Liity verkostomme!

Digitaalinen talous

Global Gateway: EU:n, Latinalaisen Amerikan ja Karibian kumppanit käynnistävät Kolumbiassa EU-LAC-digitaaliallianssin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kolumbian Bogotassa käynnistettiin 14. maaliskuuta Euroopan unionin ja Latinalaisen Amerikan ja Karibian digitaalinen allianssi, yhteinen aloite ihmiskeskeisen lähestymistavan edistämiseksi digitaalisessa muutoksessa. Sitä tukee Team Europen ensimmäinen 145 miljoonan euron rahoitusosuus, johon sisältyy 50 miljoonaa euroa EU:n budjetista digitaalisen yhteistyön tehostamiseen molempien alueiden välillä.

Allianssin tavoitteena on edistää turvallisten, kestävien ja ihmiskeskeisten digitaalisten infrastruktuurien kehittämistä arvopohjaisen viitekehyksen pohjalta, ja se on ensimmäinen mannertenvälinen digitaalinen kumppanuus, joka on sovittu molempien alueiden välillä. Global Gateway sijoitusstrategia.

Se tarjoaa foorumin säännölliselle korkean tason vuoropuhelulle ja yhteistyölle ensisijaisista aiheista. Molemmat osapuolet työskentelevät yhdessä keskeisillä digitaalisilla aloilla, kuten infrastruktuurissa, sääntely-ympäristössä, osaamisen kehittämisessä, teknologiassa, yrittäjyydessä ja innovoinnissa sekä julkisten palvelujen digitalisoinnissa sekä Maan havainnointitiedoissa ja satelliittinavigointisovelluksissa ja -palveluissa.

Lisätietoja on lehdistötiedotteessa verkossa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa