Liity verkostomme!

Päiväys

Euroopan tietosuojavaltuutetun ohjeet yksilöiden oikeuksista: Tietosuoja on "välttämätöntä" hyvälle julkishallinnolle

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

10-06-06_eipaAEuroopan tietosuojavaltuutettu on osa strategiassaan 2013--2014 määriteltyä toimintasuunnitelmaa, jonka tarkoituksena on antaa ohjeita EU: n hallinnolle. Tietosuojavaltuutettu on julkaissut suuntaviivat yksilöiden oikeuksille henkilötietojen käsittelyssä.

Avustava tietosuojavaltuutettu Giovanni Buttarelli sanoi: "EU: n toimielimet ja elimet ovat vastuussa tietosuojasääntöjen noudattamisesta, ja tavoitteemme on edistää tietosuojakulttuuria keskuudessaan tämän velvoitteen toteuttamiseksi. Suuntaviivat edistävät tätä strategista tavoitetta ja auttavat rakentamaan tietoisuus siitä, että tietosuoja perusoikeutena on keskeinen osa hyvää julkista politiikkaa ja hallintoa. "

Ohjeet on osoitettu kaikille henkilötietoja käsitteleville EU: n hallinnon palveluille. Niiden tarkoituksena on myös ohjata tietosuojavastaavia, tietosuojakoordinaattoreita ja henkilöstön edustajia sekä kaikkia, joiden henkilötietoja laitokset käsittelevät, kuten EU: n henkilöstöä tai EU: n avustusten saajia ja suurta yleisöä.

Mainos

- Euroopan tietosuojavaltuutetun tietolomake 1: Henkilötietosi ja EU: n hallinto: Mitkä ovat oikeutesi? sisältää lyhyen yhteenvedon näistä oikeuksista ja niiden käyttämisestä.

Vaikka Euroopan tietosuojavaltuutetun suuntaviivat on kehitetty EU: n toimielimille ja elimille, ne voivat tarjota arvokkaita yleisiä ohjeita perusoikeuksista muille julkisen sektorin elimille. Esimerkiksi suuntaviivoissa korostetaan herkkää tasapainoa, jonka Euroopan tietosuojavaltuutettu saavuttaa niiden henkilöiden oikeuksien välillä, joiden henkilötietoja käsitellään, ja muiden, kuten ilmiantajien tai informaattoreiden, oikeuksien ja vapauksien välillä, joita myös on suojeltava.

Suuntaviivojen sisältö perustuu kantoihin rekisteröidyn oikeuksien alalla, sellaisina kuin ne on kehitetty tietosuojavaltuutetun lausunnoissa EU: n tietojenkäsittelytoimista. Ohjeissa kuvataan kantamme ja suosituksemme asetuksen 45/2001 asiaankuuluvista periaatteista ja annetaan tietoa nykyisistä parhaista käytännöistä ja muista asiaan liittyvistä kysymyksistä. He korostavat esimerkiksi asetuksen mukaista henkilötietojen laajaa käsitettä, jonka mukaan henkilötiedot viittaavat paljon muuhun kuin vain tietyn henkilön nimeen.

Mainos

Tausta

Perustamissopimuksen 41 artiklan 2 kohta ja 46 artiklan d alakohta Asetus (EY) N: o 45 / 2001 yksilöiden suojelusta yhteisöjen toimielinten ja elinten suorittamassa henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta annetaan Euroopan tietosuojavaltuutetulle, jäljempänä 'tietosuojavaltuutettu', valta antaa ohjeita. Asetuksen (EY) N: o 5/6 45 jaksossa ('' Rekisteröidyn oikeudet '') ja 2001 ('' Poikkeukset ja rajoitukset '') säädetään yksilöiden erilaisista oikeuksista henkilötietojen käsittelyssä EU: n hallinnossa - samoin kuin tietyissä näihin oikeuksiin sovellettavat poikkeukset.

Henkilötiedot: Kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen (elävään) henkilöön liittyvät tiedot. Esimerkkejä ovat nimet, syntymäajat, valokuvat, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Henkilötietoina pidetään myös muita yksityiskohtia, kuten terveystietoja, arviointitarkoituksiin käytettyjä tietoja sekä puhelimen, sähköpostin tai Internetin käyttöä koskevia liikennetietoja.

Yksityisyys: Yksilön oikeus olla yksin ja hallita itseään koskevia tietoja.

Oikeus yksityisyyteen tai yksityiselämään on kirjattu ihmisoikeuksien yleismaailmallisessa julistuksessa (12 artikla), Euroopan ihmisoikeussopimuksessa (8 artikla) ​​ja Euroopan perusoikeuskirjassa (7 artikla). Peruskirja sisältää myös nimenomaisen oikeuden henkilötietojen suojaan (8 artikla).

EU: n toimielimet ja elimet / EU: n hallinto: Kaikki Euroopan unionissa toimivat toimielimet, elimet, toimistot tai virastot (esim. Euroopan komissio, Euroopan parlamentti,

Euroopan unioni, Euroopan keskuspankki, erikoistuneet ja hajautetut EU: n virastot).

Vastuuvelvollisuus: Vastuuvelvollisuuden periaatteen mukaisesti EU: n toimielinten ja elinten olisi otettava käyttöön kaikki ne sisäiset mekanismit ja valvontajärjestelmät, joita tarvitaan tietosuojavelvoitteiden noudattamisen varmistamiseksi, ja niiden olisi voitava osoittaa tällainen noudattaminen valvontaviranomaisille, kuten Euroopan tietosuojavaltuutetulle.

Henkilötietojen käsittely: Asetuksen (EY) N: o 2/45 2001 artiklan b alakohdan mukaan henkilötietojen käsittely viittaa "kaikkiin toimintoihin tai toimintaryhmiin, jotka suoritetaan henkilötiedoille riippumatta siitä, ovatko ne automaattisia tai eivät. "kerääminen, tallentaminen, organisointi, varastointi, mukauttaminen tai muuttaminen, haku, kuuleminen, käyttö, paljastaminen lähettämällä, levittämällä tai muuten saataville asettamalla, kohdistaminen tai yhdistäminen, estäminen, poistaminen tai tuhoaminen."

Henkilötietoja voidaan käsitellä monissa toiminnoissa, jotka liittyvät rekisteröidyn työelämään. Esimerkkejä EU: n toimielimistä ja elimistä ovat: henkilöstön arviointiin ja toimiston puhelinnumeron laskutukseen liittyvät menettelyt, kokouksen osallistujaluettelot, kurinpidollisten ja lääketieteellisten asiakirjojen käsittely sekä online-tietojen kokoaminen ja saataville asettaminen. laatia luettelo virkamiehistä ja heidän vastuualueistaan.

Myös muita luonnollisia henkilöitä kuin henkilöstöä koskevia henkilötietoja voidaan käsitellä. Tällaiset esimerkit voivat koskea kävijöitä, urakoitsijoita, vetoomuksen esittäjiä jne.

- Euroopan tietosuojavaltuutetun strategia 2013--2014 löytyy Euroopan tietosuojavaltuutetun verkkosivustolta.

Eurooppalainen tietosuojavaltuutettu (tietosuojavaltuutettu) on riippumaton valvontaviranomainen omistettu henkilötietojen suojaa ja yksityisyyttä ja edistää hyviä käytäntöjä EU: n toimielimissä ja elimissä. Hän tekee sen:

  • Seurata EU: n hallinnon henkilötietojen käsittelyä;
  • neuvoja politiikan ja lainsäädännön, jotka vaikuttavat yksityisyyteen, ja;
  • yhteistoiminnassa vastaavien viranomaisten varmistaa yhdenmukainen tietosuojan.

Päiväys

Parempi suoja, innovointi ja kasvu Yhdistyneen kuningaskunnan datasektorilla, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan digitaalinen sihteeri on ilmoittanut

Julkaistu

on

Informaatiokomissaarin toimisto (ICO) on suunniteltu uudistamaan, jotta voidaan edistää innovointia ja kasvua Ison -Britannian datasektorilla ja suojella kansalaisia ​​paremmin suurilta tietouhkilta digitaalisen sihteerin Oliver Dowdenin ilmoittamien suunnitelmien mukaan

Bridget Treacy, kumppani (Yhdistyneen kuningaskunnan yksityisyys- ja kyberturvallisuuskäytäntö), Hunton Andrews Kurth, sanoi: ”Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on ilmaissut kunnianhimoisen vision Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojalainsäädännön uudistamisesta, nykyisen järjestelmän yksinkertaistamisesta, yritysten byrokratian vähentämisestä ja datavetoisen innovaation kannustamisesta. Huolellisen analyysin jälkeen hallitus uskoo voivansa parantaa merkittävästi Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojajärjestelmää ja sen toimintaa käytännössä säilyttäen samalla yksilöiden korkeat suojelustandardit. Tämä ei ole mikään yritys korvata nykyistä järjestelmää, mutta se näyttää yritykseltä hienosäätää sitä, jotta se pystyy paremmin palvelemaan kaikkien sidosryhmien tarpeita ja sopimaan paremmin digitaaliseen aikakauteen. 

”Kansainvälisten tietovirtojen uusi tarkastelu on jo kauan odottanut, ja täällä on mielenkiintoista nähdä, kuinka luova Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on valmis olemaan. Globaalit tietovirrat ovat väistämätön osa maailmanlaajuista kaupankäyntiä, ja Covid-19-pandemia korosti maailmanlaajuisen yhteistyön tarvetta tutkimuksessa ja innovoinnissa. Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus haluaa mahdollistaa luotettavat ja vastuulliset tietovirrat vähentämättä yksilöiden suojaa ja turhaa byrokratiaa. Ketterämpi, joustavampi, riskiperusteinen ja tuloksiin perustuva lähestymistapa riittävyyden määrittämiseen voi parantaa tietosuojaa yleisesti. Mutta tässä hallituksessa on oltava erityisen varovainen olettaen, että se haluaa säilyttää Yhdistyneen kuningaskunnan riittävyysaseman EU: ssa.

Mainos

”Näyttää siltä, ​​että jopa tietosuojavaltuutetun toimisto on uudistuksen kohteena, ja siinä ehdotetaan tietosuojavaltuutetun hallintorakenteen nykyaikaistamista, asetetaan selkeät tavoitteet ja varmistetaan suurempi avoimuus ja vastuuvelvollisuus. ICO on arvostettu tietosuojaviranomainen, joka tarjoaa paljon arvostettua maailmanlaajuista johtajuutta vaikeissa asioissa. On huolehdittava siitä, että ehdotetut uudistukset eivät vaaranna ICO: n arvostettua ja arvostettua riippumattomuutta.

”Kaiken kaikkiaan tämä näyttää harkitulta yritykseltä parantaa Yhdistyneen kuningaskunnan nykyistä tietosuojajärjestelmää, ei radikaalin muutoksen kautta, vaan rakentamalla ja hienosäätämällä nykyistä kehystä, jotta se sopisi paremmin digitaalikaudeemme. Organisaatioiden olisi pidettävä tervetulleina tilaisuutta osallistua tähän kuulemiseen. ”

Bojana Bellamy, Hunton Andrews Kurthin presidentti Tietopoliittisen johtajuuden keskus (CIPL), merkittävä maailmanlaajuinen tietopolitiikan ajatushautomo Washingtonissa, Lontoossa ja Brysselissä sanoi: ”Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen visio on myönteinen kehitys, ja sitä tarvitaan paljon vastaamaan digitaalisen aikakauden mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Suunnitelmat ovat tervetulleita sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että EU: ssa. Kyse ei ole tietosuojan tason alentamisesta tai GDPR: stä luopumisesta, vaan siitä, että laki todella toimii käytännössä, tehokkaammin ja tavalla, joka hyödyttää kaikkia - tietoja käyttäviä organisaatioita, yksilöitä, sääntelyviranomaisia ​​ja Yhdistyneen kuningaskunnan yhteiskuntaa ja talous. Lakien ja sääntelykäytäntöjen täytyy kehittyä ja olla ketteriä aivan kuten tekniikat, joita he yrittävät säännellä. Maat, jotka luovat joustavia ja innovatiivisia sääntelyjärjestelmiä, pystyvät paremmin vastaamaan neljännen teollisen vallankumouksen todistukseen.

Mainos

”Ei ole epäilystäkään siitä, että tietyt GDPR: n näkökohdat eivät toimi hyvin, ja jotkut alueet ovat turhan hämärän peitossa. Esimerkiksi tieteellisen ja teollisen tutkimuksen ja innovoinnin tietojen käyttöä koskevat säännöt ovat hankala löytää ja analysoida, mikä estää tietojen käytön ja jakamisen näihin hyödyllisiin tarkoituksiin. on vaikea käyttää henkilötietoja tekoälyalgoritmien kouluttamiseen vääristymien välttämiseksi; yksilön suostumus tietojen käsittelyyn on merkityksetön liiallisen käytön vuoksi; ja kansainväliset tietovirrat ovat joutuneet byrokratiaan.

”Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen rohkea visio yksinkertaistaa nykyistä tietosuojajärjestelmää, vähentää byrokratiaa, asettaa organisaatioille enemmän vastuuta hallinnoida ja käyttää tietoja vastuullisesti sekä vahvistaa Yhdistyneen kuningaskunnan yksityisyyden suojan sääntelyviranomaisen keskeistä roolia. Se tarjoaa tehokkaan suojan yksilöille ja heidän tiedoilleen ja mahdollistaa datavetoisen innovoinnin, kasvun ja yhteiskunnalliset hyödyt. Muiden hallitusten ja maiden tulisi seurata Yhdistyneen kuningaskunnan esimerkkiä.

”On korkea aika uudistaa kansainvälisiä tietovirtoja koskevia sääntöjä, ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on täysin oikeassa keskittyessään luotettavien ja vastuullisten tietovirtojen mahdollistamiseen. Kaikkien alojen yritykset toivovat saumattomampaa tiedonsiirtojärjestelmää ja riittävyyspäätöksiä useiden maiden osalta. Yritysten tietosuojavastaavat käyttävät liikaa resursseja käsittelemään EU: sta tulevien tietovirtojen oikeudellisia teknisyyksiä erityisesti EU: n Schrems II -tuomion jälkeen. Kuluttajia ja yrityksiä palvelevat paremmin organisaatiot, jotka keskittyvät suunnitellun yksityisyyden suojaan, riskivaikutusten arviointeihin ja uusien digitaalitalouteen sopivien kattavien yksityisyyden hallintaohjelmien luomiseen. 

”On rohkaisevaa, että hallitus tunnustaa Ison -Britannian tietosuojavaltuutetun toimiston Yhdistyneen kuningaskunnan keskeiseksi digitaaliseksi sääntelyviranomaiseksi, jolla on kriittinen tehtävä suojella sekä yksilöiden tietooikeuksia että mahdollistaa vastuulliset datavetoiset innovaatiot ja kasvu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. ICO on ollut progressiivinen sääntelyviranomainen ja vaikuttaja maailmanlaajuisessa sääntelyyhteisössä. ICO: lle on annettava resurssit ja työkalut, jotta se voi olla strateginen, innovatiivinen ja sitouttaa organisaatiot jo varhain tietoja hyödyntäen sekä kannustamalla ja palkitsemalla parhaita käytäntöjä ja vastuuvelvollisuutta. ”

Continue Reading

Päiväys

Uusia avoimia tietoja ja julkisen sektorin tietojen uudelleenkäyttöä koskevia sääntöjä aletaan soveltaa

Julkaistu

on

17. heinäkuuta oli määräaika, jonka kuluessa jäsenvaltioiden oli saatettava muutettu direktiivi osaksi kansallista lainsäädäntöä Direktiivi avoimesta datasta ja julkisen sektorin tietojen uudelleenkäytöstä kansalliseen lainsäädäntöön. Päivitetyt säännöt kannustavat innovatiivisten ratkaisujen, kuten liikkuvuussovellusten, kehittämiseen, lisäävät avoimuutta avaamalla pääsyn julkisesti rahoitettuihin tutkimustietoihin ja tukevat uutta tekniikkaa, mukaan lukien tekoäly. Digitaaliseen aikakauteen sopiva Eurooppa Varatoimitusjohtaja Margrethe Vestage sanoi: "Tietostrategialla määrittelemme eurooppalaisen lähestymistavan tietojen etujen hyödyntämiseksi. Uusi direktiivi on avainasemassa, jotta julkisten elinten tuottama valtava ja arvokas resurssivarasto voidaan käyttää uudelleen. Resurssit, jotka verovelvollinen on jo maksanut. Joten yhteiskunta ja talous voivat hyötyä avoimuuden lisäämisestä julkisella sektorilla ja innovatiivisilla tuotteilla. "

Sisämarkkinakomissaari Thierry Breton sanoi: "Nämä avointa dataa ja julkisen sektorin tietojen uudelleenkäyttöä koskevat säännöt auttavat meitä voittamaan esteet, jotka estävät julkisen sektorin tietojen täyden uudelleenkäytön, etenkin pk-yritysten kannalta. Näiden tietojen välittömän taloudellisen arvon odotetaan nelinkertaistuvan 52 miljardista eurosta vuonna 2018 EU: n jäsenvaltioissa ja Isossa-Britanniassa 194 miljardiin euroon vuonna 2030. Lisääntyneet liiketoimintamahdollisuudet hyödyttävät kaikkia EU: n kansalaisia ​​uusien palveluiden ansiosta. "

Julkinen sektori tuottaa, kerää ja levittää tietoa monilta alueilta, esimerkiksi maantieteellisiltä, ​​oikeudellisilta, meteorologisilta, poliittisilta ja koulutuksilta. Kesäkuussa 2019 hyväksytyillä uusilla säännöillä varmistetaan, että enemmän tätä julkisen sektorin tietoa on helposti saatavilla uudelleenkäyttöä varten, mikä tuottaa arvoa taloudelle ja yhteiskunnalle. Ne johtuvat entisen julkisen sektorin tietojen uudelleenkäyttöä koskevan direktiivin (PSI-direktiivi) tarkistamisesta. Uudet säännöt tuovat lainsäädäntökehyksen ajan tasalle digitaalisen tekniikan viimeaikaisen kehityksen kanssa ja kannustavat edelleen digitaalista innovaatiota. Lisätietoja on saatavilla verkossa.  

Mainos

Continue Reading

liiketoiminta

EU voi olla 2 biljoonaa euroa parempi vuoteen 2030 mennessä, jos rajat ylittävät tiedonsiirrot varmistetaan

Julkaistu

on

DigitalEurope, johtava digitaalisesti muuttuvia teollisuudenaloja edustava ammattiliitto Euroopassa, jolla on pitkä luettelo yritysjäsenistä, mukaan lukien Facebook, vaativat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) uudistamista. Aulan tilaama uusi tutkimus osoittaa, että kansainvälisiä tiedonsiirtoja koskevilla poliittisilla päätöksillä on nyt merkittäviä vaikutuksia kasvuun ja työpaikkoihin koko Euroopan taloudessa vuoteen 2030 mennessä, mikä vaikuttaa Euroopan digitaalisen vuosikymmenen tavoitteisiin.

Kaiken kaikkiaan Euroopalla voisi olla 2 biljoonan euron parempi tilanne digitaalisen vuosikymmenen loppuun mennessä, jos käännämme nykyiset suuntaukset ja hyödynnämme kansainvälisen tiedonsiirron voimaa. Tämä on suunnilleen koko Italian talouden koko kulloinkin. Suurin osa negatiivisen skenaarion kivusta olisi itse aiheuttama (noin 60%). EU: n oman tiedonsiirtopolitiikan vaikutukset GDPR: n mukaisesti ja osana tietostrategiaa ovat suuremmat kuin tärkeimpien kauppakumppaneidemme toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vaikutukset. Kaikki talouden alat ja koot vaikuttavat kaikkiin jäsenvaltioihin. Tietoihin perustuvat sektorit muodostavat noin puolet EU: n BKT: sta. Viennin osalta tietojenkierron rajoitukset vaikuttavat todennäköisesti eniten teollisuuteen. Tämä on ala, jossa pk-yritykset muodostavat neljänneksen kaikesta viennistä. "Eurooppa on tienhaarassa. Se voi joko asettaa oikean kehyksen digitaaliselle vuosikymmenelle nyt ja helpottaa kansainvälisiä tietovirtoja, jotka ovat välttämättömiä sen taloudelliselle menestykselle, tai se voi hitaasti seurata nykyistä suuntaustaan ​​ja siirtyä kohti tietosuojaa. Tutkimuksemme osoittaa että voimme menettää noin 2 biljoonan euron kasvun vuoteen 2030 mennessä, mikä on yhtä suuri kuin Italian talous.Digitaalisen talouden kasvu ja eurooppalaisten yritysten menestys riippuvat kyvystä siirtää tietoja. kun huomataan, että jo vuonna 2024 85 prosentin maailman BKT: n kasvusta odotetaan tulevan EU: n ulkopuolelta. Kehotamme päättäjiä käyttämään GDPR-tiedonsiirtomekanismeja sellaisina kuin ne oli tarkoitettu, nimittäin helpottamaan - ei estämään - kansainvälisiä tietoja ja pyrkiä pääsemään sääntöihin perustuvaan sopimukseen tietovirroista WTO: ssa. " Cecilia Bonefeld-Dahl
DIGITALEUROPEn pääjohtaja
Lue koko raportti täältä Poliittiset suositukset
EU: n tulisi Paranna GDPR: n siirtomekanismien elinkelpoisuutta, esimerkiksi: vakiosopimuslausekkeet, riittävyyspäätökset Turvaa kansainvälinen tiedonsiirto tietostrategiassa Prioriteetti on varmistaa tietovirtoja koskeva sopimus osana WTO: n verkkokauppaneuvotteluja
Avainlöydökset
Negatiivisessa tilanteessamme, joka heijastaa nykyistä polkua, Eurooppa voi menettää: 1.3 biljoonan euron lisäkasvu vuoteen 2030 mennessä, joka vastaa Espanjan talouden kokoa; 116 miljardin euron vienti vuosittain, vastaa Ruotsin tai EU: n kymmenen pienimmän maan vientiä EU: n ulkopuolelle; ja 3 miljoonaa työpaikkaa. Optimistisessa skenaariossa EU hyötyy: 720 miljardin euron lisäkasvu vuoteen 2030 mennessä tai 0.6 prosenttia BKT: sta vuodessa; Vienti 60 miljardia euroa vuodessa, yli puolet tuotannosta; ja 700,000 työpaikat, joista monet ovat erittäin ammattitaitoisia. Näiden kahden skenaarion ero on € 2 biljoonaa EU: n talouden bruttokansantuotteena digitaalisen vuosikymmenen loppuun mennessä. Eniten häviävä ala on teollisuus, kärsii menetys 60 miljardia euroa vientiä. Suhteellisesti media, kulttuuri, rahoitus, ICT ja useimmat yrityspalvelut, kuten konsultointi, menettävät eniten - noin 10 prosenttia viennistä. Kuitenkin, nämä samat alat voittavat eniten Pitäisikö meidän onnistua muuttamaan nykyistä suuntaamme. A suurin osa (noin 60 prosenttia) EU: n vientitappioista negatiivisessa skenaariossa sen omien rajoitusten lisääntyminen kolmansien maiden toimien sijaan. Tietojen lokalisointivaatimukset voivat vahingoittaa myös aloja, jotka eivät osallistu vahvasti kansainväliseen kauppaan, kuten terveydenhuolto. Jopa neljännes terveydenhuollon panostuksista koostuu tietoihin perustuvista tuotteista ja palveluista. Tärkeimmillä kärsineillä aloilla pk-yritysten osuus liikevaihdosta on noin kolmasosa (teollisuus) ja kaksi kolmasosaa (palvelut, kuten rahoitus tai kulttuuri). ETietopohjaisten pk-yritysten viennin arvo EU: ssa on noin 280 miljardia euroa. Negatiivisessa skenaariossa EU: n pk-yritysten vienti vähenisi 14 miljardilla eurolla, kun taas kasviskenaariossa se kasvaisi 8 euroa Tiedonsiirron arvo on vähintään 3 biljoonaa euroa EU: n talouteen vuoteen 2030 mennessä. Tämä on konservatiivinen arvio, koska mallin painopiste on kansainvälisessä kaupassa. Sisäisten tietovirtojen rajoitukset, esimerkiksi kansainvälisesti saman yrityksen sisällä, tarkoittavat, että tämä luku on todennäköisesti paljon suurempi.
Lisätietoja tutkimuksesta
Tutkimuksessa tarkastellaan kahta realistista skenaariota tiiviisti nykyisten poliittisten keskustelujen kanssa. Ensimmäisessä, negatiivisessa skenaariossa (jota kutsutaan koko tutkimuksessa haasteskenaarioksi) otetaan huomioon nykyiset rajoittavat tulkinnat Schrems II EU: n tuomioistuimen tuomio, jossa GDPR: n mukaiset tiedonsiirtomekanismit tehdään suurelta osin käyttökelvottomiksi. Siinä otetaan huomioon myös EU: n tietostrategia, joka asettaa rajoituksia muiden kuin henkilötietojen siirtämiselle ulkomaille. Ulkopuolella se harkitsee tilannetta, jossa suuret kauppakumppanit kiristävät rajoituksia tiedonkululle, myös tietojen lokalisoinnin avulla. Tutkimuksessa yksilöidään EU: n alat, jotka luottavat voimakkaasti tietoihin, ja lasketaan rajat ylittävien siirtojen rajoitusten vaikutus EU: n talouteen vuoteen 2030 mennessä. Nämä digitalisointialat eri toimialoilla ja kokoisilla yrityksillä, mukaan lukien suuri osa Pk-yritykset muodostavat puolet EU: n BKT: sta.
Lue koko raportti täältä

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa