Liity verkostomme!

EU

Puheenjohtajavaltion konferenssissa tarkastellaan henkilökohtaista lääketiedettä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

March13_2013_20712441_DrDrawingMolecule_PersonalizedMedBioP2718276218By Euroopan Alliance for Henkilökohtainen Medicine (EAPM) Pääjohtaja Denis Horgan 

Luxemburgissa järjestetään tänään (9. heinäkuuta) merkittävä konferenssi henkilökohtaisesta lääketieteestä, joka on yksi Euroopan unionin uuden kiertävän puheenjohtajuuden temaattisista aiheista.

Korkean tason kokouksen, jonka otsikkona on '' Henkilökohtaisen lääketieteen saaminen potilaille todellisuudeksi '', tulokset otetaan lopulta huomioon Luxemburgin neuvoston päätelmissä tämän vuoden joulukuussa.

Mainos

Luxemburgissa pidetyn konferenssin tarkoituksena oli arvioida ja korjata yksilöllisen lääketieteen integroinnin esteitä Euroopan terveydenhuoltojärjestelmiin, kartoittaa parhaita käytäntöjä ja lisäarvoa, jota tällainen lähestymistapa voi tuottaa, ja hahmotella potentiaalisia etuja, joita yksilöllinen lääketiede voisi olla kansanterveydestä ja sen vaikutuksista EU: n päätöksentekoon.

Luxemburgin terveysministeri Lydia Mutsch kertoi edustajille: "Puheenjohtajavaltio Luxemburg on asettanut henkilökohtaisen lääketieteen yhdeksi terveyspolitiikan painopisteistään. Arvioimalla missä olemme Euroopassa henkilökohtaisen lääketieteen saatavuuden suhteen (toivomme) korostamme mahdollisuuksia vauhdittaa edistystä. " Hän lisäsi, että konferenssin kautta voidaan asettaa kohtaus jatkotoimille ja että keskustelujen tärkein painopiste oli henkilökohtaisen lääketieteen kansanterveysulottuvuudessa ja erityisesti potilaassa.

Brysselissä toimiva EAPM (Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto) oli tärkeä tekijä henkilökohtaisen lääketieteen asettamisessa poliittiselle kartalle, ja Luxemburgin ministerin kommentit heijastivat allianssin SMART-asialistaa, joka tarkoittaa pienempiä jäsenvaltioita ja alueita yhdessä. Ajatus 'tilannekatsauksesta' vastaa myös EAPM: n neljännen vuosittaisen puheenjohtajakauden konferenssin yleistä aihetta, joka on tarkoitus järjestää keväällä 4 Alankomaiden puheenjohtajakaudella.

Mainos

Terveysministeri sanoi äskettäin: "Henkilökohtaisen lääketieteen jännittävä ala on ja sen pitäisi olla potilaille. Se tarjoaa heille mahdollisuuden nähdä paitsi passiivisina hoidon saajina myös osallistujina, kumppaneina ja jopa ohjaajina omassa terveydenhuollossaan. " Konferenssissa kuultiin, että 500 jäsenvaltion ikääntyessä 28 miljoonalla väestöllä XNUMX jäsenvaltiossa Euroopan on ryhdyttävä kiireellisiin toimiin terveyden alalla. Vaikka yksimielisyys ei aina ole mahdollista, on oltava halukkaiden koalitio. Mary Baker, Euroopan aivineuvostosta ja EAPM: n hallituksen jäsen, kertoi EAPM: n roolista sidosryhmien kokoamisessa ja yhteistyön tarpeesta.

Hän lisäsi: "Siellä on hienoa tiedettä, mutta meidän on rakennettava moottoritie eri tieteenalojen - mukaan lukien potilaat - välille, jotta voidaan nopeuttaa prosessia, joka tällä hetkellä vie lääkettä noin 13 ja puoli vuotta päästäksesi penkiltä. sängylle. " EAPM: n varapuheenjohtaja Helmut Brand toisti huomautuksensa, jonka mukaan sidosryhmäyhteistyö on välttämätöntä henkilökohtaisen lääketieteen eteenpäin viemiseksi, ja lisäsi, että EAPM oli tehnyt sen menestyksekkäästi perustamisestaan ​​lähtien.

Brand sanoi myös: "Eurooppa tarvitsee muotoja ja filosofioita, jotka mahdollistavat joustavuuden koko 28 jäsenvaltion perheelle, sellaisia, joissa eri maiden alueet voivat tehdä yhteistyötä ja maat voivat tehdä yhteistyötä. "EU: n on tarjottava puitteet, jotka voivat helpottaa tätä", Brand lisäsi, "jotta voimme ylittää sanat, toiveet ja unelmat, jotta voimme tarjota todellisia tuloksia, jotta kansalaiset, yritykset, terveydenhuollon työntekijät ja potilaat älä turhaudu. "

Denis Lacombe EORTC: stä kertoi EAPM: n kliinisiä tutkimuksia käsittelevän konsensusryhmän työstä ja kertoi konferenssille: ”Satunnaistettu kliininen tutkimus on perinteisesti ollut perusta, jolle lääketieteen käytäntöjä muuttava kliininen kehitys on perustettu. Klassinen lähestymistapa ei kuitenkaan ole optimaalisin henkilökohtaisen lääketieteen aikakaudella. Kliinisissä tutkimuksissa on vastattava kattavasti ja avoimesti kaikkien sidosryhmien tarpeisiin. Meidän on asetettava tehokkuuspalkit paljon korkeammalle kuin ne ovat tällä hetkellä prosessin alussa. "

Euroopan hematologiayhdistyksen johtaja Christine Chomienne kertoi EAPM: n suunnitelmista koulutuksen kesäkouluun vuonna 2016 täyttääkseen aukon hoitojen kehityksen ja etulinjan lääkäreiden tietämyksen välillä. Hän sanoi: "Terveydenhuollon ammattilaisten ei voida odottaa sopeutuvan uusiin tapoihin lähestyä potilaita ja selviytyä uudesta tekniikasta, elleivät he ole asianmukaisesti koulutettuja. ”Lääkkeitä määräävien, jakavien ja antavien ammattilaisten on oltava varmoja kohdennettujen hoitomuotojen taustalla olevasta tiedosta ja myös potilaiden kanssa käytäviä viestintätaitoja on kehitettävä.

Chomienne lisäsi: "Työnantajien, ammatillisten järjestöjen, sertifiointielinten, sääntelyvirastojen ja muiden on oltava mukana tarvittavien muutosten tekemisessä." John Bowis, entinen Yhdistyneen kuningaskunnan terveysministeri ja pääministerin arvo kansanterveydelle, sen vaikutus EU: n terveyspolitiikkaan käsittelevän istunnon puheenjohtaja, puhui rajat ylittävistä terveyskysymyksistä.

Hän sanoi: "Vuonna 1998 terveyspolitiikkaa ei siirtänyt komissio, neuvosto tai parlamentti, vaan Euroopan yhteisöjen tuomioistuin. Euroopan parlamentti nimitti minut rajatylittävän terveydenhuollon esittelijäksi.

"Oikeus rajatylittävään terveydenhuoltoon on nyt kirjattu EU: n lainsäädäntöön. Mutta se ei ole täydellinen, ja meidän on pyrittävä varmistamaan, että potilailla on nämä oikeudet. Kansalaisilla on nyt oikeus matkustaa toiseen Euroopan unionin osaan. saamaan lääketieteellistä hoitoa ja niin kauan kuin hoito oli normaalisti saatavilla kotimaassa ja korvattavat kustannukset olivat korkeintaan kuin kotimaassa olisi maksettu, potilaalle tulisi korvata korvaus. "

Angela Brand Maastrichtin yliopistosta puhui selkeästä tarpeesta luoda eurooppalainen translaatiotutkimusalusta (ETRP). Hän sanoi: "Keskittyneiden puheenjohtajavaltioiden, EAPM: n ja sidosryhmien kautta tässä huoneessa ja muualla meidän on luotava ETRP, jotta tutkimustulokset voidaan kääntää tehokkaasti innovatiivisiksi diagnooseiksi, terapioiksi, tuotteiksi ja prosesseiksi, joista on hyötyä eurooppalaisille potilaille, teollisuudelle ja yhteiskunnille. . ETRP: n olisi hänen mukaansa linkitettävä infrastruktuuri asiaankuuluvilla aloilla, mukaan lukien omiikka, patologia, biorepositoriot ja biopankit, jaettava asiantuntemus käännöstutkimuksen jatkumossa ja mahdollistettava kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien aktiivinen yhteistyö rakenteellisten, sääntelyyn liittyvien ja muiden esteiden poistamiseksi.

"Selvästi ratkaiseva tekijä ETRP: n menestyksen kannalta on erityisten rahoitusmekanismien nimeäminen kansallisella ja Euroopan tasolla, jotta Euroopan tieteellinen huippuosaaminen voidaan kääntää tehokkaasti", hän sanoi. Brand sanoi myös, että pitäisi olla: "Tutkimus mHealth-, Big Data-, Cloud Computing-, sekä tietoturva- ja anonymisointitekniikoiden lähentymisessä korkean suorituskyvyn tietojenkäsittelyn ja tiedonsiirron vaatimusten täyttämiseksi koko biotieteissä ja terveydenhuollon arvoketjuissa." Hän korosti myös "uusia omistusmalleja", kuten ajatus Data-osuuskunnista, joissa potilaat omistavat tiedot, voivat päättää, milloin ja missä niitä voidaan käyttää, ja valita, mihin tutkimusalueisiin korvaukset tulisi viedä.

Kaisa Immonen-Charalambous (Euroopan potilasfoorumi) totesi aiheesta, että potilaat ovat valmiita jakamaan tietojaan terveystarkoituksiin niin kauan kuin oikeat suojatoimet ovat käytössä. Tällä tavoin tietysti voidaan kehittää uusia hoitoja. Ja allianssin pääjohtaja Denis Horgan sanoi: "Potilaat ovat nykyään tietoisia kliinisistä parannuksista, jotka voidaan saavuttaa käyttämällä yksilöllisiä lääketieteellisiä työkaluja, kuten biomarkkeritestit. Potilaat tarvitsevat vaikutusmahdollisuuksia, mikä tarkoittaa hyvää tiedonsaantia ja kykyä osallistua täysimääräisesti keskusteluihin sairautensa hoidosta. "

Tarkemmin sanottuna hän huomautti, että jäsenvaltiot saattavat tarvita tukea kansallisten syöpähoitosuunnitelmiensa kehittämisessä sisällyttää biomarkkeritestaus välttämättömään ja vakiintuneeseen osaan parasta kliinistä käytäntöä. Samaan aikaan hän lisäsi: ”Säännökset jäävät usein tieteen taakse ja eivät tällä tavoin ole tarkoitukseen sopivia. Tämä johtuu siitä, että säännöksissä ei ennakoitu, mistä tulee räjähdys esimerkiksi henkilökohtaisissa lääkepohjaisissa kliinisissä tutkimuksissa.

”Emme voi ratkaista kaikkia ongelmia etukäteen, koska emme vielä tunne niitä kaikkia. Parasta mitä voimme tehdä, on luoda kehys, joka sallii todelliset toimet - vaikkakin sellaisia, jotka seuraavat, korostavat ja vastaavat arvojamme ohjeiden ja eettisten ohjeiden avulla. "

suuntaviivat ja eettiset säännöt. "

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa