Liity verkostomme!

Pakistan

Kuusikymmentä vuotta Pakistanin ja EU:n suhteita - valokuvanäyttely Pakistanista Brysselissä

SHARE:

Julkaistu

on

Pakistanin ja Euroopan unionin diplomaattisten suhteiden solmimisen 60-vuotispäivän muistoksi Brysselissä avattiin eilen illalla valokuvanäyttely Pakistanin Euroopan unionin lähetystön järjestämässä tapahtumassa yhteistyössä Euroopan ulkosuhdehallinnon (EEAS) kanssa. .

Pakistanin rikasta historiaa, perintöä, arkkitehtuuria, matkailua, urheilua sekä uskonnollista, kulttuurista ja kulinaarista monimuotoisuutta esittelevän valokuvanäyttelyn avasi ulkoministeri Jauhar Saleem, joka vierailee Brysselissä johtamassa Pak EU Politicalin 8. kierrosta. Dialogi. Avajaisseremoniaan osallistui EU:n toimielinten virkamiehiä, diplomaatteja, älymystöä ja median edustajia.

Tilaisuuden puheenvuorossaan vt. ulkoministeri Jauhar Saleem pani merkille Pakistanin ja EU:n kahdenvälisten suhteiden myönteisen kehityksen sekä kasvavan kumppanuuden politiikan, talouden ja kaupan aloilla. Hän korosti, että Pakistanin ja EU:n suhde oli sopiva esitys globaalien haasteiden – kuten ilmastonmuutoksen, elintarviketurvan ja kestävyyden – parissa työskentelemisen arvosta, mikä edellyttää monenvälistä ja tieteidenvälistä lähestymistapaa.

Vt. ulkoministeri korosti valtavia mahdollisuuksia laajentaa Pakistanin ja EU:n välisiä suhteita strategisen sitouttamissuunnitelman puitteissa. Hän ilmaisi Pakistanin valmiuden edistää tätä tuottavaa ja rakentavaa kumppanuutta erityisesti tieteen ja teknologian aloilla, koska nämä ovat sosioekonomisen kehityksen kannalta tärkeimmät alat.

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa