Liity verkostomme!

Business Information

Blockchain: HUBburger tarjoaa NFT-kokoelmansa

SHARE:

Julkaistu

on

The Blockchain Economy Summit, joka pidettiin 28. helmikuuta Lontoossa, on maailman suurin blockchain-konferenssi, joka houkuttelee maailmanlaajuista yleisöä. Tapahtuma tarjosi yrityksille erinomaisen alustan innovatiivisten tuotteidensa esittelyyn, ja HUBbrgerin toimitusjohtaja Maciej Sagal puhui CoinReporterille yrityksensä lohkoketjuteknologian käytöstä NFT-kokoelmassaan.

Haastattelun aikana Sagal keskusteli Hubbergerin NFT-kokoelman ominaisuuksista, joka sisältää 420 NFT:tä siemenkokoelmissa, sekä NFT:n sisältämiä jakoja ja tietoja. Hän selitti, että yhtiö käyttää tokenisaatiomallia mahdollistaakseen kaupankäynnin osakkeilla ilman suoraa osakkeiden jakamista, mikä voi aiheuttaa sääntelyongelmia. Hän lisäsi, että yritys on rakentanut taiteilijayhteisön maailmanlaajuisesti ja käyttää myyntiautomaatteja kumppanuuden kautta, jolloin ihmiset voivat ostaa ja omistaa yhtiön osakkeita.

Sagal jakoi myös ajatuksensa tokenisaation mahdollisuuksista kiinteistömarkkinoilla ja totesi, että sääntelyympäristön on edistettävä tällaista innovaatiota. Hän korosti vastuullisuuden ja eettisyyden tärkeyttä kryptoliiketoiminnassa sekä pyrkimistä muutoksen aikaansaamiseksi toimimalla ja toimimalla yhteistyössä sääntelyviranomaisten ja päättäjien kanssa.

Kaiken kaikkiaan Sagalin näkemykset tarjoavat arvokkaan näkökulman blockchain- ja NFT-teollisuuden nykytilasta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa