Liity verkostomme!

liiketoiminta

Onko loisto kuluttanut aktivistien investointeja?

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Muutamat viimeaikaiset tapaukset viittaavat siihen, että vuorovesi saattaa vihdoin kääntyä aktivistien investointien puoleen, mikä viime aikoihin asti näytti siltä kuin siitä olisi tullut vakiintunut osa liike-elämää. Vaikka aktivistien sijoittajien hallussa olevien varojen arvo on saattanut olla nousussa viime vuosina (Isossa-Britanniassa luku kasvoi 43% vuosina 2017--2019 saavuttaakseen $ 5.8 miljardia), kampanjoiden määrä väheni 30% syyskuuhun 2020 edeltävänä vuonna. Tietysti tämä keskeyttäminen voidaan osittain selittää käynnissä olevan koronaviruspandemian laskeumalla, mutta se, että yhä useampi näytelmä näyttää putoavan kuuroille korville, voi olla merkki synkemmästä pitkästä pitkän aikavälin näkymät aktivistisekoittajille eteenpäin.

Viimeisin tapaus on peräisin Englannista, jossa St James's Place (SJP) -rahastoon kohdistettiin yritti aktivistien väliintuloa PrimeStone Capitalin viime kuussa. Ostettuaan 1.2 prosentin osuuden yrityksestä rahasto lähetti avoin kirje SJP: n hallitukselle, joka haastaa heidän viimeaikaisen kokemuksensa ja vaatii kohdennettuja parannuksia. PrimeStone-manifestin viillon tai omaperäisyyden puute merkitsi kuitenkin sitä, että SJP pyyhkäisi sen suhteellisen helposti pois, eikä sen osakekurssiin ollut juurikaan vaikutusta. Kampanjan kauhistuttava luonne ja tulos ovat osoitus viime vuosien kasvavasta trendistä - ja sellaisesta, joka voitaisiin asettaa voimakkaammaksi Covid-19: n jälkeisessä yhteiskunnassa.

PrimeStone ei pysty inspiroimaan

Mainos

PrimeStone-leikki sai aktivistisijoittajien suosiman perinteisen muodon; hankittuaan vähemmistöosuuden SJP: stä, rahasto yritti joustaa lihaksiaan korostamalla nykyisen hallituksen havaitut puutteet 11 sivun ohjuksessa. Kirjeessä yksilöitiin muun muassa yrityksen paisunut yritysrakenne (yli 120 osastopäällikkö palkanlaskennassa), Aasian etujen merkitseminen ja osakekurssien heikkeneminen (osakkeet ovat laskenut 7% vuodesta 2016). He tunnistivat myöskallista kulttuuria”SJP: n takahuoneessa ja teki epäedullisia vertailuja muihin menestyviin alustayrityksiin, kuten AJ Bell ja Integrafin.

Vaikka joillakin kritiikoilla oli pätevyyselementtejä, yksikään niistä ei ollut erityisen uutta - eivätkä ne maalanneet täydellistä kuvaa. Itse asiassa useilla kolmansilla osapuolilla on tule puolustukseen SJP: n hallituksesta ja huomautti, että yrityksen laskusuhdanteen rinnastaminen AJ Bellin kaltaisten etujen nousuun on epäoikeudenmukaista ja liian yksinkertaista ja että kohtuullisempiin kosketuskiviin, kuten Brewin Dolphin tai Rathbones, asetettu SJP pitää omaa huomattavan hyvin.

PrimeStonen kehotukset SJP: n suurista menoista saattavat pitää vettä, mutta he eivät tunnusta, että suuri osa tästä panoksesta oli väistämätöntä, koska yritys joutui noudattamaan sääntelymuutoksia ja alistui tulojen vastatuuleen, jota se ei voi valvoa. Vaikuttava suorituskyky kilpailijoitaan vastaan ​​vahvistaa, että yritys on käsitellyt pandemian pahentamia toimialakohtaisia ​​asioita, joita PrimeStone ei yksinään ole täysin tunnustanut tai käsitellyt.

Mainos

URW: lle on tulossa hetkellinen äänestys

Kyseessä on samanlainen tarina kanavan toisella puolella, jossa ranskalainen miljardööri Xavier Niel ja liikemies Léon Bressler ovat keränneet 5%: n osuuden kansainvälisestä kauppakeskusoperaattorista Unibail-Rodamco-Westfieldistä (URW) ja ottavat käyttöön anglosaksisen aktivistin sijoittajan taktiikat URW: n turvaamiseksi. hallituksen istuimet itselleen ja työnnä URW riskialttiiksi strategiaksi nostaakseen osakkeensa hintaa lyhyellä aikavälillä.

On selvää, että kuten useimmat vähittäiskaupan yritykset, URW tarvitsee uuden strategian pandemian aiheuttaman taantuman torjumiseksi, erityisesti kun otetaan huomioon sen suhteellisen korkea velka (yli 27 miljardia euroa). Tätä varten URW: n hallitus toivoo voivansa käynnistää RESET-projekti, jonka pääomankorotus on 3.5 miljardia euroa, jotta voidaan säilyttää yhtiön hyvä sijoitusluokan luottoluokitus ja varmistaa jatkuva pääsy kaikille tärkeille luottomarkkinoille samalla vähennettäessä vähitellen ostoskeskustoimintaa.

Niel ja Bressler haluavat kuitenkin luopua 3.5 miljardin euron pääoman korotuksesta yrityksen Yhdysvaltain salkun - kokoelman arvostettujen kauppakeskusten - myynnin hyväksi. todistettu vastustaa muuttuvaa vähittäisympäristöä - maksaa velat. Aktivistisijoittajien suunnitelmaa vastustavat monet kolmannet osapuolet, kuten Proxinvest että Lasi Lewis, jälkimmäisen kutsumalla sitä "liian riskialttiiksi gambitiksi". Ottaen huomioon, että luottoluokituslaitoksella Moody'silla on ennusti 18 kuukauden vuokratulojen lasku, joka todennäköisesti kärsii kauppakeskuksista - ja on jopa edennyt varoittamaan, että RESET-aloitteen pääomankorotuksen toteuttamatta jättäminen voi johtaa URW-luokituksen heikentymiseen - näyttää todennäköiseltä, että Niel ja Bressler tavoitteet torjutaan 10. marraskuutath osakkeenomistajien kokouksessa samalla tavalla kuin PrimeStone on ollut.

Pitkän aikavälin kasvu lyhyellä aikavälillä

Muualla näyttää olevan myös Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey voittaa korkean profiilin aktivistisijoittajan Elliott Managementin yritys syrjäyttää hänet roolistaan. Vaikka äskettäinen valiokunnan kokous suostui joihinkin Elliottin vaatimuksiin, kuten hallituksen toimikausien lyhentäminen kolmesta vuodesta yhteen, se päätti julistaa uskollisuutensa toimitusjohtajalle, joka oli valvonut osakkeenomistajien kokonaistuottoja. 19% ennen Elliottin osallistumista sosiaalisen median behemothiin aiemmin tänä vuonna.

Voisiko olla, että aktivistisijoittajat menettävät painoarvonsa muualla markkinoilla toteutettujen epätyypillisten innoittamattomien kampanjoiden ja koko sektorin taantumisen rinnalla? Jo pitkään he ovat kiinnittäneet huomiota hankkeisiinsa räikeiden kiusausten ja rohkeiden ennusteiden avulla, mutta näyttää siltä, ​​että niin yritykset kuin osakkeenomistajatkin ovat saamassa kiinni siitä, että heidän lähestymistapansa takana on usein kohtalokkaita puutteita. Nimittäin keskittyminen osakekurssin lyhytaikaiseen inflaatioon pitkäaikaisen vakauden vahingoksi paljastuu, kun se on vastuutonta uhkapeliä - ja epävakaassa Covid-jälkeisessä taloudessa kohtuullinen varovaisuus on todennäköisesti arvostettu välittömän yläpuolelle. voittoa kasvavan säännöllisyyden myötä.

Euroopan investointipankki

EIP vahvistaa globaalia kehitysyhteistyötä ja tukee 4.8 miljardin euron uutta rahoitusta energiaan, liikenteeseen, COVID -rokotteisiin ja yritysten investointeihin

Julkaistu

on

Euroopan investointipankin (EIP) hallitus on hyväksynyt suunnitelmat maailmanlaajuisen kehitysyhteistyönsä vahvistamiseksi. Se hyväksyi myös 4.8 miljardin euron uuden rahoituksen 24 hankkeelle, joilla tuetaan ilmastotoimia, COVID -rokotteita ja taloudellista selviytymiskykyä, kestävää liikennettä ja koulutusta.

”Ministerineuvosto pyysi kesäkuussa EU -pankkia tehostamaan panostaan ​​unionin kehitystyöhön käyttämällä erityisiä strategioita, vahvempaa läsnäoloa maailmanlaajuisesti ja parempaa koordinointia kumppaneiden kanssa aidossa Team Europe -lähestymistavassa. Vastasimme tänään neuvoston kehotukseen ehdottamalla kehitysrahoitukseen keskittyvän EIP: n sivuliikkeen perustamista, ja johtokunta hyväksyi tämän ehdotuksen. Tämän seurauksena EU: n pankki pystyy vaikuttamaan voimakkaammin Euroopan strategisen itsenäisyyden vahvistamiseen asettamalla enemmän asiantuntijoita paikalle ja olemaan tehokkaampi kumppani muille monenvälisille ja kansallisille kehityspankeille. Ja meillä on paremmat mahdollisuudet jatkaa maailmanlaajuisia tavoitteitamme ilmastonmuutoksen torjunnassa ”, EIP: n puheenjohtaja Werner Hoyer sanoi.

EIP: n kehitysvaikutusten vahvistaminen

Mainos

EIP: n hallitus hyväksyi pankin ehdotuksen perustaa kehitysosasto sen toiminnan vaikutuksen lisäämiseksi Euroopan unionin ulkopuolella. Se tukee EIP: n vastausta 2021. kesäkuuta 14 hyväksytyissä "Neuvoston päätelmissä kehittyneestä eurooppalaisesta kehitysrahoitusarkkitehtuurista (2021)" ilmaistuihin toimintapyyntöihin. lisätä läsnäoloaan kentällä kehittämällä kohdennetumpia strategioita ja palveluita tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Pankki vahvistaa edustustojaan EU: n ulkopuolella ja luo useita alueellisia keskuksia tehostamalla täydentävyyttä ja yhteistyötä monenvälisten kehityspankkien, kansallisten kehitysrahoituslaitosten ja paikallisten kumppanien kanssa Team Europe -lähestymistavassa. Keskukset keskittyvät aihealueisiin, tuoteosaamiseen ja palveluihin, jotka vastaavat sen alueen tarpeita, jolla ne sijaitsevat. Ensimmäinen alueellinen keskus, joka vahvistaa EIP: n työtä Itä -Afrikassa, sijoittuu Nairobiin.

Uusi neuvoa -antava ryhmä neuvoo EIP: tä sen toiminnassa Euroopan unionin ulkopuolella. Se sisältää

Mainos

Jäsenvaltioiden, Euroopan komission ja Euroopan ulkosuhdehallinnon nimeämät EU: n kehityspoliittiset päättäjät.

2.2 miljardia euroa ilmastotoimiin, puhtaaseen energiaan ja energiatehokkaisiin koteihin

EIP sopi uudesta rahoituksesta tuuli- ja aurinkoenergian tuotannon lisäämiseksi Espanjassa ja Portugalissa, kansallisten energiaverkkojen päivittämiseen Puolassa ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä lämmityslaskujen leikkaamiseen Unkarissa ja Suomessa.

Hyväksyttiin myös kohdennettuja rahoitusjärjestelmiä investointien nopeuttamiseksi pienimuotoisiin uusiutuvan energian ja ilmastotoimiin Itävallassa ja Puolassa sekä Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa.

647 miljoonaa euroa COVID -rokotteen käyttöönottoon, terveyteen ja koulutukseen

Euroopan investointipankin tuki COVID-rokotteiden kehittämiselle ja uusien ohjelmien käyttöönotto COVID-19-rokotteiden rahoittamiseksi jakeluun Argentiinassa ja koko Etelä-Aasiassa, mukaan lukien Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka ja Malediivit, vahvistettiin.

Hallitus päätti tukea vammaisten potilaiden pitkäaikaishoidon laajentamista Alankomaissa, digitaalisen oppimistekniikan käyttöönottoa perus- ja lukioissa sekä tieteellisen tutkimuksen parantamista Kroatiassa.

752 miljoonaa euroa kestävään kaupunki-, alue-, lento- ja meriliikenteeseen

Raitiovaunumatkustajat Slovakian Košicen kaupungissa ja työmatkalaiset Puolan Gdanskin, Gdynian ja Sopotin kaupungeissa sekä kaikkialla Moldovassa hyötyvät uusista EIP: n tukemista investoinneista liikenneyhteyksien nykyaikaistamiseen ja parantamiseen.

Italian Genovan ja Savonan satamat saavat EIP: n rahoitusta parantaakseen rautatieyhteyksiä ja suojatakseen satamia paremmin tulvilta ja äärimmäisiltä sääolosuhteilta rakentamalla uuden aallonmurtajan.

EIP suostui myös rahoittamaan lennonjohto- ja navigointilaitteiden korvaamisen ja parantamisen, jotta Unkarin ilmatilassa säilytettäisiin turvallisuusstandardit.

500 miljoonaa euroa yksityisen sektorin investointeihin ja COVID-19-talouden kestävyyteen

EIP: n hallitus hyväksyi myös uudet rahoitusohjelmat, joita hallinnoivat paikalliset pankki- ja investointikumppanit, joilla tuetaan yritysten investointeja Espanjassa, Puolassa ja Kaakkois-Aasiassa, jotka kohtaavat COVID-19-haasteet.

Taustatieto

- Euroopan investointipankki (EIP) on sen jäsenvaltioiden omistama Euroopan unionin pitkäaikainen lainanantolaitos. Se tarjoaa pitkäaikaisen rahoituksen järkeville investoinneille, jotta voidaan edistää EU: n poliittisten tavoitteiden saavuttamista.

Yleiskatsaus hyväksytyistä hankkeista EIP: n johtokunta.

Continue Reading

liiketoiminta

EU -toimittaja hyökkäyksen kohteena

Julkaistu

on

Viime viikolla Politico Europe -julkaisun artikkelissa väitettiin, että EU Reporterilla oli osallistui "journalismiin pukeutuneeseen EU -lobbaukseen", koska markkinointikirjallisuutemme sanoo: "Käytä EU Reporteria vaikuttaaksesi".

EU Reporter torjuu täysin tämän syytöksen salaisesta lobbauksesta, joka oli Politico Europen hyökkäys pienempää mutta menestyvää kilpailevaa julkaisua ja sen kustantajaa vastaan.

Meillä oli vain muutama tunti aikaa vastata näihin perusteettomiin syytöksiin, jotka perustuivat useimmiten trooliin viimeisten kymmenen vuoden aikana julkaisemiemme tarinoiden kautta, puolustaaksemme ansaittua hyvää nimeämme.

Mainos

Yleisömme rauhoittamiseksi olemme pyytäneet riippumatonta uutisten seurantajärjestöä NewsGuard, seurataksemme tuotostamme tästä lähtien ja asettaaksemme sen tulokset julkisesti saataville.

EU Reporter uskoo Politico EUHyökkäys meitä vastaan ​​on kyyninen yritys saavuttaa markkina -asema, ja se kutsuu lukijamme katsomaan tämän päivän Politico Brussels Playbookia, joka tarjoaa:

”POLITICO Media Solutions tarjoaa brändeille ratkaisuja voimapelaajien luomiseen, kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Luomme mahdollisuuksia brändeille olla yhteydessä vaikutusvaltaiseen yleisöömme ”

Mainos

Ehkä tapaus, jossa ihmiset lasitaloissa heittävät kiviä?

Continue Reading

Kalastus

Välimerellä ja Mustallamerellä: Komissio ehdottaa kalastusmahdollisuuksia vuodeksi 2022

Julkaistu

on

Komissio on antanut a ehdotus kalastusmahdollisuuksista vuodeksi 2022 Välimerellä ja Mustalla merellä. Ehdotuksella edistetään Välimeren ja Mustanmeren kalakantojen kestävää hoitoa ja toteutetaan alueella tehtyjä poliittisia sitoumuksia MedFish4Ever että Sofian julistukset. Se kuvastaa komission tavoitetta saavuttaa kestävä kalastus näillä kahdella merialueella äskettäin hyväksytyn mukaisesti Välimeren yleisen kalastuskomission (GFCM) strategia 2030.

Ympäristö-, valtameri- ja kalastuskomissaari Virginijus Sinkevičius sanoi: ”Kestävä kalastuksenhoito kaikilla EU: n merialueilla on sitoutumisemme ja vastuumme. Vaikka olemme nähneet jonkin verran parannusta viime vuosina Välimeren ja Mustanmeren alueella, olemme vielä kaukana kestävän tason saavuttamisesta, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan enemmän ponnisteluja. Siksi teemme tänään ehdotuksemme kalansaaliista molemmilla merialueilla täysin tieteellisten lausuntojen perusteella. ”

Adrianmerellä komission ehdotuksella pannaan täytäntöön GFCM: n Välimeren pohjakalakantojen monivuotinen hoitosuunnitelma ja sen tavoite saavuttaa näiden kantojen kestävyys vuoteen 2026 mennessä vähentämällä pyyntiponnistusta. Tämänpäiväisessä ehdotuksessa pannaan täytäntöön myös pohjakalakantojen Länsi -Välimeren monivuotinen hoitosuunnitelma, jonka tarkoituksena on vähentää kalastusta edelleen tieteellisten lausuntojen mukaisesti. Mustalla merellä ehdotus sisältää piikkikampelan ja kilohailin saalisrajoitukset ja kiintiöt. Ehdotus valmistuu myöhemmin GFCM: n vuositilaisuuden (2. – 6. Marraskuuta 2021) tulosten ja tieteellisten lausuntojen saatavuuden perusteella. Lisätietoja on kohdassa lehdistötiedote.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa