Liity verkostomme!

Tekoäly

"Noxtua", Euroopan ensimmäinen suvereeni laillinen tekoäly

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Noxtua, ensimmäinen suvereeni eurooppalainen laillinen tekoäly omalla kielimallillaan, antaa yritysten ja asianajotoimistojen lakimiehille mahdollisuuden hyötyä turvallisesti generatiivisen tekoälyn eduista. Berliinissä toimiva AI-startup Xayn ja Saksan suurin yrityslakitoimisto CMS kehittävät Noxtuaa laillisena tekoälynä, jolla on oma Legal Large Language Model ja AI-avustaja. Yritysten ja asianajotoimistojen lakimiehet voivat käyttää Noxtua-chatissa kysymyksiä oikeudellisista asiakirjoista, analysoida niitä, tarkistaa, ovatko ne yrityksen ohjeiden mukaisia, (uudelleen)muotoilla tekstejä ja kirjoittaa yhteenvetoja. Legal Copilot, joka on erikoistunut lakiteksteihin, erottuu itsenäisenä ja turvallisena vaihtoehdona Euroopasta jo olemassa olevalle yhdysvaltalaiselle tarjonnalle. 

Legal Copilot Noxtuaa voidaan käyttää useilla kielillä, ja tällä hetkellä painopiste on saksassa ja englannissa. Muita kieliä testataan jo useiden suurten yritysten kanssa Saksassa, Japanissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja muissa maissa.  

Noxtuan edelleen optimoimiseksi itse koulutettua mallia rikastetaan jo lisätiedoilla, jotta siihen voidaan lisätä uusia kieliä ja toimintoja – esimerkiksi standardoituja työnkulkuja, jotka jäsentävät ja yksinkertaistavat toistuvia työprosesseja, kuten automaattista sopimusten tarkistusta. Noxtua on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan asianajajien jokapäiväistä työtä auttamalla heitä luotettavasti ja ottamalla hoitaakseen toistuvia tehtäviä.  

Täydellinen yhdistelmä teknistä ja juridista asiantuntemusta  

Tekoälystartupin ja Saksan suurimman kaupallisen asianajotoimiston välinen yhteistyö sopii täydellisesti yhteen: Tech-startup Xayn, joka perustettiin vuonna 2017 tutkimusprojektista Oxford University ja Imperial College London, erottuu syvästä tekoälyosaamisestaan ​​erittäin tehokkaiden GDPR-yhteensopivien tekoälyratkaisujen kehittämisessä. CMS tarjoaa juridista asiantuntemusta ja lisäkehityskokemusta. Kansainvälinen asianajotoimisto on erikoistunut muun muassa IT- ja tekoälyoikeuteen ja lakimarkkinoiden edelläkävijänä kehittää myös omia juridisia teknologiasovelluksia tukemaan sisäisiä ja ulkoisia prosesseja.  

Xayn ja CMS kehittävät yhdessä tekoälyratkaisua varmistaakseen käytännön relevanssin ja erityisten juridisten tarpeiden ymmärtämisen sekä täyttääkseen korkeat luottamuksellisuusstandardit asiakastietojen käsittelyssä ja lakisääteiset tietosuojamääräykset. Taustalla oleva Legal Large Language -malli on koulutettu asiantuntijoiden merkitsemien lakitekstien avulla, mikä tekee siitä erittäin erikoistuneen ja tehokkaan CMS:n juridisen ja Xaynin teknisen asiantuntemuksen ansiosta ja vähentää hallusinaatioiden riskiä minimiin. Arkaluonteisten asiakastietojen suojaamiseksi kaikki tiedot salataan. Lisäksi itse koulutettu tekoälyratkaisu voi toimia joko paikallisesti paikan päällä tai suvereenissa eurooppalaisessa pilviratkaisussa. 

Harppaus eteenpäin Saksan tekoäly- ja lakiteollisuudessa 

Mainos

"Noxtuan avulla kehitämme suvereenia eurooppalaista tekoälyteknologiaa, jolla on käytännön merkitystä. Otamme siten suuren harppauksen eteenpäin Saksan tekoäly- ja lakisektorilla – avoimuuden ja tietosuojan eurooppalaisten arvojen mukaisesti. Oikeuskielen mallimme on pitkälle erikoistunut lakitekstien ja interaktiivisen chatin avulla lakialan ammattilaiset voivat olla helposti ja intuitiivisesti vuorovaikutuksessa Legal Copilotin kanssa. Noxtua ei ainoastaan ​​helpota lakimiesten jokapäiväistä elämää, vaan on myös itsenäinen turvallinen vaihtoehto Euroopasta", korostaa tohtori Dr. Leif-Nissen Lundbæk, Xaynin toimitusjohtaja ja toinen perustaja. "Uuden tekoälyratkaisumme avulla yritysten ja asianajotoimistojen lakiasiantuntijat voivat työskennellä tehokkaammin ja standardoidummin ja investoida enemmän aikaa osaavaan ja korkeasti koulutettuun konsultointiin."  

"CMS näkee itsensä innovaatioiden veturina laillisilla markkinoilla. Sellaisenaan emme vain tunnista tulevaisuuden tulevaisuutta, vaan autamme myös aktiivisesti sen muokkaamisessa. Olemme havainneet markkinoilla olevan aukon tekoälyn alalla. Tähän asti ei ole ollut laillista tekoälyä, joka täyttäisi tiukat vaatimukset suorituskyvyn, luotettavuuden ja tietosuojan suhteen", selittää tohtori Markus Kaulartz, tekoälylakimies ja CMS Germanyn kumppani. "Siksi olemme yhdessä Xaynin ja heidän monivuotisen tekoälyosaamisensa kanssa kehittäneet itse eurooppalaisen laillisen tekoälyn, joka perustuu omaan kielimalliin, joka on koulutettu lakiteksteillä. Noxtuan kanssa on nyt vihdoin tekoälyratkaisu, joka on nimenomaan räätälöity asianajajien erityistarpeisiin ja voi säästää paljon aikaa heidän päivittäisessä työssään." 

Suunniteltu liittouma Noxtuan jatkokehittämiseksi  

Xayn ja CMS laajentavat laillista AI Noxtuaa ja kehittävät lisää käytännönläheisiä sovelluksia jokapäiväiseen lakityöhön erikoiskoulutetun Large Language Modelin pohjalta chatin lisäksi. Tätä tarkoitusta varten AI-startup ja asianajotoimisto aloittavat liittoutuman useiden suurten yritysten, asianajotoimistojen ja tilintarkastustoimistojen kanssa.  

Lakitoimistot ja yritykset, jotka haluavat hyötyä generatiivisen tekoälyn eduista lainmukaisella tavalla, voivat nyt liittyä Noxtuan jonotuslistalle.   

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa