Liity verkostomme!

Kulttuuri

Lausunto: Voimme kaikki oppia toinen kieli!

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

signaturebBy Andrew Weiler

Monet ihmiset jossain vaiheessa harkita vieraan kielen opiskelu. Koska kuitenkin abysmally alhainen onnistumisprosentti hinnat kielten oppimiseen on oltava luultavasti yksi pahimmista opetetaan / opittuja taitoja menossa. Huolimatta siitä, että me kaikki onnistuivat oppimiseen ensimmäinen kieli, useimmat ihmiset kamppailevat oppimisen toinen. Joten mitä asettaa meidät pois meidän peli ja miten voimme kääntää, että noin?

Kuten olemme todistaneet, voimme oppia kieliä tekemällä sen ensimmäisinä vuosina, miksi myöhempinä vuosina kamppailemme niin paljon? Siitä on muutama syy, mutta kaiken ytimessä on se, että meille opetetaan kieliä kouluissa tehottomilla menetelmillä, kuten kieliopin käännösmallilla, jota käytetään edelleen, vaikka sitä onkin sokeroitu päällekkäin kommunikaatiotyyppisillä toimilla.

Mainos

Klo impressionable iässä meille opetetaan kieliä niin huonossa menetelmillä, joissa ilmeinen tuloksia, ja siten lopun elämämme taipumus uskoa, että tämä on tapa oppia kieliä, vaikka olemme ehkä kamppailleet. Kun se ei toimi, koska se poikkeuksetta ei valtaosa, useimmat tulevat uskomaan syy tähän on meidän kyvyttömyyteen, meidän puute piilevä ja / tai meidän huono muisti.

Totuus on, että me kaikki kehittäneet valmiuksia oppia kieliä oppimalla ensimmäinen. Tietenkin on olemassa muita tekijöitä, jotka tulevat esille kun me kasvaa, mutta pohjimmiltaan ne kyvyt eivät jotenkin kadonneet. Ne ovat siellä kaikille, jotka haluavat käyttää niitä. Ne, jotka ovat onnistuneita, suurimmaksi osaksi ovat niitä, jotka hyödyntää näitä valtuuksia.

Mitkä ovat erilaisia ​​kieltenopiskelun käytimme ja että voimme toteuttaa ja käyttää myöhempinä vuosina? Ennen minä luetella muutamia, meidän on tunnustettava, että kun aikuiset meidän on oltava ainakin valmis ottamaan uskossa, että meillä on kyky oppia kieliä korkea! Ilman tällaista uskomus, me sabotoida pyrkimyksiämme. Kuten Henry Ford sanoi: "Olipa uskomme voimme vai uskomme voi, olemme oikeassa."

Mainos
  • Tärkeä käsitys, että meidän täytyy tulla, että oppiminen on oppijan ajaa. Opetus- tai tekstejä, jotka jatkuvasti päättää, mitä teemme ja ei tehdä, on virheellinen, koska oppilaat taipumus subservient ohjeen sijasta aktiivisesti etsivät mitä vie niitä eteenpäin.
    Oppijat täytyy olla aktiivinen päättäessään eri näkökohtia oppimisen, ja oppia erottamaan, ovatko he oppivat, tai ovat todellakin oppinut mitään.
  • Kieli on osoitus koetusta todellisuudesta. Joten kielen oppimisessa todellisuuden on oltava selkeä, ei älyllinen rakenne. Joten kielioppiharjoitukset, joilla ei ole perustaa todellisuudessa, jota yritetään ilmaista, ovat hankalia tapoja oppia kieltä. Vaihtoehtoisesti harkitse kävelemistä talosi ympäri ja kuvaile, mitä olet tekemässä. "Kävelen makuuhuoneeni muuttuakseni". Tämä on loistava tapa harjoittaa nykyistä jatkuvaa.
  • Kääntäminen on tarpeellinen ja hyödyllinen työkalu, kun uuden kielen, mutta kun käytetään liikaa estää kehitystä kielten oppimisen taitoja kuten perustellun arvaamaan. Tällainen taito lepää keskittynyt ja jatkuvaa huomiota siihen, mitä tapahtuu noin tai mitä luet. Se on välttämätön taito, että meillä kaikilla on kyky, mutta voimme antaa sen liukua. Jos pidämme ryntää kaksikielisen sanakirjan, tai mitään sanakirjassa.
  • Kuuntelu on keskeinen taito, jos haluat oppia puhumaan toisella kielellä. Ilman kehittää aktiivisesti että kyky kaikilla aloilla, myös kuuntelua varten kielioppi, ääntäminen ja merkitys, kyky hallita että kieli on vakavasti haitannut. Tässä kohtaa Persoonallisessa asioita voidaan estää. Jos eivät ole hyvä kuuntelija in ensimmäinen kieli, koska haluat tulla kuulluksi J, kykyä hallita toista kieltä rajoitetaan ellet oppia olemaan tarkkaavainen, mitä muut sanovat, samoin kuin mitä sanot.

Joten jos olet pisteen, jossa esitetään oppia kieltä tai olet jossain tiellä, tekisit itsellesi palvelus ottamalla hieman aikaa huolellisesti valita, miten haluat oppia, tietäen, että teillä on kaikki, että se vie sinne, sinun tarvitsee vain löytää oikeat työkalut ja strategioita.

Continue Reading
Mainos

Kulttuuri

Komissio julkaisee Luova Eurooppa -kutsut kulttuurin ja luovien alojen tukemiseksi

Julkaistu

on

Komissio on käynnistänyt jäljellä olevat kulttuuri - ja luovien alojen ehdotuspyynnöt Creative Europe -ohjelma, jolloin käytettävissä on yhteensä 88 miljoonaa euroa. Tämä budjetti kattaa eurooppalaiset yhteistyöhankkeet kulttuurin, eurooppalaisten kirjallisten teosten levityksen ja lisääntyneen monimuotoisuuden alalla ja tarjoaa koulutus- ja esiintymismahdollisuuksia nuorille muusikoille.

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: "Kulttuuri ja luominen ovat eläviä aloja, jotka ovat kärsineet pahasta pandemiasta. Nyt kun rajoituksia poistetaan, on aika keskittyä kulttuuritoimintojen ja tapahtumapaikkojen kestävään elpymiseen. Luovan Euroopan budjetti seuraavien seitsemän vuoden ajan on kasvanut huomattavasti, ja tänä vuonna 88 miljoonaa euroa on jo käytettävissä tukemaan taiteilijoita, kirjailijoita ja esiintyjiä, jotka ovat yhteydessä Euroopan yleisöön. Kutsun kaikkia osapuolia tarkistamaan puheluiden ehdot ja käyttämään tätä mahdollisuutta. "

Ehdotuspyynnöt keskittyvät muun muassa eurooppalaiseen taiteelliseen yhteistyöhön ja innovaatioihin esimerkiksi yleisön sitoutumisen, sosiaalisen yhteenkuuluvuuden digitalisoinnin ja panoksen Euroopan vihreä sopimus. Eurooppalaisille foorumeille omistettu kutsu lisää erityisesti uusien taiteilijoiden näkyvyyttä, ohjelmointia ja mainostamista. Kiinnostuneet organisaatiot voivat nyt jättää hakemuksia, joiden määräajat vaihtelevat elokuun lopusta syyskuun loppuun hakemusten mukaan. Lisätietoja ja neuvoja eri puheluista on saatavilla osoitteessa tämä verkkosivu.

Mainos

Continue Reading

Kulttuuri

Luova Eurooppa: Yli 2 miljardia euroa kulttuuri- ja luovien alojen elpymisen, sietokyvyn ja monimuotoisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on käynnistänyt uudet toimet kulttuuri- ja luovien alojen tukemiseksi Euroopassa ja muualla ensimmäisen hyväksymisen jälkeen vuotuinen työohjelma Luova Eurooppa 2021--2027. Vuonna 2021 Luova Eurooppa myöntää ennennäkemättömän noin 300 miljoonan euron budjetin kulttuurialan ammattilaisten ja taiteilijoiden auttamiseksi yhteistyössä tieteenalojen ja rajojen yli uusien mahdollisuuksien löytämiseksi ja uusien yleisöjen tavoittamiseksi.

Hyväksyminen luo perustan uuden ohjelman ensimmäisille ehdotuspyynnöille. Nämä ehdotuspyynnöt ovat avoinna kaikille kulttuuri- ja luovilla aloilla toimiville organisaatioille. Seitsemän vuoden kokonaisbudjetti, 2.4 miljardia euroa, on kasvanut 63% edelliseen verrattuna. Luova Eurooppa pyrkii myös lisäämään kulttuurialan kilpailukykyä tukemalla samalla heidän pyrkimyksiään tulla vihreämmiksi, digitaalisemmiksi ja osallistavammiksi. Erityistä huomiota kiinnitetään kulttuuri- ja luovien alojen sietokyvyn ja elpymisen vahvistamiseen pandemian valossa.

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: "Yli 8 miljoonaa ihmistä eri puolilla EU: ta työskentelee kulttuuritoiminnassa. Kulttuuri ei tunne rajoja eikä kansallisuuksia. Taide edustaa ikkunaa maailmaan ja auttaa rakentamaan siltoja meille kaikille. Aikana, jolloin museot, elokuvateatterit, kulttuuriperintökohteet, teatterit alkavat avata uudelleen, haluan toistaa komission tuen kulttuuri- ja luoville aloille. Lisääntyneen budjetin avulla Luova Eurooppa pyrkii vahvistamaan alojen elpymistä ja edistämään samalla niiden tarjoamaa valtavaa monimuotoisuutta ja luovuutta. "

Sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton sanoi: "Taiteellinen ja luova ilmaisu on kulttuuri- ja luovien alojen sekä eurooppalaisen identiteettimme ytimessä. Uudistettu Luova Eurooppa -ohjelma antaa vauhtia maailmanlaajuisesti resonoiville eurooppalaisille tarinoille ja kasvattaa Euroopan luojia, tuottajia , jakelijoita ja näytteilleasettajia, joita pandemia on kärsinyt niin pahasti. Tukemalla yhteistyötä arvoketjun ja kielirajojen yli sekä uusia innovatiivisia liiketoimintamalleja, MEDIA tukee elävää ja kulttuurisesti monimuotoista audiovisuaalista ekosysteemiä. median moniarvoisuuden kasvavien uhkien aikana Luova Eurooppa tukee myös terveellistä ja kestävää uutismediasektoria kaikkialla unionissa. "

A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Continue Reading

Kulttuuri

EU lisää kulttuuria

Julkaistu

on

Parlamentin jäsenet ovat hyväksyneet kaikkien aikojen suurimman budjetin EU: n kulttuuri- ja luoville aloille - 2.5 miljardia euroa vuosiksi 2021--2027. yhteiskunta 

Luova Eurooppa on ainoa EU: n ohjelma, joka tukee yksinomaan kulttuuri- ja audiovisuaalialoja. COVID-19-pandemiaan liittyvien rajoitusten vuoksi taiteilijoille ja koko sektorille karkean jakson jälkeen parlamentti ja neuvosto sopivat 2.5 miljardin euron budjetista vuosille 2021--2027 joulukuussa 2020. hyväksyi sopimuksen toukokuussa 2021 pidetyssä täysistunnossa.

Parempi vastaus eri aloihin ja niiden tarpeisiin

Mainos

Luova Eurooppa on jaettu kolmeen eri osaan, jotta voidaan kunnioittaa eri alojen erityisluonteita ja vastata paremmin niiden tarpeisiin:

Kulttuuri keskittyy verkostoitumiseen, valtioiden väliseen ja monialaiseen yhteistyöhön kulttuuri- ja luovilla aloilla sekä vahvemman eurooppalaisen identiteetin ja arvojen edistämiseen kiinnittäen erityistä huomiota musiikkialaan, kuten parlamentin jäsenet neuvottelevat.

Media on omistettu edistämään rajat ylittävää yhteistyötä, liikkuvuutta ja innovaatioita; lisätään eurooppalaisten audiovisuaalisten teosten näkyvyyttä uudessa ympäristössä ja tehdä siitä houkutteleva erilaisille yleisöille, erityisesti nuorille.

Mainos

Alojen välinen Tavoitteena on kannustaa innovaatioihin, tukea monialaisia ​​hankkeita, parhaiden käytäntöjen vaihtoa ja vastata yhteisiin haasteisiin. Luova Eurooppa tukee myös: 

  • Euroopan kulttuuriperintötunnus 
  • Euroopan rakennusperintöpäivät 
  • Eurooppalaiset palkinnot musiikista, kirjallisuudesta, perinnöstä ja arkkitehtuurista  
  • Euroopan kulttuuripääkaupungit  
Tuki toiminnalle, jolla on EU: n lisäarvoa

Luova Eurooppa tukee toimia, jotka edistävät EU: n yhteisiä juuria, kulttuurista monimuotoisuutta ja rajat ylittävää yhteistyötä.

Osallisuuden ja sukupuolten tasa-arvon edistäminen

Parlamentin jäsenet varmistivat, että keskitytään osallisuuteen ja sukupuolten tasa-arvoon, edistetään vammaisten, vähemmistöjen ja epäedullisessa asemassa olevien ihmisten osallistumista sekä tuetaan naislahjakkuuksia.

Luova Eurooppa 

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa