Liity verkostomme!

EU

Komissio avaa ensimmäiset miljardin euron arvoiset Euroopan innovaationeuvoston ehdotuspyynnöt

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Sen jälkeen Euroopan innovaationeuvoston perustaminen (EIC) ja ilmoituksen ensimmäisistä rahoitusmahdollisuuksista, komissio avaa tänään ensimmäisen EIC-kiihdytin puhelut. Yli miljardin euron rahoituksella pyritään auttamaan aloittelijoiden ja pienten ja keskisuurten yritysten laajentamisessa, joilla on potentiaalia saavuttaa suuria vaikutuksia. Vaikka yli puolet rahoituksesta on avoin läpimurtoinnovaatioille millä tahansa alalla, 1 miljoonaa euroa on varattu innovaatioille, jotka tukevat Euroopan vihreää sopimusta sekä digitaalisia ja terveysteknologioita.

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: "EIC Accelerator on ainutlaatuinen EU: n rahoitusväline. Se tukee läpimurtoinnovaatioiden kehittämistä syrjäyttämällä yksityisiä sijoittajia ja tarjoamalla tukipalveluita laajentamiseksi. Se johtaa Eurooppaa innovaatioiden ja uuden teknologian eturintamassa ja auttaa meitä vastaamaan kohtaamiemme terveys-, ympäristö- ja yhteiskunnallisiin haasteisiin. "

EIC-kiihdytin toimii katalysaattorina väkijoukkojen joukossa muissa sijoittajissa, joita tarvitaan innovaatioiden laajuuden vahvistamiseksi. Ainutlaatuinen rahoitusmalli tarjoaa aloittelijoille ja pk-yrityksille enintään 2.5 miljoonan euron avustuksia yhdistettynä pääomasijoituksiin EIC-rahasto 500,000 15–XNUMX miljoonaa euroa. Taloudellisen tuen lisäksi kaikki hankkeet hyötyvät useista Yritysten kiihdytyspalvelut jotka tarjoavat pääsyn johtavaan asiantuntemukseen, yrityksiin, sijoittajiin ja ekosysteemitoimijoihin. Myös tänään komissio avaa EIC Pathfinder ohjelman budjetti on 168 miljoonaa euroa. Tieteidenväliset tutkijaryhmät voivat käyttää tutkimus- ja innovaatioapurahoille, jotka tukevat heitä läpimurtoideoidensa toteuttamisessa ja joilla on muutos positiivinen vaikutus talouteen ja yhteiskuntaan. Avustukset, jotka vaihtelevat 3–4 miljoonan euron välillä, keskitytään pelinmuutosteknologiaan, joka vastaa maailmanlaajuisiin haasteisiin ja parantaa elämäämme. Lisätietoja on tässä lehdistötiedote.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa