Liity verkostomme!

ympäristö

EPP-ryhmä äänestää luonnon ennallistamislakia vastaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan parlamentin PPE-ryhmä päätti tänään äänestää luonnon ennallistamislakia vastaan ​​huomisen täysistunnon äänestyksessä, jota tarkistettiin voimakkaasti viime syksyn neuvotteluissa.

"EPP-ryhmä on edelleen vakavasti huolissaan luonnon ennallistamislaista. Emme halua uusia ja lisää byrokratiaa ja raportointivelvoitteita maanviljelijöille. Antakaa viljelijöiden viljellä", sanoi Euroopan parlamentin jäsen Siegfried Mureșan, EPP-ryhmän budjetti- ja rakennepolitiikasta vastaava varapuheenjohtaja.

"Pelätään, että monet jäsenvaltiot käyttävät lakia byrokratian ja kauaskantoisten valvonta- ja raportointivelvollisuuksien käyttöönotossa maanviljelijöille ja metsänhoitajille väittäen samalla, että EU pakottaa heidät tekemään niin. Tämän seurauksena kärsineet maanviljelijät ja metsänhoitajat katsoisivat jälleen katkerasti Brysseliin, kun ongelma on kotitekoinen ja kuuluu kansallisille hallituksille", Mureșan jatkoi.

"Suhtaudumme myönteisesti siihen, että tarkistettu lakiteksti ei juurikaan muistuta komission alkuperäistä ehdotusta. Komission ehdotus oli ideologinen, käytännössä mahdoton toteuttaa ja se oli katastrofi maanviljelijöille, metsänomistajille, kalastajille ja paikallisviranomaisille. Se uhkasi hidastaa keskeisen infrastruktuurin ja uusiutuvan energian käyttöönottoa. Uudistettu teksti on nyt parempi. Mutta silti on parempi aloittaa tyhjästä ja asettaa viljelijöiden edut etusijalle", Mureșan sanoi.

EPP-ryhmä on Euroopan parlamentin suurin poliittinen ryhmä, johon kuuluu 178 jäsentä kaikista EU: n jäsenvaltioista

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa