Liity verkostomme!

Etusivu

#Magnitsky Yhdysvaltain hallitus pakottaa Venäjän virkamiehet, jotka syyttivät postuumisti Sergei Magnitskyä paljastamastaan ​​230 miljoonan dollarin petoksesta.

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

160118Sergei_MagnitskyFinal2Yhdysvaltain hallitus on ilmoittanut viisumikielloista ja varojen jäädyttämisestä useille Venäjän virkamiehille, jotka ovat osallistuneet Sergei Magnitskin postuumiseen syytökseen hänen todellisuudessa paljastamastaan ​​230 miljoonan dollarin petoksesta.

"Tämä on tärkeä edistysaskel jatkuvassa oikeudenmukaisuuden taistelussa Sergei Magnitskin tapauksessa. Kansainvälisestä tuomiosta huolimatta Venäjän viranomaiset syyttävät edelleen väärin Sergei Magnitskyä hänen paljastamastaan ​​ja paljastamastaan ​​230 dollarin varkaudesta Venäjän hallitukselta. Nämä pakotteet osoittavat, että rikoksessa mukana olevien ihmisten ei ole hyväksyttävää piiloutua tappamansa miehen taakse " sanoi Magnitsky Justice -kampanjan johtaja Bill Browder.

Yhdysvaltain valtiovarainministeriön ilmoittamaan uuteen Magnitskyyn liittyvään pakoteluetteloon kuuluu neljä Venäjän sisäasiainministeriön virkamiestä, jotka ovat osallistuneet postuummeihin Sergei Magnitskyä vastaan:

Mainos

1) Aleksei Anichin, luettelon vanhin venäläinen virkamies, oli (kesäkuuhun 2011 saakka) varapuheenjohtaja ja Venäjän sisäministeriön tutkintakomitean johtaja, joka järjesti Sergei Magnitskin pidätyksen ja pidätyksen, ja painosti häntä vetäytymään todistus Venäjän sisäasiainministeriön virkamiehistä 230 miljoonan dollarin petoksessa, jossa Alexei Anichin allekirjoitti henkilökohtaisesti asetuksen kyseisissä menettelyissä heinäkuussa 2008. Sergei Magnitskin kuoleman jälkeen Anichinin johtamassa tutkintakomiteassa esitettiin väärät syytteet Sergei Magnitskylle postuumisti.

2) Venäjän sisäministeriön eversti Pavel Lapshov toimi (lokakuuhun 2012 asti) sisäministeriön tutkintakomitean järjestäytyneen rikollisuuden ja korruption osaston päällikkönä. Hän ilmestyi lehdistötilaisuudessa joulukuussa 2011 esittämään väärät postuumiset syytökset Magnitskylle ja vapauttamaan avunantajat.

3) Boris Kibis, Venäjän sisäministeriön tutkija, joka vuosina 2011-2012 oli vastuussa Sergei Magnitskyä vastaan ​​hänen kuolemansa jälkeen aloitetusta postuumisesta menettelystä. Kibis antoi myös useita kutsuja Sergei Magnitskin äidille ja yritti poistaa hänen lakimiehensä, joka haastoi postuumisen menettelyn.

Mainos

4) Oleg Urzhumtsev, on Sergei Magnitskin paljastaman rikollisjärjestön läheinen avustaja. Hän oli Venäjän sisäasiainministeriön tutkija, joka oli vastuussa rikollisen salaliiton tutkinnasta. Tässä roolissa hän vapautti sen keskeiset jäsenet ja syytti postuumisti Sergei Magnitskyä Magnitskin paljastamasta 230 miljoonan euron petoksesta. Tutkija Oleg Urzhumtsev matkusti Magnitskin paljastaman rikollisen salaliiton '' tutkinnasta '' yhdessä Andrei Pavlovin ja Julia Mayorovan, kahden avainhenkilön, kanssa, joiden roolia rikollisessa salaliitossa hänen piti tutkia, Ukrainaan ja takaisin Venäjälle kahdeksan- 8. heinäkuuta 10

Sitten hän kysyi heiltä kahden seuraavan kuukauden aikana, 21. elokuuta ja 21. syyskuuta 2008, rikollisen salaliiton olosuhteista ja havaitsi väärinkäytökset heidän toiminnassaan. Oleg Urzhumtsevin yhteys Andrei Pavlov, rikollisen salaliiton johtajan Dmitry Klyuevin läheinen avustaja, jolle itse oli aiemmin määrätty seuraamuksia Magnitsky-lain nojalla, menee jo vuonna 2005 yhteisen matkakuvio.

"Magnitsky-lain oli tarkoitus olla avoin prosessi, ja tarkastelemme tilannetta säännöllisesti selvittääkseen, onko mahdollisia muita nimityksiä" sanoi Yhdysvaltain ulkoministeriön virkamies.

Yhdysvaltain ulkoministeriön virkamies selitti uutta Magnitskyyn liittyvää nimitystä: "Aleksey Anichin oli entinen Venäjän sisäasiainministeriön tutkintaosaston johtaja. Hän oli - hän oli valtuuttanut rikosoikeudellisen asian, jonka nojalla Sergei Magnitsky pidätettiin alun perin. Pavel Lapshov oli sisäasiainministeriön järjestäytyneen rikollisuuden tutkintaosaston johtaja. Hän oli - hänen tutkintayksikkönsä päätyi siihen, että Magnitsky itse oli vastuussa salaliitosta, jonka Magnitsky paljasti. Kaksi muuta - Urzhumtsev ja Kibis - osallistuivat Magnitskyn jälkeiseen syytteeseen. "

Uusi Magnitskyyn liittyvä nimitys, joka julkaistiin virallisesti 1. helmikuuta 2016, sisältää viisi henkilöä, ja seuraamusten kohteeksi joutuneiden henkilöiden kokonaismäärä "Sergei Magnitskyn oikeusvaltion vastuuvelvollisuutta koskevan lain" antamisen jälkeen on 39.

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa