Liity verkostomme!

terveys

Uraauurtavia oivalluksia: MPower by Enable Transforms työpaikkakokemukset vaihdevuodet ylittäville naisille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

MPower by Enable paljastaa ylpeänä uusimmat löydöksensä, jotka perustuvat heinä- ja joulukuun 2023 välisenä aikana kerättyihin uusiin tietoihin. Se on merkittävä virstanpylväs matkalla, jolla mullistaa työpaikkatuen perimenopausaalisista ja vaihdevuosien oireista kärsiville naisille.

Vuonna 2022 uraauurtavana ohjelmana käynnistetty MPower by Enable on noussut toivon majakaksi naisille, jotka kamppailevat vaihdevuosien haasteiden kanssa ammattimaisissa olosuhteissa. MPower by Enable on vakaasti sitoutunut muuttamaan osallistujiensa elämää henkilökohtaisen valmennuksen ja vertaistuen avulla. Se ei ole vain saavuttanut tätä, vaan se on myös osoittanut työnantajien kiireellisen tarpeen tunnustaa vaihdevuodet merkittäväksi sairaustilaksi, joka vaikuttaa työpaikan dynamiikkaan.

Luvut ovat karkeita: vaihdevuodet ylittäneet naiset muodostavat 23 prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan naistyövoimasta, ja vaihdevuosien oireiden taloudellinen vero on 1.88 miljardia puntaa vuodessa menetettyjen työpäivien vuoksi. Hälyttävää kyllä, 10 % naisista on joutunut jättämään työnsä, koska vaihdevuosien oireiden hallinnassa ei ole riittävästi tukea.

MPower by Enable tarjoaa toivoa tuhansille naisille, joiden oireiden vuoksi he menettävät luottamuksensa kykyihinsä ja taitoihinsa ja joutuvat sitten jäämään pois töistä tai jättämään työnsä. Sen henkilökohtainen valmennus- ja vertaistukipalvelu on osoittanut selkeän tien muuttaa kokemusta vaihdevuosia kokevista ja sen kanssa työskentelevistä ihmisistä.

Innovatiivinen ohjelma tarjoaa räätälöityä 1-1 valmennusta tukevien vertaisryhmäistuntojen ja Menopause Champion -koulutuksen ohella vaihdevuosien terveysvalmentajat joko kasvokkain tai virtuaalisesti. Tämän kokonaisvaltaisen lähestymistavan tavoitteena on parantaa psykoemotionaalista hyvinvointia, vähentää eristäytymisen tunnetta ja varustaa asiakkaita itsensä hallinnassa, jotta he voivat olla aktiivisempia omassa hoidossa ja minimoida vaihdevuosien aiheuttamat häiriöt heidän elämäänsä ja työhönsä, ja uusimmat tiedot maalaavat vakuuttava kuva sen tehokkuudesta: Ohjelman kokonaistyytyväisyysaste on 97 %, ja 93 % raportoi merkittävistä parannuksista kyvyssään selviytyä vaihdevuosien oireista työssä. Ehkä silmiinpistävintä on, että ohjelman päätyttyä ällistyttävät 97 % asiakkaista ilmoitti pidättäytyneensä ottamasta vapaata töistä vaihdevuosiin liittyvien ongelmien vuoksi – mikä on osoitus ohjelman muuttavasta vaikutuksesta työelämän kokemuksiin.

Lydia Singer, MPower by Enablen projektipäällikkö, toisti ohjelman tehtävän vastata kiireelliseen tuen tarpeeseen naisilla, jotka navigoivat vaihdevuosien oireista ammattiympäristöissä. "Me välitämme vaihdevuodet", hän vakuutti. "Tehtävämme on tukea naisia, joiden haastavat oireet voivat heikentää heidän itseluottamustaan ​​ja johtaa pakkopoissaoloihin työstä. MPower by Enablen innovatiivinen lähestymistapa antaa naisille työkalut, joita he tarvitsevat oireiden tehokkaaseen hallintaan. pysyä aktiivisena osallistujana henkilökohtaisessa ja työelämässä."

Resonanssit asiakaspalautteet vahvistavat entisestään ohjelman tehokkuutta, ja osallistujat ovat syvästi kiitollisia saamastaan ​​tuesta ja positiivisesta vaikutuksesta heidän hyvinvointiinsa ja työpaikkavuorovaikutukseensa.

Mainos

Nämä tulokset korostavat MPower by Enablen tuen konkreettista vaikutusta tässä elämänmuutoksessa navigoivien naisten yleiseen hyvinvointiin ja työelämäkokemuksiin. "Pystyin aina kommunikoimaan esimieheni kanssa, mutta tuen saanti ja esimiehelleni palautteen antaminen auttavat minua tuntemaan oloni vähemmän vihaiseksi ja eristäytyneeksi", sanoo eräs asiakas.  

MPower by Enable on edelleen vankkumaton sitoutumisessaan naisten voimaannuttamiseksi työpaikoilla. Työnantajia, jotka haluavat oppia lisää ohjelmasta ja sen mahdollisista eduista työvoimalleen, rohkaistaan ​​ottamaan yhteyttä saadakseen lisätietoja.

Voit tutustua koko raporttiin osoitteessa Vaikutusemme – Ota vaihdevuodet käyttöön (mpowermenopause.org)

Enable on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka toimii yhteistyössä Wandsworth Councilin, hyväntekeväisyysjärjestöjen ja muiden organisaatioiden kanssa tarjotakseen terveys-, vapaa-ajan- ja yhteisöpalveluja ja tapahtumia, jotka rikastavat ihmisten elämää. Menemme pidemmälle ja investoimme toiminnastamme saamamme voiton uudelleen saavuttaaksemme vielä suuremman eron ja vahvistaaksemme yhteisöjä, joiden kanssa työskentelemme. Rekisteröity Charity Commissionissa (nro 1172345).

Kuva Joel Muniz on Unsplash

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa