Liity verkostomme!

Euroopan neuvosto

Euroopan audiovisuaalialan observatorio Georgian puheenjohtajakaudella vuonna 2024

SHARE:

Julkaistu

on

Euroopan audiovisuaalialan observatorio aloittaa uuden vuoden Georgian puheenjohtajakaudella. Tämä Strasbourgissa sijaitseva Euroopan neuvoston organisaatio on toimittanut tosiasioita ja lukuja sekä analyyseja Euroopan elokuva-, televisio- ja videoteollisuudesta vuodesta 1992 lähtien. 
Joka tammikuussa eri observatorion jäsenmaa ottaa sen vuotuisen kiertävän puheenjohtajuuden. Georgia seuraa Portugalia, joka toimi observatorion puheenjohtajana vuonna 2023.

Georgiaa edustaa observatorion toimeenpanoneuvostossa Ivane Makharadze, Georgian kansallisen viestintäkomission (televiestinnän ja median sääntelyviranomainen) komissaari. 

Kuten joka vuosi, observatorion puheenjohtajavaltio isännöi julkista mediakonferenssia kesäkuun ensimmäisellä puoliskolla. Tämä järjestetään henkilökohtaisena tapahtumana Tbilisissä 12. kesäkuuta 2024. Tämän konferenssin aihe, jonka observatorion puheenjohtajavaltio Georgia valitsee, julkistetaan tämän vuoden alussa. 

Ivane Makharadze sanoi: ”Meillä on kunnia ottaa observatorion puheenjohtajuus portugalilaisilta kollegoiltamme. Olemme sitoutuneet antamaan arvokkaan panoksemme observatorion työhön koko vuoden 2024 ajan ja odotamme innolla tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa monissa keskeisissä asioissa. 

Observatorion Georgian puheenjohtajuutta 2024 tukee myös Georgian ulkoministeriö maan pysyvän edustuston kautta Euroopan neuvostossa, jota edustaa suurlähettiläs Tamar Taliashvili. Suurlähettiläs Taliashvili sanoi odottavansa innolla lasin nostamista observatorion Georgian puheenjohtajuuden alkamiseen. Hän halusi myös "heittää valokeilaan Georgian audiovisuaaliseen teollisuuteen observatorion puheenjohtajakaudella".   
Observatorion toiminnanjohtaja Susanne Nikoltšev kiitti Portugalin eroavaa puheenjohtajavaltiota ja totesi odottavansa innolla työskentelyä koko Georgian kanssa "dynaamisena ja energisenä puheenjohtajamaana, jolla on audiovisuaalinen teollisuus, jota on ilo löytää ja korostaa vuonna 2024". .

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa