On sanoi.

Mutta hän on vakuuttanut Euroopan virkamiehille, Shir-On sanoi, että heille ilmoitetaan ennen purkamista.

Mainos

Vuoden 1993 Oslon sopimuksissa - joita Israel ja Palestiinan itsehallinto eivät ole allekirjoittaneet, mutta myös EU: n itsensä allekirjoittamana - osapuolet ylläpitävät täydellistä tai osittaista hallintaa Judea-Samarian (Länsiranta) alueilla A ja B, Israelilla on yksinomainen sotilas- ja siviilihallinto alueen C asioissa, mukaan lukien suunnittelu ja rakentaminen.

Syyskuusta lähtien EU: n ulkoministeriö ja IDF tapaavat säännöllisesti käsitelläkseen asiaa, Shir-On sanoi. Hän selitti, että sekä yksittäiset Euroopan hallitukset että EU rahoittavat laittomia palestiinalaishankkeita.

Jerusalem Post ilmoitti Tel Avivin suurlähetystön antaman EU: n vastauksen keskiviikkona, sanoen, että kaikki sen toiminta Länsirannalla on "täysin kansainvälisen humanitaarisen oikeuden mukainen".

"Vaikka Israelilla on yleinen turvallisuus ja hallinnollinen vastuu alueella C, kansainvälisen oikeuden nojalla Israelilla on myös velvollisuus suojella ja helpottaa paikallisen väestön kehitystä ja myöntää esteetön pääsy humanitaariseen apuun. EU tarjoaa humanitaarista apua, jotta asukkaat voivat vastata kaikkein perustarpeisiinsa suojaan ja puhtaanapitoon ”, EU totesi.

Vihjeen, että syy Israeliin oli siinä, että se ei ollut antanut riittäviä laillisia polkuja palestiinalaisten asumisen takaamiseksi, EU kirjoitti vastauksessaan, että "tähän mennessä vain kourallinen ehdotettuista [asumissuunnitelmista] on hyväksytty".

"EU tarjoaa humanitaarista apua, jotta asukkaat voivat vastata kaikkein perustarpeisiinsa suojaan ja puhtaanapitoon", se totesi.

”Heinäkuussa pidetyssä viimeisessä kokouksessaan EU: n ulkoministerit ilmaisivat yksimielisesti voimakkaan vastustuksensa Israelin tuhoamiselle ja takavarikoinnille, mukaan lukien EU: n rahoittamat hankkeet, ja kehottivat muuttamaan Israelin politiikkaa perusteellisesti palestiinalaisten nopeutetun rakentamisen sekä sosiaalisten ja taloudellisten toimien mahdollistamiseksi. kehitystä alueella C ”, EU-suurlähetystö sanoi.

Kysymys EU: n rahoittamasta laittomasta palestiinalaisesta rakennuksesta herätti ensimmäisen kerran viime vuosina kansalaisjärjestö Regavim, joka seuraa tällaista toimintaa ja esitteli power point -esityksen tiistain tapaaminen. Se on arvioinut, että Länsirannalla on lähes 1,000 XNUMX tällaista EU: n rahoittamaa rakennetta, jotka ovat enimmäkseen modulaarisia rakenteita sementtilattioilla.

EU: n osallistuminen palestiinalaisten laittomaan rakennukseen on ilmeinen paljain silmin, koska se sijoittaa sponsorointiprojekteihinsa usein suuren pyöreän sinisen EU-logon.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa