Liity verkostomme!

Euroopan komissio

EU:n tukemat elokuvat ovat ehdolla Berliinin kansainvälisen elokuvafestivaalin palkintoihin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kuusi EU:n tukemaa elokuvaa on ollut ehdolla 72:n joukossand painos Berliinin elokuvajuhlilla joka alkoi 10. helmikuuta: alcarràs, kirjoittaneet Carla Simón ja Kaikki tulee olemaan hyvin, kirjoittanut Rithy Panh, ovat ehdolla festivaalin pääkilpailukategoriassa. Lisäksi, Knor Mascha Halberstad esiintyy Berlinale Generation Feature Films -elokuvassa ja Viens je t'emmène, kirjoittanut Alain Guiraudie, Nelly & Nadine, kirjoittanut Magnus Gertten ja Unelma seinät, Amélie van Elmbt ja Maya Duverdier ovat ehdolla Panorama-osiossa. Lisäksi seulonta EpäilysMichael Blaško, toinen EU:n tukema nimike, esitellään Berlinale-sarjassa. EU on tukenut näitä nimikkeitä niiden kehittämisessä Luova Eurooppa MEDIA Voittajat julkistetaan palkintoseremoniassa 16. helmikuuta ja festivaali jatkuu 20. helmikuuta saakka lisänäytöksillä. Berlinale isännöi myös Euroopan elokuvamarkkinat, joka on suunnattu elokuva-alan ammattilaisille ja media-alalle, jossa Creative Europe MEDIA osallistuu julkaisulla European Film Forum otsikolla "Kohti ilmastoneutraalia audiovisuaalialaa". 14. helmikuuta järjestettävässä foorumissa esitellään nykyiset rajat ylittävät yhteistyöaloitteet yhteisen menetelmän kehittämiseksi hiilidioksidin mittaamiseksi.2 AV-alan päästöt. Lisätietoja on saatavilla tätä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa