Liity verkostomme!

Luxemburg

EU: n koheesiopolitiikka: Espanja ja Luxemburg saavat yli 700 miljoonaa euroa työllisyyden tukemiseen ja ruoka -avun antamiseen apua tarvitseville

SHARE:

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt yli 700 miljoonaa euroa Espanjan ja Luxemburgin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja vähävaraisimpien eurooppalaisen avun rahaston (FEAD) viidelle toimenpideohjelmalle osallistuakseen kriisinhallintaan REACT-EU: n yhteydessä. Madridin ESR -ohjelmaa täydennetään 534 miljoonalla eurolla koulutuksen tukemiseksi rahoittamalla lisähenkilöstön ja opettajien koulutusta. Uudet rahastot auttavat nuoria hankkimaan parempia taitoja ja löytämään työpaikan sekä ohjaavat haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä työelämään.

ESR OP Extremadura 76 miljoonaa euroa tukee itsenäisiä ammatinharjoittajia uusien työpaikkojen ylläpitämisessä ja luomisessa. Rahastojen tavoitteena on myös edistää vakituisen henkilöstön palkkaamista tai muuttaa määräaikaisia ​​työsopimuksia vakituisiksi. Lisäksi rahoituksella tuetaan ammatillista koulutusta. Galician ESR-toimenpideohjelma saa 80 miljoonaa euroa vuonna 2021 itsenäisten ammatinharjoittajien ja kriisistä kärsivien mikroyritysten tukemiseksi.

Se auttaa myös pienyrityksiä palkkaamaan ”avustustyöntekijöitä” helpottamaan siirtymistä eläkkeelle siirtyvistä henkilöistä uusiin työntekijöihin. Varoja käytetään myös naisten työllisyyden lisäämiseen ja erityisen haavoittuvien ihmisten pääsyyn sosiaalipalveluihin, koulutukseen ja työhön. Lopuksi varojen avulla Galician työvoimatoimisto voi parantaa palvelukykyään uuden työkalun avulla, joka käyttää big dataa ja tekoälyä ennakoidakseen osaamistarpeita ja esimerkiksi suunnitella koulutustarjontaa. ESR: n toimenpideohjelma Melillalle saa 11 miljoonaa euroa työllisyyden ja itsenäisen ammatinharjoittamisen tukemiseen ja työttömien paremman osaamisen hankkimiseen.

Lisäksi Luxemburgissa kansallisen FEAD -ohjelman varoja lisätään 460,000 50.6 eurolla elintarvikeavun ja perusaineiden antamiseksi köyhimmille kotitalouksille. Lisärahat auttavat täyttämään pandemian sosioekonomisista vaikutuksista johtuvat lisääntyneet elintarviketukitarpeet. REACT-EU on osa NextGenerationEU: ta ja tarjoaa 2021 miljardia euroa lisärahoitusta (käypinä hintoina) vuosina 2022 ja XNUMX koheesiopolitiikan ohjelmille.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa