Liity verkostomme!

Etusivu

Nokia ja Ericsson tiivistivät laajennetut T-Mobile US 5G -tarjoukset

SHARE:

Julkaistu

on

Ericsson ja Nokia kiittivät T-Mobile US: n kanssa allekirjoitettuja monen miljardin dollarin sopimuksia 5G-verkon laajentamisen jatkamiseksi, kun operaattori pyrkii parantamaan uusimman tarjouksensa kattavuutta, kapasiteettia ja ominaisuuksia.

Erillisissä lausunnoissa toimittajat korostivat viiden vuoden sopimustensa ja rooliensa merkitystä operaattorin 5G-verkon parantamisessa.

Laajennetun sopimuksen nojalla Nokia toimittaa tuotteita AirScale-radion käyttöympäristöstään tarjoten sen, mitä se kuvailee "erittäin kapasiteettiseksi 5G-kerrokseksi", käyttäen Massive MIMO -operaattoria operaattorin 2.5 GHz: n keskikaista-spektrillä. Toimittaja lisäsi käyttävänsä makro- ja pienisoluja parantaakseen matalilla ja mmWave-kaistoilla tuotettua palvelua.

Ericsson sanoi, että aktiivisten ja passiivisten antennien käyttöönotto tukee 5G-yhteyttä koko operaattorin taajuusalueella, mikä viittaa Massive MIMOn potentiaaliin keski- ja suurilla taajuuksilla tarjota "palavat nopeat nopeudet ja matalimmat latenssit, mikä tarjoaa laajennetun perustan nopealle 5G-käyttötapausten kehitys ”.

T-Mobile US kuvaili molempien sopimusten olevan "monen miljardin dollarin" arvoa.

Teknologiajohtaja Neville Ray sanoi, että "pitkäaikaisten 5G-kumppaneiden" kanssa tehdyt sopimukset antaisivat sen tarjota "yhä parempia kokemuksia asiakkaillemme tulevina vuosina".

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa