Liity verkostomme!

Business Information

Uusi blockchain-investointialusta julkaistiin

SHARE:

Julkaistu

on

XHYRE, seuraavan sukupolven teknologiatoimittaja lohkoketjuun perustuvalle Global Asset Enhanced Marketplace -alustalle, lanseerasi äskettäin uusimman tuotteensa Harimaumint.com Blockchain Economy Summitissa Lontoossa 28. helmikuuta. Maailman suurimpana blockchain-konferenssina mainostettu konferenssi osoittautui erinomaiseksi alustaksi XHYRElle esitellä innovatiivista tuotettaan laajalle yleisölle.

"Harimaumint.com on kattava kaupankäyntialusta, jossa sijoittajat voivat hallita omaisuuttaan helposti. Se on yhden luukun palvelu kaikille kauppiaille, ja se on tarkoitettu sekä aloittelijoille että asiantuntijatason kauppiaille. Kaupankäyntialustamme, Harimau Mint Capital, toimii XHYRE, Isossa-Britanniassa sijaitseva yrityksemme, tarjoaa pääsyn kauppaan Forex-metalleilla, kullalla, johdannaisilla, osakkeilla, joukkovelkakirjoilla ja kryptovaluutoilla.Tuote on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten se on sekä aloittelevien että kokeneiden sijoittajien saatavilla.

"Alustallamme on kopiointikauppa, jonka avulla kokemattomat kauppiaat voivat seurata vakiintuneiden markkinajohtajien pistetaulukkoamme. He voivat toistaa näiden asiantuntijoiden kaupat ja hyötyä heidän menestyksestään.

"Pääkonttorimme sijaitsee Lontoossa, Canary Wharfissa, ja meillä on toimintaa myös Malesiassa, Dubaissa, Indonesiassa, Vietnamissa ja Bruneissa, joten käyttäjät ympäri maailmaa voivat hyötyä alustastamme.

"Tarjoamme myös kultavakuudellisen kolikon, vakaan kolikon, jonka avulla sijoittajat voivat ostaa fyysistä ja digitaalista kultaa. Tarjoamme kultaharkkoja ja -kolikoita 0.1 grammasta 1 kilogrammaan.

"Kaiken kaikkiaan Harimaumintin käyttäjäystävällinen muotoilu varmistaa helpon navigoinnin ja käytön, mikä tekee siitä hyvän alustan sijoittajille, jotka etsivät saumatonta kaupankäyntikokemusta."

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa