Liity verkostomme!

EU

EU: n ja Ukrainan suhteet ovat valokeilassa

Julkaistu

on

EU ja Yhdysvallat tekevät paljon Ukrainan hyväksi uudistusten, paitsi talousuudistusten, myös oikeusjärjestelmän uudistusten, suhteen, kirjoittaa Martin Banks.

Viimeisten kuuden vuoden aikana Ukraina on osana oikeudellisia uudistuksia kehittänyt ja hyväksynyt muutoksia perustuslakiinsa hyväksymällä noin tusina lakia.

Uusi korkein oikeus, korkeampi korruptiontorjuntatuomioistuin perustettiin, tuomareiden pätevyysarviointi ja muut prosessit ovat alkaneet, joilla kaikilla on myönteinen vaikutus oikeusjärjestelmään ja korruption torjuntaan. EU oli aktiivisesti mukana kaikissa näissä uudistuksissa.

Tulos ei kuitenkaan ole vielä täyttänyt odotuksia. Vuonna 2019 Ukrainan Euroopan neuvoston toimiston Razumkov-keskuksen mielipidekysely osoitti 46 prosentin mielestä, että oikeuslaitoksen uudistus ei ole vielä alkanut ollenkaan ja että 43 prosenttia suhtautuu kielteisesti oikeuslaitoksen uudistamiseen.

Ukrainan korruptio kukoistaa edelleen, ja oikeusjärjestelmä on tullut entistä tehottomammaksi kuin ennen. Samaan aikaan jotkut ukrainalaiset poliitikot käyttävät aktiivisesti oikeuslaitoksen uudistamista omien etujensa kannalta. Erityisesti entinen presidentti Petro Poroshenko käytti oikeuslaitoksen uudistamista saadakseen hallinnan tuomioistuimista. Ja hän onnistui vain muutaman tuomarin kanssa, jotka uskaltivat tehdä päätöksiä Poroshenkon tahdon vastaisesti.

Tämän seurauksena järjestelmästä poistuneiden kokeneiden tuomareiden määrä on kasvanut vuodesta 2014. Joillakin Ukrainan tuomioistuimilla ei ole lainkaan tuomareita, ja tuomioistuimet ovat keskeyttäneet työnsä, mikä tekee kansalaisille vaikeaksi tai mahdottomaksi saada oikeutta lainkaan.

Alkuvuodesta 2020 oikeuslaitoksen henkilöstöpula oli lähes 30 prosenttia. Tämä vaikuttaa oikeudenkäyntien laatuun ja tapausten käsittelyn ajoitukseen. Epäillyt viipyvät tutkintavankeudessa kohtuuttoman ajan, tapaukset kasaantuvat ja oikeuden dynamiikka hidastuu, mikä johtaa sosiaalisiin jännitteisiin.

Lähes kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että toteutetut uudistukset osoittautuivat täysin tehotoniksi, mutta miksi näin tapahtuu? Miksi kaikki ponnistelut ovat olleet turhia? Kysymystä oli tarkoitus käsitellä Kiovassa pidetyssä kansainvälisessä konferenssissa "Dialogue about Justice - 2", mutta tapahtuma oli häiriintynyt pahasti.

EU: n päättäjät ja virkamiehet peruuttivat osallistumisensa konferenssiin, kun he oppivat edellisenä päivänä, että paneeli koostui joistakin ihmisistä, joilla oli "epäilyttävä" maine.

Jopa ne, jotka päättivät osallistua, joutuivat ongelmiin. Heti sen alkamisen jälkeen saatiin tuntematon viesti Parkovyi ECC -rakennuksen kaivoksesta, johon konferenssin osallistujat kokoontuivat.

Kaikkien läsnäolijoiden oli poistuttava tiloista ja odotettava ulkona tunnin ajan, kun poliisi tarkasti rakennuksen.

Miksi joku yritti häiritä konferenssia? Ukrainan "Vzglyad" -lehdessä sanottiin, että konferenssi yritti häiritä Poroshenkoon keskittyviä organisaatioita ja rakenteita.

Toimittajat keskustelivat yhden tällaisen järjestön edustajan kanssa, joka edisti oikeuslaitoksen uudistamista Ukrainassa ja joka sanoi, että Ukrainassa vain tietyillä kansalaisjärjestöillä on oikeus ottaa yhteyttä eurooppalaisiin oikeuslaitoksen ja muiden uudistusten alalla.

Ukraina sanoi, että hän on muodostanut "kastin" uudistajista, jotka eivät salli kenenkään muun keskustella uudistuksista ilman heidän lupaansa, ja juuri nämä päättävät, kuka Ukrainassa on "epäilyttävä", eli kenellä EU: n edustajilla ei ole oikeutta kommunikoida .

Yksi konferenssin osanottajista oli tunnettu ukrainalainen lakimies Rostislav Popovich, joka totesi, että se oli toinen tällainen korkean tason keskustelu oikeuslaitoksen uudistamisesta - ensimmäinen käytiin viime vuonna Euroopan parlamentissa. Hän kirjoitti Facebook-sivullaan: ”Kiovan tapahtumaan osallistui kansanedustajia, ylemmän oikeusasteen tuomareita, johtavia asianajajia, parlamentin jäseniä ja asiantuntijoita Euroopasta, Yhdysvalloista ja Israelista. Kokoonpano oli edustava ja keskustellut aiheet olivat ajankohtaisia. Mutta sen pitäminen Kiovassa oli hyvin vaikeaa - ei koronaviruksen takia, vaan siksi, että konferenssin häiritsivät ihmiset, jotka kirjoittivat kirjeitä parlamentin jäsenille ja vaativat, että he kieltäytyisivät osallistumasta puhuen "oudoista" osallistujista.

"Miksi niin outo reaktio? Se johtui siitä, että he eivät pitäneet konferenssia eivätkä he valinneet osallistujia. He eivät halunneet antaa eurooppalaisten oppia totuutta maan todellisesta tilanteesta ja täällä toteutetuista "uudistuksista". "

Hän uskoo, että Ukrainassa on ihmisiä, jotka "loivat oikeusjärjestelmän ongelmista ja monista muista ongelmista".

Popovichin mukaan he "monopolisoivat" oikeuden puhua maan puolesta Euroopan ja muiden länsimaisten kumppaneiden kanssa. "Nämä ihmiset eivät yleensä ymmärrä aihetta, eivät ymmärrä todellista tilannetta ja edistävät" uudistuksia ", jotka epäonnistuvat yksi toisensa jälkeen ja vain pahentavat tilannetta. Samalla aktivistit eivät ole vastuussa tuloksesta. Lisäksi heille huonompi on parempi. Niin kauan kuin maassa on ongelmia, nämä ihmiset saavat apurahoja taistella näitä ongelmia vastaan. "

Hän väittää, että EU kommunikoi Ukrainassa yksinomaan pienen ryhmän kanssa, joka kutsuu itseään kansalaisyhteiskunnaksi - enimmäkseen aktivisteja, jotka rahoitetaan EU: n ja kansainvälisten järjestöjen apurahoilla. He pyrkivät edustamaan kaikkia ukrainalaisia ​​ja ovat usein niitä, joiden kanssa eurooppalaiset poliitikot ovat usein yhteydessä keskustelemaan uudistuksista.

Tosiasiassa, asianajajan mukaan, nämä aktivistit "eivät edustaa ketään - heillä ei ole tukea eikä edes kunnioitusta ukrainalaisten keskuudessa, ja heitä syytetään usein korruptiosta".

Hän totesi oikeuslaitoksen uudistamista ajavien vaatimuksesta, että ne, jotka työskentelevät suoraan oikeusjärjestelmässä, "erotettiin" - tuomarit, asianajajat ja asianajajat. Hän sanoo, että tämä on epänormaali tilanne missään maassa ja yksi syy siihen, miksi uudistukset epäonnistuivat.

On täysin ymmärrettävää, miksi harvat ihmiset Euroopassa näyttävät ymmärtävän hyvin Ukrainan tapahtumia, syystä miksi eurooppalaiset, jotka edistävät tiettyjen toimimattomien oikeuslaitoksen uudistusten malleja, pahentavat tilannetta.

Euroopan olisi pidettävä yhteyttä paitsi ammattiaktivisteihin myös laajempaan Ukrainan ihmisryhmään voidakseen muodostaa objektiivisen kuvan maassa tapahtuvasta tilanteesta. Tämä varmistaisi, että uudistukset todella hyödyttävät Ukrainaa: ukrainalaiset ovat jo osoittaneet vastustavansa Venäjän ulkoista hallintoa. Mutta nyt he sanovat, että Ukraina on joutunut lännen ulkoisen valvonnan alaisuuteen ja ukrainalaiset eivät hyväksy tällaista tilannetta.

Tällä voi olla dramaattisia seurauksia, ja jotkut poliitikot vaativat jo Euroopan yhdentymisen hylkäämistä, kun tällaiset vetoomukset saavat äänestäjien kannatusta.

EU

Frontex ilmoitti sisäisestä tutkimuksesta tiedotusvälineiden ilmoituksista Egeanmeren takaiskuista

Julkaistu

on

Viime viikolla (23. lokakuuta) Bellingcat * ilmoitti, että EU: n rajavirasto Frontex osallistui laittomiin työntöihin.

Kysyi raportti (26. lokakuuta) Euroopan komission maahanmuuttoasioiden edustaja Adalbert Jahnz sanoi: "Olemme todellakin nähneet Bellingcatin ja useiden muiden tiedotusvälineiden raportin ja suhtaudumme asiaan erittäin vakavasti. Komissio on syvästi huolestunut ilmoituksista takaiskuista tai muusta EU: n lainsäädännön rikkomisesta, mukaan lukien perusoikeuksien ja turvapaikkaoikeuksien suojaamista koskevat suojatoimet. "

Jahnz sanoi, että sisäasioista vastaava komission jäsen Ylva Johansson oli ollut yhteydessä Frontexin ja Kreikan viranomaisten pääjohtajaan. Komissio aikoo: "odottaa sekä Kreikan viranomaisten että Frontexin tutkivan tällaiset raportit perusteellisesti ja varmistavan EU: n lainsäädännön täydellisen noudattamisen. Pidämme tiiviissä yhteydessä sekä Kreikan viranomaisiin että Frontexiin vaaditun seurannan suhteen. "

Tänään (27. lokakuuta) Frontex ilmoitti sisäisestä tutkimuksesta tiedotusvälineiden raporteista, mutta lisäsi, että "asiakirjoista tai muista aineistoista ei ole löydetty perusteluja syytöksille lain tai Frontexin käytännesääntöjen rikkomisesta lähetettyjen upseerien toimesta."

Frontexin pääjohtaja Fabrice Leggeri sanoi: "Keskustelussa ja yhteyksissä ilmoitin EU-komissaarille Ylva Johanssonille, että tutkimme useiden uutisjärjestöjen esittämiä syytöksiä, jotka liittyvät toimintaamme Kreikan ulkorajoilla. Pyrimme noudattamaan korkeimpia rajavartiostandardeja kaikessa toiminnassamme, emmekä siedä perusoikeuksien loukkauksia missään toiminnassamme. "

Frontexilla ei ole valtuuksia tutkia EU: n jäsenvaltioiden toimintaa, mutta se on toteuttanut kaksi tutkimusta "operatiivisessa vuoropuhelussa" Kreikan kanssa eikä löytänyt todisteita laittomista teoista yhdessä tapahtumassa ja tutkii edelleen toista. Frontex sanoo, että itäisen Egeanmeren tilanne on ollut monimutkainen aluksille, jotka Frontex on asettanut partioimaan Kreikan ja Turkin välisten erimielisyyksien vuoksi heidän merirajojensa vuoksi, ja sen mukaan tämä on vaikuttanut alueen etsintä- ja pelastustoimiin.

A yhteinen tutkimus Bellingcat, Lighthouse Reports, Der Spiegel, ARD ja TV Asahi, jotka saivat Tutkiva journalismi Euroopalle Rahasto havaitsi, että Frontexin omaisuus oli osallisena yhdessä työntöonnettomuudessa Kreikan ja Turkin merirajalla Egeanmerellä, oli läsnä toisella ja on ollut lähellä vielä neljää maaliskuun jälkeen. Palautukset tai palauttaminen on kielletty kansainvälisen oikeuden mukaan.

* Bellingcat on riippumaton kansainvälinen tutkijoiden, tutkijoiden ja kansalaisjournalistien kollektiivi

Continue Reading

koronavirusantigeenin

EAPM: Miksi sidosryhmien välisen luottamuksen lisäämisen on oltava etenevä terveys

Julkaistu

on

Hyvää huomenta, ja tervetuloa yksi ja kaikki viikon ensimmäiseen päivitykseen European Alliance for Personalized Medicine (EAPM). Tulemme EAPM: n kiireisen kuukauden takana lokakuussa, kun seuraimme miljoonan genomin kokousta ja EU: n Saksan puheenjohtajakauden konferenssia sekä sitoutumista EU: n syöväntorjuntasuunnitelmaan, jolla pyritään asettamaan puitteet syövän torjunnalle. Hieman myöhemmin tällä viikolla on odotettavissa kuukausittainen EAPM-uutiskirje, kirjoittaa EAPM pääjohtaja Denis Horgan.

Luottamus ja hallinto

Huolimatta jäsenvaltioiden pätevyydestä monilla aloilla, tarvitaan epäilemättä mahdollisimman paljon yhteistä eurooppalaista terveyslainsäädäntöä, mutta sen on oltava oikea lainsäädäntö. Valitettavasti kokemus on osoittanut, että erilliset säännöt jokaisessa jäsenvaltiossa eivät todellakaan toimi useista syistä. Esimerkiksi se johtaa usein tutkimus- ja kehitysympäristöön, joka ei ole kilpailukykyinen, hidastaa innovatiivista dynamiikkaa ja viime kädessä muodostaa esteen hoitamattomien tautien tehokkaiden hoitomuotojen syntymiselle. Alan kaikkien integraation, yhteistyön, vuoropuhelun ja lisääntyneen luottamuksen ansiosta sidosryhmät voivat auttaa luomaan oikeat puitteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Lisätietoja EAPM: n tavoitteista tältä osin myöhemmin.

Eurooppa tarvitsee "vakavaa kiihdytystä" koronaviruksen torjunnassa: WHO

Eurooppa tarvitsee "vakavaa kiihdytystä" koronaviruksen torjunnassa, ja kontaktien jäljittämiskyvyn puute saattaa ajaa taudin pimeyteen, sanoi Maailman terveysjärjestön ylin virkamies maanantaina 26. lokakuuta. Euroopassa kuva on väistämättä synkkä, kun joukko maita ilmoitti ennätyskasvusta, jota johti Ranska, joka ilmoitti yli 50,000 250,000 päivittäistä tapausta ensimmäistä kertaa sunnuntaina, kun taas maanosa ylitti 46 46 kuoleman kynnyksen. Maailman terveysjärjestön XNUMX maata vastasi XNUMX prosenttia maailman tapauksista ja lähes kolmanneksen kuolemista, kertoi WHO: n suurin hätätilanteiden asiantuntija Mike Ryan. "Tällä hetkellä olemme selvästi tämän viruksen takana Euroopassa, joten siihen pääseminen vie jonkin verran kiihtyvyyttä siihen, mitä teemme", Ryan kertoi tiedotustilaisuudessa.

Luottamuksen antaminen muiden käsiin

Ihmisen varhaisimmista hankkeista terveydenhoitoon, kun shamaanit, papit tai lääkemiehet palvelevat sairaita, luottamus on ollut potilaan ja hoitajan välisen sopimuksen keskiössä. Ihmiset haavoittuvimmillaan he asettavat itsensä toisten käsiin, luottamukseen - tai ainakin uskoon - hyötyyn ja helpotukseen. Tämä kompakti on yhtä pätevä nykypäivän tiede- ja tekniikkamaailmassa. Lääketieteen nopea kehitys viimeisten 50 vuoden aikana ja etenkin 25 viime vuoden eksponentiaalinen hyppy ovat luoneet mahdollisuuksia, joita ei voida kuvitella vasta pari sukupolvea sitten. Genomiikka antaa yhä enemmän mahdollisuuden keskittyä tautien taustalla olevaan luonteeseen - ja terveyden taustalla oleviin prosesseihin. Tämän seurauksena asteikon toisessa päässä on kasvava kyky hoitaa pienempiä väestöryhmiä - harvinaislääkkeillä harvinaisia ​​sairauksia varten tai validoiduilla pediatrisilla lääkkeillä tai pitkälle kehitetyllä terapialla ja yksilöllisen lääketieteen kehittyessä. Ja asteikon toisessa päässä terveysviranomaiset alkavat hyödyntää runsaasti tietoa terveyden kehityssuuntauksista, alttiudesta ja sellaisten erillisten hoitovaihtoehtojen arvosta, jotka voivat parantaa radikaalisti terveydenhuoltojärjestelmien hallintaa. Joten shamaaniin sijoitettu luottamus on vielä tärkeämpää tänään . Todisteisiin perustuvan lääketieteen ja järjestäytyneiden terveyspalvelujen ilmaantuminen, joita hallitukset valvovat, antaa potilaille tietyn varmuuden siitä, että heidän etuihinsa suhtaudutaan järjen, oikeudenmukaisuuden ja uskon perusteella.

Neuvosto on tyytyväinen mahdollisuuteen luoda eurooppalainen terveystietotila

Eurooppa-neuvosto on tyytyväinen eurooppalaiseen datastrategiaan, joka tukee EU: n maailmanlaajuisia digitaalisia tavoitteita rakentaa todellinen kilpailukykyinen eurooppalainen tietotalous. Eurooppa-neuvosto on tyytyväinen yhteisten eurooppalaisten tietotilojen luomiseen strategisilla aloilla ja kehottaa erityisesti komissiota asettamaan etusijalle terveystietotilan, joka olisi perustettava vuoden 2021 loppuun mennessä ja joka mainitaan keinona vahvistaa välitöntä vastausta COVID-19: een.

Ja minäDigitaalisen terveyden parissa työskentelee paitsi komissio, myös Maailman terveysjärjestö esittelee digitaalista terveyttä koskevan maailmanlaajuisen strategiansa, joka on tarkoitus viedä Maailman terveyskokoukseen marraskuussa. WHO on parhaillaan laatimassa investointeja tämän strategian toteuttamiseksi, ja jäsenvaltioiden hyväksyntää odotetaan, WHO: n tiedotusjohtaja Bernardo Mariano Jr on sanonut. Mutta julkinen luottamus on jälleen suuri näkökohta, ja kriitikot kysyvät, ovatko ihmiset halukkaita jakamaan tietojaan EU: n laajuisella alustalla ja onko tasapainotettava hallinto täysimääräisen osallistumisen varmistamiseksi.

Tarkkuuden ja tehon parantaminen satunnaistetuissa kokeissa COVID ‐ 19-hoitoja varten

Aika on olennaista arvioitaessa potentiaalisia lääkkeitä ja biologisia aineita COVID ‐ 19: n hoitoon ja ehkäisyyn. Tällä hetkellä on 876 satunnaistettua kliinistä tutkimusta (vaiheet 2 ja 3), jotka koskevat COVID-19-hoitoja. Kovariaattisäätö on tilastollinen analyysimenetelmä, jolla voidaan parantaa tarkkuutta ja pienentää tarvittavaa näytekokoa huomattavalle määrälle näitä kokeita. Vaikka Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ja Euroopan lääkevirasto suosittelevat kovariaattisäätöä, sitä käytetään liian vähän, etenkin COVID-19-kokeissa yleisten lopputulosten (binääriset, järjestysnumerot ja tapahtumien aika) perusteella. Simuloiduissa kokeissa, joiden näytekoko vaihteli 100: sta 1000: een osallistujaan, on ollut huomattavia tarkkuushyötyjä kovariaattisäätöjen avulla - vastaa 4–18% tarvittavan otoskokon pienennyksiä halutun tehon saavuttamiseksi.

EAPM keskustelee luottamuksesta ja hallinnosta vuoden 2021 alkupuolella tulevissa puheenjohtajavaltion konferensseissa

Euroopassa jäsenvaltioiden keskinäinen riippuvuus tekee välttämättömäksi ja toivottavaksi, että suuri osa valvontatehtävistä järjestetään EU: n tasolla. Se on väistämättä tietysti nykyään monimutkaisempi kompakti. Jokaisen järjestelmän komponentin, josta ihmiset ovat rutiininomaisesti riippuvaisia ​​terveydestään, on täytettävä oma osansa alennuksesta. Näistä luottamuskysymyksistä keskustellaan EAPM: n kahdessa puheenjohtajakauden konferenssissa suunnitteilla varten Tammikuussa ja heinäkuussa 2021 käsitellään näitä hallintotavan elementtejä.

Terveysministeri mainitsee EU: n vahvimman kannan WHO: ssa viime vuosina

Saksan terveysministeri Jens Spahn on äskettäin puhunut "vahvimmasta EU: n tason kannasta WHO: n suhteen ainakin viime vuosina". Spahn lisäsi, että hän kannattaa "EU: n vahvemman roolin saavuttamista" WHO: ssa ja globaalissa terveydenhuollossa yleensä. "Meidän ei pidä jättää [sitä] USA: lle ja Kiinalle soittamaan laukauksia", hän sanoi.

Julkinen kuuleminen rintaimplantteista

Perjantaina (23. lokakuuta) tEuroopan komissio käynnisti julkisen kuulemisen rintaimplanttien turvallisuutta koskevasta alustavasta lausunnosta. Terveys-, ympäristö- ja kehittyviä riskejä käsittelevän tiedekomitean (SCHEER) lausunto perustuu anaplastiseen suurisoluiseen lymfoomaan (ALCL). Asianomaiset osapuolet voivat esittää huomautuksensa 7. joulukuuta mennessä.

Tehohoito yksiköt "voidaan ylittää viikkoina", varoittaa WHO

Maailman terveysjärjestö on varoittanut, että tehohoitoyksiköt Euroopassa voivat olla hukkua muutamassa viikossa ja että välittömät toimet olennainen välttää välttämättömien terveydenhuoltojärjestelmien romahtaminen ja koulujen sulkeminen. "Monissa Euroopan kaupungeissa ICU: n kapasiteetti saavutetaan tulevina viikkoina ”, kertoi WHO: n tekninen johtaja COVID-19: lle Maria Van Kerkhove. WHO: n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus varoitti, että koko maailma ja erityisesti pohjoinen pallonpuolisko olivat "kriittisessä vaiheessa".

Ja siinä kaikki nyt - Älä etsi EAPM-uutiskirjettä, joka on saatavana myöhemmin tällä viikolla, ja pysy turvassa ja hyvin.

Continue Reading

EU

Sekoittuuko kukaan Yhdysvaltain vaaleihin?

Julkaistu

on

Viimeisessä pääkeskustelussa ennen 3. marraskuuta pidettyjä presidentinvaaleja Donald Trump ja Joe Biden ristiriidassa taloudellisten siteiden kanssa Venäjään ja Kiinaan. Molemmat ehdokkaat esittivät väitteitä toista vastaan, kirjoittaa Graham Paul.

Trump on ansainnut yli 200 miljoonaa dollaria tuloja ulkomaisista liiketoiminnoistaan ​​vuodesta 2016 lähtien, reagoivan politiikan keskuksen mukaan. Tarkkoja summia on vaikea laskea, mutta ne ovat satoja miljoonia dollareita.

Sen sijaan lavalla Biden vaati sitä "En ole koskaan ottanut elämässäni penniäkään mistään ulkomaisesta lähteestä".

Hän yritti kääntää pöydät presidentti Trumpia vastaan: "Olen julkaissut kaikki veroilmoitukseni. 22 vuotta. Mene katsomaan niitä. 22 vuotta veroilmoituksistani. Et ole julkaissut yhtä yksinäistä vuotta veroilmoituksistasi. Mitä piilotat? Miksi et halua?"

Trump väitti, että Biden sai miljoonia "Venäjän kautta osana pitkää vahvistamatonta väitettä Bidenistä ja hänen perheensä taloudellisista eduista."

"Joe sai 3.5 miljoonaa dollaria Venäjän kautta, ja se tuli Putinin kautta, koska hän oli erittäin ystävällinen Moskovan entisen pormestarin kanssa", presidentti sanoi.

"Ansaitsit 3.5 miljoonaa dollaria, Joe!" hän sanoi.

Trump näytti sekoittavan Bidenin poikansa Hunterin lailliseen liiketoimintaan.

Valtti"kampanja on yrittänyt epätoivoisesti todistaa, että jotkut Hunter"rahat menivät Joelle, mutta toistaiseksi he eivät ole todistaneet tapaustaan.

Mitä me do tietää edellisistä vaaleista on että USA syytti Venäläinen liikemies Evgeny Prigozhin ja hänen kumppaninsa, joita syytettiin yritysta destabilise Yhdysvaltain poliittinen järjestelmä sosiaalisen median avulla ja väitetään käyttävän väärennetyt tilit vaikuttaaEri roduryhmät.

Mutta ei kukaan väittää, että Kreml tukee Donald Trumpia näissä vuoden 2020 vaaleissa?

Venäjän presidentti Putin sanoi äskettäin, että hänen perusideologiansa on paljon lähempänä demokraattisen puolueen perusarvoja, joka jättää vähän tilaa epäilemättä noin hänen oma poliittinen mieltymykset.

As pahamaineinen Evgeny Prigozhin? No, viime aikoina tiedotusvälineet ovat palanneet hänen väitetystä toiminnastaan ​​Libyassa, mutta eiasia sekaantumisesta Yhdysvaltain vaaleihin tällä kertaa.

On nyt oikea aika kysyä onko Putinin miljardööri is yrittää auttaa Donald Trumpia? Media ei ole paljastanut yhtään yhteydet Prigozhinin ja Trumpin välillä vaalit joukkue-.

Mutta on olemassa monia eri kansainvälinen liitännät löytyy Prigozhinilta, joka on vuosien varrella tavannut lukemattomia maailman johtajia ja poliittisia julkkiksia.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa