Liity verkostomme!

general

Miksi kieltenoppiminen on edelleen tärkeää

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhä globalisoituvassa maailmassa, jossa englannin kieli on epäilemättä hallitseva, jotkut saattavat kysyä, onko muiden kielten puhuminen todella välttämätöntä. Esimerkiksi, monet matkustajat luottavat nyt Google-kääntäjään ja muita sovelluksia, jos heidän on tulkittava kylttejä ja muita ohjeita muissa maissa.

Tämä on kaikki hyvin, mutta siitä ei ole paljon apua, kun on aloitettava keskustelu, olipa kyseessä sitten liike- tai vapaa-ajan asia. Tosiasia on, että mitä useampia kieliä pystymme hallitsemaan, sitä enemmän meille avautuu mahdollisuuksia.

Annan vain yhden esimerkin, jos olet lomalla Espanjassa ja etsii alueen parasta tapasravintolaa, voit luottaa opaskirjaan saadaksesi suosituksia. Jos kuitenkin opit keskustelevan espanjan perusteet, voit saada tiedot suoraan joltakulta, joka tietää parhaat käyntikohteet. Kielten oppiminen on helpompaa kuin koskaan Internet-sivustoja, jotka kattavat useita kieliä, mukaan lukien espanja, runsaasti tutoreita jokaiselle eri hinnoilla. Tämän ylimääräisen ponnistuksen tekeminen etukäteen voi johtaa pitkälle, koska jokainen, jota lähestyt, menee todennäköisemmin vähän pidemmälle auttaakseen.

Kulttuurinen arvostus

Mainos

Sitten on kysymys siitä, voiko maan kulttuuria arvostaa syvällisemmällä ja autenttisemmalla tasolla, kun hänellä on ainakin ohimenevä kielen taito. Tämä voi tarkoittaa kykyä lukea sekä maan klassista että nykykirjallisuutta, tai jopa osallistua kulttuuritapahtumiin, kuten elokuvafestivaaleille ja mahdollisuus nauttia kyseisen maan elokuvista ilman, että sinun tarvitsee lukea tekstityksiä. Pystymällä myös poimimaan sekä kirjoitetun että puhutun sanan merkityksen hienovaraisuudet ja vivahteet voivat myös olla suoremmin yhteydessä niiden tekijöiden aikomuksiin ja merkityksiin.

Tietenkin kansojen rohkaiseminen kehittämään syvällisempää ymmärrystä naapureistaan ​​on aina ollut yksi EU:n keskeisistä periaatteista. sekä useita muita toisiaan täydentäviä periaatteita. Erasmus-ohjelma, joka on ollut erityisen tärkeä tässä, on ollut Erasmus-ohjelma, joka käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1987 ja päivitettiin Erasmus+ -ohjelmaan vuonna 2014. Vuosien mittaan tämä on antanut tuhansille opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa näköalojaan – ja viime aikoina on ollut erittäin tervetullutta. uutinen siitä ohjelmaa on tarkoitus vahvistaa huomattavasti. Osana tätä pyrkimyksenä on varmasti myös korostaa kieltenoppimisen tärkeyttä ja merkitystä sekä helpottaa sitä mahdollisimman monelle opiskelijalle.

Eikä vain yliopisto-opiskelijoiden uskotaan hyötyvän lisääntyneistä oppimismahdollisuuksista. On myös pyrkimys edistää elinikäisen oppimisen ja henkilökohtaisen kehityksen käsite myös aikuisilla. Uutta kielitaitoa hankkimalla, käytännön ja ammatillisen taidon lisäksi, on tarkoitus avata enemmän mahdollisuuksia myös sosiaaliseen ja fyysiseen liikkuvuuteen. Työmahdollisuuksia voisi siis avautua paitsi kansallisesti myös kansainvälisesti. Tämä kaikki lisää sen tosiasian, että kielten opiskelulle on edelleen erittäin vahvoja syitä. Ja mitä enemmän hän osaa hallita, sitä suuremmat edut voivat olla

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa