Liity verkostomme!

koulutus

Lasten koulutuksen on oltava osa EU:n hätäapua

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EPP-ryhmän logo 09.11.2021 11: 56

Humanitaarinen apu

Lasten ja nuorten auttaminen ftai kouluun olisi sisällytettävä EU:n hätäapuohjelmiin, sanoi Euroopan parlamentin jäsen Janina Ochojska ennen äänestystä Euroopan parlamentin kehitysyhteistyövaliokunnassa mietinnöstä "EU:n humanitaarisen toiminnan uudet suuntaviivat".

”Koulutus- ja kouluohjelmien yhdistäminen hätäohjelmiin on tärkeää, jotta lapset eivät keskeyttäisi koulua, erityisesti pitkäaikaisissa konflikteissa. Emme halua lisää kadonneita sukupolvia. Lapset menettävät eniten, kun he eivät pysty kehittämään tietojaan ja taitojaan”, sanoi Ochojska, joka neuvotteli parlamentaarisen mietinnön EPP-ryhmän puolesta. Koulutusohjelmat mm Peruselämän tuki (BLS) auttaa luomaan vahvemman perustan.

Asiakirja vastaa Euroopan komission suunnitelmiin EU:n humanitaarisesta toiminnasta ja asettaa parlamentin strategiset prioriteetit ja poliittiset suositukset humanitaariselle avulle ennen EU:n humanitaarista foorumia, joka järjestetään tammikuussa 2022.

Ochojska tukee Euroopan komission ehdotuksia EU:n humanitaaristen kumppaneiden hallinnollisen taakan keventämiseksi. ”Byrokratia on todellinen ongelma, joka vie paljon aikaa ja energiaa. Ehdotuksemme on tehostaa raportointivaatimusten yhdenmukaistamista ja yksinkertaistamista, jotta kansalaisjärjestöt voisivat keskittyä enemmän auttamiseen paperityön sijaan”, Ochojska jatkoi.

Hän korostaa myös tarvetta koordinoida paremmin EU:n toimia kehitysavun, humanitaarisen avun ja rauhanrakentamisen aloilla.

Mainos

"Kun keskustelemme uusista lähestymistavoista humanitaarisiin toimiin, meidän tulisi keskittyä humanitaarisen, kehityksen ja rauhan väliseen yhteyteen. Luonnonuhrien ja konfliktien aiheuttamat katastrofit muodostavat suuren uhan kestävälle kehitykselle ja rauhalle. Tällaisten katastrofien vaikutukset ja humanitaaristen kriisien monimutkaisuus kasvavat, kun ilmastonmuutos johtaa vakavampiin ja useammin sääolosuhteisiin liittyviin tapahtumiin. Kriisit toistuvat yhä enemmän ja pitkittyvät. Siksi emme monissa tapauksissa pysty tekemään selkeää eroa humanitaaristen ja kehitystarpeiden välillä”, Ochojska selitti. "Mielestämme humanitaarista apua ja kehitysapua tulisi toimittaa rinnakkain ja tukea rauhanrakentamistoimilla", hän päätti.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa