Liity verkostomme!

Kiina

Kilpailu: EU ja Kiina tapaavat 22. kilpailuviikon aikana keskustellakseen kilpailupolitiikan painopisteistä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EU:n ja Kiinan viranomaiset ja asiantuntijat tapaavat verkossa 29.-2 keskustellakseen yhteistyöstään kilpailulainsäädännön ja sen täytäntöönpanon alalla. Keskusteluissa keskitytään vihreään siirtymiseen ja siihen, miten Kiinan reilun kilpailun arviointijärjestelmä ja EU:n valtiontukikehys voivat edistää sitä. Osallistujat keskustelevat myös mekanismeista, joilla voidaan hallita mahdollisesti kilpailua rajoittavia digitaalialan yritysostoja sekä digitaalisten markkinoiden tutkimisen käytännön haasteita. Lisäksi tullaan päivittämään ehdotetut muutokset Kiinan monopolien vastaiseen lakiin sekä viimeaikaisista sääntely- ja kilpailupolitiikan kehityksestä EU:ssa.

22nd EU-China Competition Week noudattaa EU:n ja Kiinan monopolien vastaisten täytäntöönpanoviranomaisten välisen kaksi kertaa vuodessa käytävän kilpailuvuoropuhelun pitkää perinnettä. Se on osa Kilpailuyhteistyöhanke, viisivuotinen EU-rahoitteinen ohjelma, joka tarjoaa teknistä yhteistyötä Aasian kilpailuviranomaisille. Se tarjoaa myös foorumin kilpailupolitiikkaa koskevalle tiedonvaihdolle Euroopan komission kilpailun pääosaston (DG Competition) ja Kiinan valtion markkinasääntelyviranomaisen (SAMR) välillä. Tavoitteena on vaihtaa kokemuksia ja vahvistaa kilpailupolitiikan lähentymistä kansalaisten ja yritysten hyödyksi sekä EU:ssa että Aasiassa. Lisätietoja Euroopan komission kahdenvälisestä vuoropuhelusta Kiinan kanssa kilpailupolitiikan alalla on saatavilla komission sivuilla verkkosivusto.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa