Liity verkostomme!

Slovakia

Euroopan meri-, kalastus- ja vesiviljelyrahasto 2021–2027: komissio hyväksyy yli 15 miljoonan euron ohjelman Slovakialle

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on adoptoinut Ishayoiden opettaman Euroopan meri-, kalastus- ja vesiviljelyrahasto (EMFAF) Slovakian ohjelman toteuttamiseksi EU:n yhteinen kalastuspolitiikka (YKP) ja EU:n politiikan painopisteet Euroopan vihreä sopimus. Slovakian ohjelman 2021–2027 kokonaisrahoitus on 20.4 miljoonaa euroa seuraavien kuuden vuoden aikana, josta EU:n rahoitusosuus on 6 miljoonaa euroa.

Slovakian EMFAF-ohjelma auttaa rakentamaan a vahvempi vesiviljely- ja jalostusala Slovakiassa, tuki innovatiivisia tuottavia investointeja, auttaa hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä aloilla parantamalla niiden energiatehokkuutta, parantamalla markkinajärjestelyä ja lisätä koko markkinaketjun kannattavuutta ja kestävyyttä.

Ympäristöstä, valtameristä ja kalastuksesta vastaava komissaari Virginijus Sinkevičius sanoi: "Olen iloinen voidessani ilmoittaa Slovakiaa koskevan EMFAF-ohjelman hyväksymisestä. Ohjelma tukee vesivarojen kestävää käyttöä sekä kalastuksen ja vesiviljelyn kehittämistä makeissa vesissä. Uusi ohjelma antaa Slovakian vesiviljely- ja jalostusaloille mahdollisuuden investoida kestävän ja vähähiilisen alan rakentamiseen.

Ohjelma tukee kalastus- ja vesiviljelyalojen sietokykyyn, ja heidän vihreä ja digitaalinen siirtymä. 83 prosenttia investoidaan kestävään vesiviljelyyn, jalostukseen ja markkinointiin. Ohjelmassa osoitetaan 52 % määrärahoista EU:n ilmastotavoitteiden saavuttamista edistävien toimien tukemiseen.

Tämän ohjelman hyväksymisen myötä kaikkien jäsenvaltioiden EMFAF-ohjelmat on hyväksytty, ja ne voivat nyt keskittyä tämän rahoituksen hyödyntämiseen ja toteuttamiseen paikan päällä.

Tässä on lisätietoja uutinen.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa