Liity verkostomme!

Talous

Cloud markkinoilla asettaa muuttamaan seuraavat NSA vuotoja

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

tietoverkkojen-300x173Kansallisen turvallisuusviraston (NSA) internetvalvonta, jonka entinen urakoitsija Edward Snowden vuodatti tiedotusvälineille, on muuttanut yritysten prioriteetteja, kun kootaan pilvipalvelujen tarjoajia Yhdysvalloissa ja sen ulkopuolella, asiantuntijat ovat ilmoittaneet.

Alan taloudellisista vaikutuksista voidaan keskustella. Tietotekniikan ja innovaatioiden säätiö arvioi viime viikolla, että yhdysvaltalaiset pilvipalveluntarjoajat saattavat menettää jopa 35 miljardia dollaria liiketoiminnasta vuoteen 2016 mennessä, kun yritykset pakenevat ulkomaisten kilpailijoiden luokse. Tällä viikolla Forrester Research otti paljon laajemman katsojan ja arvioi, että menetys on enintään 180 miljardia dollaria.

Molemmat luvut ovat ennusteita, ja ne saattavat päätyä lähellekään lopullista tasoa. Forresterin analyytikko James Staten myöntää, että hänen numeronsa ovat "tarkoituksellisesti paisutettuja", jotta voidaan todeta, että jos ITIF olisi oikea, tappiot olisivat viisi kertaa suuremmat. Tämä johtuu siitä, että IT-isäntä- ja ulkoistusteollisuuteen, joka myös tallentaa asiakastietoja, vaikutettaisiin samalla tavalla.

Mainos

"Syy, jonka mukaan sanon tämän epärealistiseksi, johtuu siitä, että tämän 180 miljardin dollarin pelaamiseksi yritysten on agressiivisesti aloitettava vetäytyminen ulkoistajien käytöstä, [hosting-yritysten] käytöstä, pilvipalvelujen tarjoajien käytöstä", Staten sanoi perjantaina. "Ja rehellisesti sanottuna emme näe todisteita, jotka viittaisivat siihen, että he alkavat tehdä niin."

Tapahtuma on prioriteettien muutos pilvipalveluntarjoajien arvioinnissa. Hallituksen valvontakäytännöistä huolehtiminen, joka ei ollut aikaisemmin ollut tärkeä näkökohta, on tullut ensisijaiseksi tavoitteeksi.

"Se, mitä tämä on tehnyt, on siirtää painopiste maahan", sanoi Jody Westby, konsulttiyrityksen Global Cyber ​​Risk toimitusjohtaja.

Mainos

Hallituksen valvonta ei ole ainutlaatuista Yhdysvalloissa. Kaikki maat seuraavat Internet-liikennettä. Vaihtelevat syyt ja kuinka avoimet ne ovat toimintaa ohjaavien sääntöjen julkistamisessa.

Kiina, Venäjä ja jotkut Lähi-idän maat ovat erittäin salamyhkäisiä, ja niiden oletetaan seuraavan ihmisten ja yritysten Internet-liikennettä. Heidän salassapitovelvollisuutensa vuoksi he ovat valvonnan suhteen paljon huolestuneempia kuin paikat, kuten Yhdysvallat, Euroopan unioni, Singapore ja Australia, jotka ovat julkistaneet sääntöjään vaihtelevassa määrin.

NSA: n paljastukset pimentivät Yhdysvaltojen mainetta, koska ne paljastivat valvonnan tason paljon laajemmaksi kuin mitä useimmat ihmiset ja yritykset olettivat. Lisäksi monet ihmiset poliitikoista ja yritysjohtajista tavallisiin kansalaisiin pitivät yksityisyyden suojaa koskevia tarkastuksia riittämättöminä ja hallituksen vakoilun perustuslaillisia rajoja loukattiin.

"NSA on heittänyt pois nämä (perustuslailliset) parametrit", sanoi Yhdysvaltain asianajajaliiton yksityisyyden ja tietokonerikollisuuden komitean puheenjohtajana toimiva Westby. "He ovat heittäneet lain varmuuden, koska he vain päättivät tehdä sen omalla tavallaan."

Onko kongressi ryhtynyt tiukentamaan NSA: n toimintaa säätelevää Patriot Actia, on vielä nähtävissä. Snowdenin vuotamien NSA-asiakirjojen aiheuttama kansallinen keskustelu raivoaa edelleen.

Sillä välin Forresterin Staten näkee markkinamahdollisuuden maille, jotka haluavat antaa lisätietoja valvontatoiminnastaan, kerätyistä tiedoista ja niiden varastoinnista ja käytöstä.

Esimerkiksi Sveitsistä on tullut pankkikeskus, koska sen rahoituslait muuttuvat harvoin verrattuna useimpien muiden maiden lakeihin, Staten sanoi. Monet yritykset ja varakkaat ihmiset pitävät tätä vakautta houkuttelevana.

Samanlainen lähestymistapa avoimuuteen räätälöityihin valvonta- ja tietosuojalakiin olisi houkutteleva yrityksille ja pilvipalvelujen tarjoajille.

"Jokainen lääni, joka haluaa ottaa askelen, voi ehdottomasti parantaa asemaansa neutraalina, turvallisena paikkana tietojen jakamiseen", Staten sanoi.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

OECD (OECD)

EU tekee yhteistyötä muiden OECD-maiden kanssa ehdottaakseen vientiluottojen kieltämistä hiilivoimaloille

Julkaistu

on

Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) maat pitävät ylimääräisen kokouksen tänään (15. syyskuuta) ja torstaina (16. syyskuuta) keskustelemaan mahdollisesta vientiluottojen kieltämisestä kansainvälisille hiilivoimaloille ilman toimenpiteitä. Keskustelut keskittyvät ehdotukseen, jonka EU ja muut maat (Kanada, Korean tasavalta, Norja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat) esittivät aiemmin tässä kuussa. Ehdotus tukee maailmantalouden vihreyttämistä ja on tärkeä askel vientiluottolaitosten toiminnan mukauttamisessa Pariisin sopimuksen tavoitteisiin.

Vientiluotot ovat tärkeä osa kansainvälisen kaupan edistämistä. Osana virallisesti tuettuja vientiluottoja koskevaa OECD: n järjestelyä EU: lla on tärkeä rooli pyrkimyksissä varmistaa tasapuoliset toimintaedellytykset kansainvälisellä tasolla ja varmistaa ilmastonmuutoksen torjuntaa koskevan yhteisen tavoitteen johdonmukaisuus. EU on luvannut lopettaa kivihiilen vientiluottojen tuen ilman kompensointitoimenpiteitä ja samalla sitoutuu kansainvälisellä tasolla oikeudenmukaiseen siirtymiseen.

Tammikuussa 2021 Euroopan unionin neuvosto vaati ympäristöä vahingoittavien fossiilisten polttoaineiden tukien maailmanlaajuista poistamista selkeällä aikataululla sekä päättäväistä ja oikeudenmukaista maailmanlaajuista muutosta. kohti ilmastoneutraaliutta, mukaan lukien hiilen asteittainen poistaminen käytöstä ilman korvaavia toimenpiteitä energiantuotannossa ja ensimmäinen askel kaikkien kolmansien maiden uuden hiili-infrastruktuurin rahoituksen välitön lopettaminen. Helmikuun 2021 kauppapolitiikan katsauksessaan Euroopan komissio sitoutui ehdottamaan hiililähkösektorin vientiluottojen välitöntä lopettamista.

Mainos

Tämän vuoden kesäkuussa G7: n jäsenet tunnustivat myös, että jatkuva maailmanlaajuinen investointi hiilidioksidipäästöttömään sähköntuotantoon oli ristiriidassa tavoitteen kanssa rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1.5 ° C: een ja lupasi lopettaa uuden suoran valtiontuen maailmanlaajuiselle hiilivoimaloille kansainvälisesti vuoden 2021 loppuun mennessä, myös valtion rahoituksella.

Mainos
Continue Reading

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa