Liity verkostomme!

Erasmus

Komissio tekee Erasmus+:sta ja Euroopan solidaarisuusjoukoista entistä osallistavampia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on hyväksynyt puitteet, jotka lisäävät Erasmus+ -ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen osallistavuutta ja monipuolisuutta vuosiksi 2021–2027. Nämä toimenpiteet antavat konkreettisen muodon komission sitoumukselle vahvistaa huomattavasti näitä kahta ohjelmaa, ei ainoastaan ​​avaamalla paljon suuremmalle ihmismäärälle pääsyä oppisopimuskoulutukseen tai vapaaehtoistyöhön toisessa maassa, vaan ennen kaikkea tavoittamalla yhä useampia vähemmän. onnekkaita ihmisiä. Tämän päivän osallistamistoimien puitteilla komissio antaa vahvan sysäyksen tasa-arvon ja osallisuuden parantamiselle eurooppalaisella koulutusalueella ja pitää lupauksensa eurooppalaisen sosiaalisten oikeuksien pilarin periaatteessa 1, jonka mukaan jokaisella on oikeus osallistamiseen ja osallistamiseen. laadukasta koulutusta ja elinikäistä oppimista. Komissio seuraa tiiviisti näiden osallistamistoimien täytäntöönpanoa kansallisella tasolla kansallisten Erasmus+ -virastojen ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen kautta.

Jaa tämä artikkeli:

koulutus

Erasmus +: n tulevaisuus: Lisää mahdollisuuksia

Julkaistu

on

Löydä uusi Erasmus + -ohjelma suuremmasta budjetista suurempiin mahdollisuuksiin heikommassa asemassa oleville ihmisille.

Parlamentti hyväksyi Erasmus + -ohjelma 2021-2027ille 18. toukokuuta. Erasmus + on EU: n lippulaivaohjelma, jonka luominen on osoittautunut onnistuneeksi mahdollisuuksia nuorille ja heidän mahdollisuuksiensa löytää työpaikka.

Parlamentin jäsenet neuvottelivat ohjelmaa varten 1.7 miljardia euroa, mikä auttoi lähes kaksinkertaistamaan vuosien 2014--2020 talousarvion. Tämän pitäisi antaa noin 10 miljoonalle ihmiselle mahdollisuus osallistua toimintaan ulkomailla seuraavan seitsemän vuoden aikana, mukaan lukien opiskelijat, professorit, opettajat ja kouluttajat kaikilla sektoreilla.

- ammatillisen huippuosaamisen keskukset, joita parlamentin jäsenet ehdottivat, ovat nyt osa uutta Erasmus + -ohjelmaa. Nämä kansainväliset keskukset tarjoavat laadukasta ammatillista koulutusta, jotta ihmiset voivat kehittää hyödyllisiä taitoja avainaloilla.

Mainos

Parlamentin ensisijainen tavoite, ohjelma on nyt helpommin saatavilla ja osallistavampi. Tämä tarkoittaa sitä, että useampi epäedullisessa asemassa oleva voi osallistua kielikoulutukseen, hallinnolliseen tukeen, liikkuvuuteen tai verkko-oppimismahdollisuuksiin.

EU: n painopisteiden mukaisesti Erasmus + keskittyy digitaaliseen ja vihreään siirtymään ja edistää terveellistä elämäntapaa sekä elinikäistä oppimista aikuisille.

Mikä on Erasmus +?

Mainos

Erasmus + on EU: n ohjelma, joka tukee koulutuksen, nuorten ja urheilun mahdollisuuksia Euroopassa. Se alkoi opiskelijavaihto-ohjelmana vuonna 1987, mutta vuodesta 2014 se tarjoaa mahdollisuuksia myös kaiken ikäisille opettajille, harjoittelijoille ja vapaaehtoisille.

Yli yhdeksän miljoonaa ihmistä on osallistunut Erasmus + -ohjelmaan viimeisen aikana 30 vuotta että lähes 940,000 ihmistä hyötyivät ohjelmasta pelkästään vuonna 2019. Ohjelma kattaa tällä hetkellä 33 maata (kaikki 27 EU-maata sekä Turkin, Pohjois-Makedonian, Serbian, Norjan, Islannin ja Liechtensteinin) ja on avoin kumppanimaille ympäri maailmaa.

Mukaan Euroopan komissio, kolmannekselle Erasmus + -harjoittelijoista tarjoaa työpaikan yritys, jossa he ovat kouluttaneet. Lisäksi ulkomailla opiskelleiden tai harjoittaneiden nuorten työttömyysaste on 23% matalampi kuin ei-liikkuvien ikäisensä viiden vuoden kuluttua valmistumisesta.

Hakeminen

Erasmus + tarjoaa mahdollisuuksia ihmiset sekä organisaatioiden kaikkialta maailmasta.

Hakumenettely ja valmistelu voivat vaihdella sen mukaan, mihin ohjelman osaan haet. Löydä lisätietoja siitä tätä.

Erasmus + 2021--2027 

Erasmus 

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Brexit

Skotlannin hallitus kommentoi pyrkimyksiä jäädä Erasmusiin

Julkaistu

on

Kaivosmiehet ovat tyytyväisiä noin 150 parlamentin jäsenen tukeen, jotka ovat pyytäneet Euroopan komissiota tutkimaan, kuinka Skotlanti voisi jatkaa osallistumista suosittuun Erasmus-vaihto-ohjelmaan. Muutos tapahtuu viikko sen jälkeen, kun jatko- ja korkeakouluministeri Richard Lochhead kävi tuottavia keskusteluja innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaarin Mariya Gabrielin kanssa idean tutkimiseksi. Viime vuoteen asti järjestelmään osallistui vuosittain yli 2,000 skotlantilaista opiskelijaa, henkilökuntaa ja oppijaa, ja Skotlanti houkutteli suhteellisesti enemmän Erasmus-osallistujia kaikkialta Euroopasta - ja lähetti enemmän toiseen suuntaan - kuin mikään muu Yhdistyneen kuningaskunnan maa.

Lochhead sanoi: "Erasmuksen menettäminen on valtava isku tuhansille skotlantilaisille opiskelijoille, yhteisöryhmille ja aikuisopiskelijoille - kaikilta väestöryhmiltä - jotka eivät voi enää asua, opiskella tai työskennellä Euroopassa." Se sulkee myös oven ihmisille Skotlanti Erasmus-ohjelmassa kokea maamme ja kulttuurimme, ja on rohkaisevaa nähdä, että 145 Euroopan parlamentin jäsenen tunnustama tilaisuuden menetys, joka haluaa Skotlannin paikan jatkamisen Erasmus-ohjelmassa. Olen kiitollinen Terry Reintkelle ja muille parlamentin jäsenille heidän ponnisteluistaan ​​ja kiitän heitä ystävyyden ja solidaarisuuden osoittamisesta Skotlannin nuorille. Toivon vilpittömästi, että voimme onnistua.

"Olen jo käynyt virtuaalikokouksen komissaari Gabrielin kanssa. Olimme yhtä mieltä siitä, että vetäytyminen Erasmus-ohjelmasta on erittäin valitettavaa, ja jatkamme EU: n kanssa selvittämistä, kuinka Skotlannin jatkuva sitoutuminen ohjelmaan voidaan maksimoida. Olen myös puhunut Walesin hallituksen kollegani kanssa ja suostunut pitämään läheistä yhteyttä. "

Klikkaa tästä lisätietoa.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

koulutus

Komissio on tyytyväinen poliittiseen yhteisymmärrykseen Erasmus + -ohjelmasta

Julkaistu

on

Komissio on tyytyväinen Euroopan parlamentin ja EU: n jäsenvaltioiden välillä saavutettuun poliittiseen sopimukseen uudesta Erasmus + Ohjelma (2021--2027). Kolmikantaneuvottelut ovat nyt päättyneet, kunnes Euroopan parlamentti ja neuvosto ovat hyväksyneet säädöstekstit lopullisesti. Eurooppalaisen elämäntavan edistäminen Varapuheenjohtaja Margaritis Schinas sanoi: ”Erasmus on Euroopan tunnetuin ohjelma, helmi kruunuissamme. Erasmus-sukupolvet edustavat eurooppalaisen elämäntapamme ydintä. Yhtenäisyys monimuotoisuudessa, solidaarisuus, liikkuvuus, tuki Euroopalle rauhan, vapauden ja mahdollisuuksien alueena. Tämän päivän sopimuksella olemme valmiita seuraavalle ja suuremmalle Erasmus-sukupolvelle. "

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: "Olen tyytyväinen poliittiseen yhteisymmärrykseen uudesta Erasmus + -ohjelmasta. Erasmus + on yksi lippulaivaohjelmistamme. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana osallistuminen Erasmus + -ohjelmaan on lisännyt yli 10 miljoonan ihmisen henkilökohtaista, sosiaalista ja ammatillista kehitystä, joista lähes puolet on vuosina 2014--2020. Seuraavan ohjelmakauden budjetti on lähes kaksinkertainen ja pyrimme nyt saavuttamaan 10 miljoonaa lisää seuraavan seitsemän vuoden aikana. "

Erasmus + on yksi EU: n tähän mennessä menestyneimmistä aloitteista. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1987 ohjelma on laajentunut kattamaan kaikki koulutusalat varhaiskasvatuksesta ja kouluharjoittelusta ammatilliseen koulutukseen, korkea-asteen koulutukseen ja aikuiskoulutukseen. Se on hyödyttänyt yli 10 miljoonaa ihmistä. Uusi ohjelma, jolla on 24.5 miljardin euron oma budjetti käypinä hintoina ja 1.7 miljardin euron lisälisäys vuoden 2018 hintoihin, on paitsi osallistavampi ja innovatiivisempi myös digitaalisempi ja vihreämpi. Löydät lehdistötiedotteen tätä.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa