Liity verkostomme!

Etusivu

Magnitskyn äiti ryhtyy oikeustoimiin sisäasiainministeriötä vastaan ​​pojan toisen kuolemanjälkeisen syytteen nostamiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

220px-Sergei_MagnitskySergei Magnitskin äiti on ryhtynyt oikeustoimiin Venäjän sisäasiainministeriötä vastaan ​​poikansa toisen postuumisen tapauksen lopettamiseksi (Kuvassa). Hän on myös vaatinut tapausten väärentämisestä vastaavien virkamiesten tutkintaa. "Tämä rikosoikeudellinen tapaus perustuu kuvitteelliseen tapahtumaan, ja se on sen vuoksi lopetettava, ja on käynnistettävä asianmukainen tutkimus niitä virkamiehiä vastaan, jotka ovat väärentäneet kirjanpitoa ja järjestäneet poikani toisen postuumisen vainon", Magnitskaya sanoi lausunnossaan.

Magnitskyn äiti uskoo, että toinen postuumisti tapaus, jossa syytetään hänen poikaansa osallisuudesta 230 miljoonan dollarin varkaudessa, jonka hän oli paljastanut, on yritys painostaa häntä luopumaan oikeustoimista. "Virkamiesten laittomat teot ... aiheuttavat minulle perusteetonta kärsimystä ja kipua, jota pidän tutkijoiden uudena yrityksenä pakottaa minut peruuttamaan vaatimukseni kuolleen poikani oikeudenmukaisuudesta ja saattamaan vastuuseen hänen laittomasta syytteestään ja murhastaan," Magnitskaya lisäsi.

Magnitskajan valituksessa todetaan, että sisäministeriön tutkija Urzhumtsev, joka oli toisen postuumuksen jälkeisen Magnitsky-tapauksen virkailija, oli aineellisessa eturistiriidassa, koska hän oli ystävänään Andrei Pavlovin, asianajajan, joka osallistui salaliittokanteisiin eri tuomioistuimissa, sitten sitä käytettiin perustelemaan vilpillinen 230 miljoonan dollarin hyvitys, jonka Magnitsky paljasti. Magnitskajan valituksen mukaan tutkija Urzhumtsev oli tietoinen Magnitskyn todistuksista, jotka paljastivat Hermitage-petoksiin ja 230 miljoonan dollarin varkauksiin osallistuneet, mukaan lukien Andrei Pavlov.

Mainos

"Väärien tietojen sisällyttäminen rikosasiakirjoihin on virkan väärinkäyttö, tässä tapauksessa tahallinen ... merkittävän osan väärentämisestä teki tutkija Urzhumtsev, A.Pavlovin tuttava ... Tutkija Urzhumtsev oli tietoinen rikosoikeudenkäynnin aineistot ... että poikani ilmoitetun ajanjakson aikana kohtasi rikollisryhmän, joka teki petoksen hänen asiakkaitaan - kolmea Eremitaasi-rahaston venäläistä yritystä vastaan. Hän tiesi poikani todistuksista 5. kesäkuuta 2008 ja 7. lokakuuta 2008, joissa hän paljasti varkauden tekijät ja salaliitot," lausunnon mukaan.

Uusi rikosasia aloitettiin salassa ja pidettiin Magnitskin perheen luona. "Poikani, joka on menettänyt mahdollisuuden puolustaa itseään vakavien perustuslaillisten oikeuksien loukkausten vuoksi, koska hänellä on kuolema vankilassa, hänen syyllisyytensä, sukulaistensa salassa pidetty vakava rikos, tekemällä niin syyttämättä häntä, ja Ilman häntä koskevaa pätevää tuomiota on selvä peruste päättää kuvitteelliseen rikostapahtumaan perustuva rikosasia nro 678540 ”, Magnitskaya sanoi.

Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa