Liity verkostomme!

Erasmus

Komissio tekee Erasmus+:sta ja Euroopan solidaarisuusjoukoista entistä osallistavampia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on hyväksynyt puitteet, jotka lisäävät Erasmus+ -ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen osallistavuutta ja monipuolisuutta vuosiksi 2021–2027. Nämä toimenpiteet antavat konkreettisen muodon komission sitoumukselle vahvistaa huomattavasti näitä kahta ohjelmaa, ei ainoastaan ​​avaamalla paljon suuremmalle ihmismäärälle pääsyä oppisopimuskoulutukseen tai vapaaehtoistyöhön toisessa maassa, vaan ennen kaikkea tavoittamalla yhä useampia vähemmän. onnekkaita ihmisiä. Tämän päivän osallistamistoimien puitteilla komissio antaa vahvan sysäyksen tasa-arvon ja osallisuuden parantamiselle eurooppalaisella koulutusalueella ja pitää lupauksensa eurooppalaisen sosiaalisten oikeuksien pilarin periaatteessa 1, jonka mukaan jokaisella on oikeus osallistamiseen ja osallistamiseen. laadukasta koulutusta ja elinikäistä oppimista. Komissio seuraa tiiviisti näiden osallistamistoimien täytäntöönpanoa kansallisella tasolla kansallisten Erasmus+ -virastojen ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen kautta.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa