Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Komissio isännöi toista matchmaking-tapahtumaa COVID-19-lääkkeiden kehittämisen ja tuotannon nopeuttamiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio isännöi tänään (30. marraskuuta) yleiseurooppalaisen matchmaking-tapahtuman nopeuttaakseen ja tehostaakseen COVID-19-lääkkeiden kehitystä ja tuotantoa Euroopassa osana EU:n COVID-19-terapiastrategian mukaisia ​​toimia. Seuraa a ensimmäinen COVID-19-lääkkeitä koskeva matchmaking-tapahtuma heinäkuussa 2021 ja edellinen matchmaking-tapahtuma COVID-19-rokotuksista maaliskuussa 2021 tapahtuman tavoitteena on vahvistaa EU-yritysten osallistumista COVID-19-terapioiden arvoketjuihin ja nopeuttaa osallistujien välisiä yhteyksiä. Se myös laajentaa painopistettä: erityisesti COVID-19:n hoitoon käytettävistä lääkkeistä myös COVID-19:n oireiden hoitoon käytettäviin lääkkeisiin sekä kertakäyttöisten materiaalien, kuten ruiskujen ja tällaisten lääkkeiden valmistukseen tarvittavien ainesosien tuotantoon.

Tapahtuma kokoaa yhteen Euroopan talousalueen yrityksiä sekä muita salkkuun kuuluvia yrityksiä ja organisaatioita 10 lupaavinta hoitoa, jonka komissio esitteli seurannan yhteydessä COVID-19-terapiastrategia. Helpottaakseen matchmaking-tapahtumia komissio julkaisi a lohdutuskirje maaliskuussa 2021 (perustuu Kartellien väliaikaiset puitteet Komissio hyväksyi 8. huhtikuuta 2020), joka sisältää myös tämän tapahtuman kannalta olennaisia ​​ohjeita siitä, kuinka osallistuvien yritysten, mukaan lukien suorat kilpailijat, välinen parisuhde ja vaihto voi tapahtua EU:n kilpailusääntöjen mukaisesti. Matkustustapahtuman järjestää Komission työryhmä COVID-19-rokotteiden ja -lääkkeiden teollista laajentamista varten, tiiviissä yhteistyössä eurooppalainen klusteriyhteistyöfoorumi. Tapahtuma järjestetään myös yhteistyössä mm Euroopan bioalueiden neuvosto (CEBR) ja European Cluster Alliance (ECA), jotka tukevat komissiota EU:n tutkimuksessa, jolla arvioidaan EU:n valmiuksia COVID-19-terapeuttisten aineiden tuotantoon. Lisätietoa tapahtumasta on saatavilla tätä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa