Liity verkostomme!

Unkari

Suvereniteetin virhe

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Action for Democracy tuomitsee jyrkimmin eilen illalla Unkarin kansalliskokoukselle jätetyn "suvereniteetin suojelua" koskevan lain, joka käyttää järjestömme toimintaa tekosyynä käynnistääkseen julman hyökkäyksen vapaata ja riippumatonta kansalaisyhteiskuntaa vastaan ​​Unkarissa.

Kolmannen kerran viimeisen kuuden vuoden aikana Orbánin hallinto yrittää delegitimoida poliittisen ja yhteiskunnallisen opposition, kansalaisyhteiskunnan järjestöt ja aloitteet sekä viime kädessä kaikki organisaatiot, joihin sillä ei ole vaikutusvaltaa. Fidesz-parlamenttiryhmän johtaja Máté Kocsis ei salaillut, että lain tarkoituksena on poistaa "vasemmiston toimittajilta ja näennäissiviileiltä" valta, mikä antaa erittäin huolestuttavan kuvan siitä, miten Fidesz-hallitus ajattelee riippumattomista instituutioista. hallituksen ylilyöntejä. 

Tämän Putin-tyyppisen lakiehdotuksen selkeä tarkoitus on tehdä lehdistön ja kansalaisyhteiskunnan riippumattomuus sekä sulkea pois ja leimata kansalaisjärjestöt siinä määrin, että se vetää huolestuttavia rinnastuksia totalitaaristen hallintojen käytäntöihin.

"Action for Democracy -järjestössä olemme ylpeitä työstämme ja kieltäydymme käyttämästä meitä syntipukkina. Hallituksen viimeisin yritys vahvistaa valtaansa entisestään vahvistaa päättäväisyyttämme tehdä kaikkemme Unkarin kansalaisyhteiskunnan ja oikeusvaltion, demokratian ja ihmisoikeuksien edistämiseen sitoutuneiden järjestöjen tukemiseksi. Kiinnitämme kansainvälisen yhteisön huomion lain vaaroihin ja olemme solidaarisia kaikille niille, jotka puolustavat vapautta, oikeusvaltiota ja demokraattisia arvoja Unkarissa", sanoi Action for Democracy -järjestön puheenjohtaja David Koranyi.

Kannustamme lukijoitamme tutustumaan tähän yksityiskohtaiseen analyysiin saadakseen kattavan käsityksen äskettäisestä Unkarin lainsäädäntöehdotuksesta, joka voi tuomita jopa kolmen vuoden vankeusrangaistuksen ulkomaista rahoitusta vastaanottaville puolueille ja ehdokkaille: Unkarilaiset puolueet ja ehdokkaat, jotka ottavat vastaan ​​rahaa ulkomailta, voivat saada jopa kolmen vuoden vankeustuomion. Tämä artikkeli tarjoaa syvällisiä näkemyksiä tämän merkittävän poliittisen kehityksen seurauksista ja mahdollisista vaikutuksista.

Action for Democracy on (A4D) on yhdysvaltalainen voittoa tavoittelematon, puolueeton järjestö, joka rahoitetaan yksityishenkilöiden ja säätiöiden lahjoituksilla. Neuvottelukuntamme koostuu maailmanlaajuisesti tunnustetuista tutkijoista, diplomaateista ja julkisuuden henkilöistä. Lisätietoja on osoitteessa -sivustolta.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa