Liity verkostomme!

Bank of England

Englannin keskuspankki tunnustaa Ukrainan keskuspankin suorittaman Privatbankin velan nostamisen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhdistyneen kuningaskunnan keskuspankki, Bank of England, on tänään (14. toukokuuta) ilmoitti päätöksestään tunnustaa Ukrainan keskuspankin (NBU) päätös "takavarikoida" Privatbank - prosessi, joka tapahtui sen kansallistamisen yhteydessä.

NBU: n kansallistama Privatbank joulukuussa 2016 on Ukrainan suurin liikepankki asiakkaiden lukumäärän, omaisuuden arvon, lainasalkun ja valtion talousarvioon maksettujen verojen suhteen. Se kansallistettiin vakavien väitteiden perusteella laajasta petoksesta ja hallinnollisesta epäkohdasta.

Englannin keskuspankin päätös liittyy nimenomaan Yhdistyneen kuningaskunnan SPV Credit Finance plc: n (UK SPV) PrivatBankille myöntämien neljän lainan takaisinostoihin. UK SPV on Isossa-Britanniassa perustetun PrivatBankin rahoituskanava.

Mainos

Ukrainan keskuspankin (NBU) pääjohtaja Kyrylo Ševtšenko sanoi: "Privatbankin kansallistaminen toteutettiin vankalla oikeudellisella prosessilla, joka on täysin Ukrainan lakien ja kansainvälisten standardien mukainen.

"Tulevina kuukausina tiimini ja minä jatkamme työtä vastuullisuuden ja avoimuuden lisäämiseksi Ukrainan rahoituspalvelualalla."

Mainos

Bank of England

Yhdistyneen kuningaskunnan # COVID-19 kuolonuhrien määrä on 38,000 XNUMX, pahinta Euroopassa

Julkaistu

on

Yhdistyneen kuningaskunnan COVID-19-kuolonuhrien määrä ylitti toukokuun alusta 38,000 XNUMX, mikä on selvästi ylivoimaisesti Euroopassa raportoitu, mikä herättää kysymyksiä pääministeri Boris Johnsonin hoidosta koronaviruskriisissä. kirjoittaa Andy Bruce.

Englannin ja Walesin kansallisen tilastotoimiston julkaisemat luvut nostivat Yhdistyneen kuningaskunnan virallisen kuolonuhrien määrän 38,289 3: een 6,000. toukokuuta lähtien - lähes XNUMX XNUMX viikossa, Reutersin kuolemanrekisteröintitietojen mukaan, joka sisältää myös Skotlannin ja Pohjois-Irlanti.

Erilaiset laskentatavat vaikeuttavat vertailua muihin maihin, mutta luku vahvisti, että Iso-Britannia kuului pahimpaan pandemiaan, joka on tappanut yli 285,000 XNUMX maailmanlaajuisesti.

Tiedot tulivat päivän kuluttua siitä, kun Johnson esitti asteittaisen suunnitelman Britannian palauttamiseksi töihin, mukaan lukien neuvoja kotitekoisten kasvojen peittämisestä - vaikka hänen yritys nostaa koronaviruksen lukitus aiheutti sekaannusta.

Tällainen korkea Ison-Britannian kuolonuhrien määrä kasvattaa painetta Johnsonille: oppositiopuolueet väittävät, että hän oli liian hidas määrätäkseen lukituksen, liian hidas ottamaan käyttöön joukotestit ja liian hidas saadakseen riittävästi suojavarusteita sairaalaan.

Tiedot maalattiin synkkä kuva hoitokodeissa, joihin virus on vaikuttanut erityisen kovasti.

"Valitettavasti hoitokodit osoittavat hitainta laskua", ONS-tilastotieteilijä Nick Stripe kertoi BBC TV: lle.

"Ensimmäisen kerran muistan, että hoitokodeissa kuoli enemmän kuin kyseisen viikon sairaaloissa."

Hoitokodeissa on nyt kolmasosa kaikista COVID-19-kuolemista Englannissa ja Walesissa.

Viime viikolla julkaistu Reutersin erityisraportti osoitti, että hoitokodit harjoittivat politiikkaa, jonka tarkoituksena oli suojata sairaalaansa COVID-19: ltä, jolloin monet heikoimmista paljastuivat.

Toisin kuin hallituksen ilmoittamat päivittäiset kuolemantapaukset, tiistaina esitetyt luvut sisältävät epäillyt kuolemat COVID-19: stä, joka on uuden koronaviruksen aiheuttama hengityselinsairaus.

Maaliskuussa Ison-Britannian tärkein tieteellinen neuvonantaja sanoi, että kuolleiden pitäminen alle 20,000 50,000 olisi "hyvä tulos". Huhtikuussa Reuters kertoi, että hallituksen pahin tapaus oli XNUMX XNUMX ihmistä.

SIKKO EUROOPAN MAN?

Jopa väestöön sopeutumisen jälkeen Yhdistynyt kuningaskunta kuuluu edelleen pandemian pahiten kärsineiden maiden joukkoon, luetteloon, johon kuuluvat Belgia, Espanja ja Italia.

Italiassa, joka on seuraavaksi pahiten kärsinyt maa Euroopassa ja jonka väkiluku on noin 90 prosenttia Ison-Britannian väestöstä, kuolleiden määrä oli maanantaista alkaen 30,739 XNUMX, toimenpiteen perusteella, joka perustui pelkästään vahvistettuihin tapauksiin eikä epäiltyihin tapauksiin.

Yleisesti vertailukelpoiset brittiläiset tiedot maanantaista osoittivat 32,065 XNUMX kuolemaa.

Ministerit eivät pidä yleisten kuolemantapausten vertailusta, koska Ison-Britannian suoritus heijastaa osittain sitä, että COVID-19-kuolemista on ollut nopeampaa julkaista kattavia tietoja kuin muissa Euroopan maissa.

Heidän mukaansa liikakuolleisuus - kaikista syistä johtuvien kuolemien määrä, joka ylittää vuoden keskiarvon - on merkityksellisempää, koska se on kansainvälisesti vertailukelpoista.

Varhaiset todisteet kuitenkin viittaavat siihen, että Britannia on menossa huonosti myös tällä rintamalla.

Tähän mennessä tänä vuonna on ollut yli 50,000 XNUMX ylimääräistä kuolemaa verrattuna viiden vuoden keskiarvoon, ONS-tilastotieteilijä Stripe sanoi.

ONS kertoi, että kaikista syistä johtuvat kuolemat vähenivät toisen viikon ajan 1. toukokuuta alkaen, mutta keskimäärin 8,012 18 ihmistä kuoli 2020-luvun XNUMX. viikolla.

(KAAVIO: Seuraa maasi COVID-19-tilastoja - tätä)

Continue Reading

Bank of England

Brittiläiset pankit kestävät #Coronavirus-taloutta - #BoE

Julkaistu

on

Ison-Britannian suurimmat pankit ja rakennusyhteisöt ovat riittävän vahvoja jatkamaan luotonantoa, jos talous supistuu 30% koronaviruspandemiassa Englannin keskuspankin tekemän stressitestin mukaan. kirjoittaa huw Jones.

Stressitestin perustana oli BoE: n torstaina 7. toukokuuta rahapolitiikkaraportissa (MPR) julkaisema taloudellinen skenaario, jossa Yhdistyneen kuningaskunnan mukaan Britannian talouden taantuma on ollut yli 300 vuotta.

MPR-skenaarion mukaan Ison-Britannian bruttokansantuote putoaa lähes 30% toisella neljänneksellä viime vuoden viimeiseen neljännekseen verrattuna ja elpyy, kun sulkurajoituksia poistetaan.

Isossa-Britanniassa on ollut lukitus maaliskuun puolivälistä lähtien, ja hallituksen odotetaan julkistavan rajoituksia lähipäivinä.

BoE: n vertailema, "työpöydän" stressitesti osoitti, että pankeilla on pääomapuskurit kestämään jopa suurempia tappioita kuin MPR-skenaariosta johtuvat tappiot, BoE totesi väliaikaisessa rahoitusvakausraportissaan.

Ydinpääomasuhteet laskevat 14.8 prosentista vuoden 2019 lopussa 11 prosenttiin testiskenaarion toisena vuonna, ylittäen silti selvästi niiden vähimmäisvaatimukset, se totesi.

"MPR-skenaarioon perustuvassa työpöydän stressitestissä pankeille aiheutuu luottotappioita yhteensä yli 80 miljardia puntaa (98.86 miljardia dollaria)."

Yritysten kassavirran alijäämä voi olla skenaariossa noin 140 miljardia puntaa, FSR sanoi.

Mutta pankkien käyttämät käyttökelpoiset pääomapuskurit ovat enemmän kuin riittävät kattamaan MPR-skenaarion mukaiset tappiot, ja hallituksen lainanantotakuujärjestelmien tuella ne riittäisivät myös auttamaan yrityssektoria rahoittamaan kassavirran alijäämänsä. sanoi.

BoE on jo kertonut pankeille, että he voivat hyödyntää 23 miljardia puntaa suhdanteiden vastaisissa pääomapuskureissaan, jotka tukisivat jopa 190 miljardin punnan luotonantoa.

Torstaina pankki pidättyi uusista elvytystoimenpiteistä, mutta ilmoitti olevansa valmis ryhtymään lisätoimiin talouden tukemiseksi.

RAHAVIRTA

BoE: n varakuvernööri Jon Cunliffe sanoi, että jos pankit eivät jälleen tarjoa tukea, kuten finanssikriisissä 10 vuotta sitten, talouden kokonaistulos olisi huonompi ja johtaisi suurempiin tappioihin pankeille.

"Skenaarion ja työpöydän stressitestin perusteella pankkien taloudelliset vaikutukset, jotka eivät kykene tukemaan taloutta, voivat heikentää omaa pääomaa noin prosenttiyksiköllä", Cunliffe sanoi.

Hallintoneuvosto vahvisti pankeilleen kannustamistaan ​​käyttämään pakollisten vähimmäisvaatimusten yläpuolella olevia pääoma- ja likviditeettipuskureita luottovirtojen ylläpitämiseksi.

Niin sanotut 2A-pilarin puskurit kattavat erityisriskit yksittäisissä pankeissa, ja BoE ilmoitti torstaina, että ne asetetaan nimellisarvoksi vuosina 2020 ja 2021 prosenttiosuuden sijaan kaikista riskipainotetuista varoista pankkien "perusteettoman paineen" lievittämiseksi. .

Hallintoneuvosto esitti lisää tapoja keventää sääntelytaakkaa, jotta pankit voivat keskittyä täysin yritysten ja kotitalouksien auttamiseen.

BoE: n finanssipoliittinen komitea ilmoitti, että se lykkää ilmastonmuutokseen liittyvän pankkien stressitestin aloittamista tämän vuoden toisesta puoliskosta ainakin vuoden 2021 puoliväliin.

BoE sanoi myös keskeyttäneensä työnsä vakuutusyhtiöiden stressitestissä sanoen, että se ei julkaise tuloksia ja lykkää seuraavan testin vuoteen 2022.

Ydinpankkijärjestelmä ja markkinainfrastruktuuri, kuten johdannaisten selvitys, kesti turbulenssin ja epävakauden rahoitusmarkkinoilla maaliskuussa, kun käteisviiva tapahtui, kun sijoittajat reagoivat lukkoihin, BoE sanoi.

Mutta markkinamuutokset toivat takaisin "teräväkeskeisyyden" joukko muita kuin pankkisektorin haavoittuvuuksia, Cunliffe sanoi viitatessaan avoimiin rahastoihin, joista osa oli keskeytettävä.

"Ei-pankkisektorin taustalla olevat kysymykset on käsiteltävä aikanaan", Cunliffe sanoi.

Markkinoiden volatiliteetti korosti myös, miksi Liborin korkotaso on romutettava vuoden 2021 loppuun mennessä, BoE sanoi.

Continue Reading

Bank of England

BoE: n Tenreyro varoittaa Yhdistyneen kuningaskunnan kasvoja "erittäin suurista" osuuksista # COVID-19: stä

Julkaistu

on

Britannia joutuu todennäköisesti kärsimään "erittäin suuresta" osuudesta taloudelle lukkiutumisen takia koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi, ja Englannin keskuspankki pystyy rajoittamaan vain osaa vaikutuksista, päättäjä Silvana Tenreyro sanoi, kirjoittaa David Milliken.

Tenreyro, yksi keskuspankin yhdeksästä koronlaskijasta, sanoi, että BoE oli valmis toimimaan uudelleen, jos se auttaisi vähentämään vahinkoja, mutta rahapolitiikka voi olla vain pieni osa vastausta Ison-Britannian taloudelliseen haasteeseen.

"Tähän mennessä saamamme tiedot viittaavat siihen, että jo tapahtuva kokonaismenojen lasku on erittäin suuri", hän sanoi BoE: n julkaisemassa puheessa, joka ryhtyi kiireellisiin toimiin talouden tukemiseksi viime kuussa.

"Tämä johtuu osittain suunnitelmasta: kansanterveyden ja pitkän aikavälin vaurauden turvaamiseksi hallitukset ympäri maailmaa ovat väliaikaisesti sulkeneet joitain talouden aloja ja rajoittaneet kulutusta ja tuotantoa", hän lisäsi.

BoE alensi korkoja kahdesti maaliskuussa saadakseen ne ennätyksellisen alhaiselle 0.1%: lle ja käynnisti ennätyksellisen 200 miljardin punnan (250 miljardin dollarin) määrällisen keventämisohjelman talouden tukemiseksi.

Aiemmin tällä viikolla Ison-Britannian budjettiennustajat sanoivat, että talous voi kutistua tänä vuonna 13% sulkemisen, sen kolmen viime vuosisadan syvimmän taantuman vuoksi, ja julkisten lainojen odotettiin nousevan toisen maailmansodan jälkeiseen huippuun.

"Poliittisten toimiemme tavoitteena on ollut varmistaa, että taloudelliset vaikutukset osoittautuvat väliaikaisiksi minimoimalla liiketoiminnan epäonnistumiset ja työpaikkojen menetykset, jotka saattavat aiheuttaa talouden toimituskapasiteetin pysyvän vähenemisen", Tenreyro sanoi.

Online-kysely- ja vastaustilaisuudessa Tenreyro sanoi olevansa epäilevä siitä, tapahtuuko budjettien ennustajien mallin mukainen nopea V-muotoinen toipuminen, ja sanoi, että pidempää U-muotoista pysähtymistä voi esiintyä.

"Näyttää siltä, ​​että uloskäynti on vähemmän" V-muotoinen "kuin haluaisi. Ja kysymys, kuinka pitkä on U-pohjan pohja, minulla ei ole vastausta siihen ”, hän sanoi.

Nopeasti putoava kysyntä

BoE: n rahapoliittisen komitean ulkopuolinen jäsen Tenreyro sanoi, että hänen mielestään kysyntä laski edelleen toimintakykyisillä talouden osa-alueilla nopeammin kuin toimituskapasiteetti, mikä vaati jatkuvaa taloudellista elvytystä.

”MPC varmistaa edelleen hintavakauden. Se on myös valmis toteuttamaan tarvittavat jatkotoimet ”, hän sanoi.

Tiistain aikaisemmat luvut osoittivat, että vähittäiskaupan menot olivat pudonneet yli 25% sulkemisen alkamisen jälkeen ja että neljännes yrityksistä oli suljettu väliaikaisesti, kun taas avoimina olleet olivat asettaneet viidesosan henkilöstöstään palkalliseen lomaan.

Tenreyro ei voinut antaa mitään ohjeita siitä, pitäisikö BoE: n antaa lisää virikkeitä seuraavan suunnitellun kokouksensa jälkeen 7. toukokuuta.

Avustus BoE: n ja hallituksen yrityksille ja yksityishenkilöille ei riitä välttämään työttömyyden nousua, joka hidastaa palkkojen kasvua ja inflaatiota.

Työttömyys voi nousta 2 miljoonalla ja saavuttaa 10 prosentin tason lähikuukausina, budjettivastineuvoston toimisto ilmoitti tiistaina.

Ajatuslautakunnan Resolution Foundationin mukaan 7 miljoonaa ihmistä voi menettää työpaikkansa, jos työsulku kestäisi vuoden.

Tenreyro kertoi näkevänsä myös inflaatioon kohdistuvia nousupaineita punnan heikkoudesta ja suuremmista julkisista menoista, vaikka tasapainossa hän odotti laskupaineiden olevan suurempia kuin ne, kun Britannia nousi pandemiasta.

"Kuten aikaisemmin, jos ylitys tapahtuisi, MPC: n olisi arvioitava nopeus, jolla inflaatio palautetaan tavoitteeksi", hän sanoi.

Väliaikaiset muutokset menoissa tekisivät tietojen tulkinnan vaikeaksi, hän lisäsi - varsinkin kun muutokset, kuten lisääntynyt verkkokauppa ja vähentynyt kansainvälinen matka, saattavat osoittautua kestäviksi.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa